15

Аз

преди 6 години

Някой знае ли къде се съобщава за такива автомобили, имам в предвид електронно а не да ходя в Общината?

14

Анонимен

преди 7 години

кои ще ги сваля от отчет и данъчното.

13

Анонимен

преди 7 години

В София кога???

12

Присмехулник

преди 7 години

А София кога ! В ж.к. Дружба ,пред 20 блок повече от половината таралясници не са в движение и ръждясват от години, особенно тези в локалното платно . От тях няма парко места за останалите.

11

Анонимен

преди 7 години

До Велизарcall.sofia.bg - тук могат да се подават сигнали за изоставени автомобили с точно местонахождение и снимки. В сайта могат да се подават и други видове сигнали.

10

Анонимен

преди 7 години

много наблягат че фирма взима колите за скрап с която общината има договор. Какъв точно е договора, надявам се че не прибира за без нищо автомобилите?инъче добро начало, 2200 коли тази година , като видят хората че се работи с отстраняването ще докладват други, сега как да им пращам че трошка седи пред блока като преди години е докладвано и "няма къде да я сложат".

9

Велизар

преди 7 години

Кога ще направят същото и за София? От 1 година опитвам да се свържа с някой, който да разчисти коли паркирани от над 5 години. До момента без никакъв успех.

8

Хм

преди 7 години

до БаюАми сега е редно да извозят на познатия ти трошката в моргата, служебно му свалят номерата, а на оня в Канада му тръсват една хууубава глоба, та да разбере, че е в "мутроландия" има закони! И ако се опъва да плати, през работодателя му да я вземе държавата, та да мие и в извънработно време чиниите на кенедиънците!

7

Анонимен

преди 7 години

Трошките не са проблем. Проблем е състоянието на улици и пътища, както и изключително лошата организация на движението и паркирането почти във всички населени места и особено в София.

6

Анонимен

преди 7 години

До #31Кмета хич не е умен ! Така му е наредено да прави, особенно сега пред избори. Предната акция беше без коли в урбанизираната част на морската градина. Същата работа като цената на автобусния транспорт в София

5

...

преди 7 години

na4i tva i da go vidq nqma da go povqrvam !!! poradi prostata pri4ina 4e se fa6tam na bas 4e ili nqma paqk v varna ili postoqno ne raboti ... sa6toto e kato s policaite ima gi po akciite samo ...

4

баю

преди 7 години

Тези трошки са все на хора които са напуснали мутроландия преди повече от 17 години. На един познат колата му стои пред блока им вече 25 години а самият той е в Канада с цялото си се семейство. А такива коли са стотици хиляди да не кажа милиони които са изоставени на произвола на съдбата. Не са отписани В КАТ и ги водят действащи а мутрите ревът че не си плащате гражданската. Е как да си платят гражданската като са се изнесли от мутроландия бе?

3

1

преди 7 години

Умен кмет! Да дойдат и да изчистят и софийските улици.

2

Хм

преди 7 години

в София, на Фандъка трошките не и пречат на далаверите - нека си седят...

1

Темида

преди 7 години

Докато не видя 3-4 коли от квартала да ги няма.........за мен това са врели не кипели. А проблема с трошките както се разбира от статията е почти никакъв (2200 коли за цял град!!!!!) по-големия проблем е, че на чело на регулацията на уличките в кварталите (по-специално Левски) е застанала маймунка, която не може да проумее, че всички малки успоредни улички да са двупосочни е чист идиотизъм.