42

Толкоз

преди 7 години

До пророкОбръщат палачинката, защото се смени човека в Белия дом. И слава Богу.

41

Who Cares

преди 7 години

Vyzmozhnost !? Za kakvo?!

40

Хм

преди 7 години

До Спящите убавци.Много са желаещите да ползват наготово (едва ли ще можеш да избоиш всички). Питай Шведите и изобщо западняците какво мислят по въпроса, от кои се страхуват и кои не искат. ;-)

39

Факти

преди 7 години

Вярно ли е, че в Швеция изнасилванията са се увеличили?Според BBC не. Вижте статията с информация по въпроса от днес. Т.е. преди да се обвинява, трябва да се потърсят доказателства.bbc/news/uk-politics-39056786

38

Уайът Ърп

преди 7 години

Предлагам на шведската полиция еднодневен безплатен курс за самоотбрана на полицаи от мигранти.Основни пособия, които се изискват от всеки полицай са: пистолет и няколко пълнителя с патрони. Гарантирам, че след прилагане на наученото, много рядко ще им се налага да се защитават от мигранти. Просто на амуджите няма да им стиска да ги нападат след първите 10 застреляни "ИНЖЕНЕРИ", "ЛЕКАРИ", "АРХИТЕКТИ" И "АДВОКАТИ".

37

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ще се окаже прав за много неща,но червените и черните трудно ще го разберат!

36

Анонимен

преди 7 години

До Истината"И как точно се интегрират хора, в чиято култура е заложено да искат да унищожат всичко, което не вярват това, което те самите са научени да вярват?"Хареса ми тая мисъл. Съвпада на 100% с желанието на руснаците да унищожат запада.

35

Истината

преди 7 години

И как точно се интегрират хора, в чиято култура е заложено да искат да унищожат всичко, което не вярват това, което те самите са научени да вярват? Не говоря за БГ мюсулмани, която култура е много повече като на повечето европейци. Говоря за хора отраснали в Ислямски държави, където да отрежеш ръката на дете, защото е откраднало е как се възпитава.Разликата може да се види лесно в ученията и живота на лидерите, които са оформили тези култури: https://youtube/watch?v=95OCsdCJw-c

34

ама

преди 7 години

как се гавреха оня ден с тръмп ***... А сега де, кой се смее?

33

Анонимен

преди 7 години

да ви у социалната държава - шведът бачка, за да плаща манджата на чернилката

32

зевзек

преди 7 години

аааа вярно ли бе? Бил прав тръмп, а? Пред истината и боговете мълчат, нежели Сорос и СНН!

31

хей

преди 7 години

Интеграция насила не бива, дами и г-да! След отказа от християнството, нова религия владее Европа - абсурдната религия на неоволтерианството! Вместо реалистична оценка и прагматични действия, всички - без Орбан - повтарят мантрите и заклинанията на гуру Меркел и вършат глупости, които унищожават Европа!А гетата на муслимите не са създавани от политиката и "грешките" на европейците, а от самите исламисти - те се обособяват, защото са несъвместими с Европа и Запада!

30

Анонимен

преди 7 години

имало едно време един дядо и две баби.....шведска народна приказка :)

29

Апостол Апостолов

преди 7 години

Потин е виновен!!!

28

Факт

преди 7 години

И най-добрата интеграция на несъвместими "елементи" води до дезинтеграция на собственото общество!Резултатът-затворени комплекси за богатите,средна и работеща долна класа в несигурност и....гета,нарастващи като тумори-до безкрайност!

27

Спящите убавци.

преди 7 години

Една прекрасна държава,един прекрасен народ живеещ при висок стандарт.Народ,който е заспал дълбок сън и сънуващ розови сънища.През това време в Швеция дойдоха турците,арабите,афганистанците.Най-опасни са тези,които са родени и израсли там.Тези хора са мързеливи,злобни и с престъпни гени.Те искат само да смучат от социалната система и да живеят като кочове.Редовно да изнасилват бели жени и да крадат. Никога няма да се интегрират.Жалко за добрите шведи и най-вече шведки.

26

Анонимен

преди 7 години

Америка запали фитила на Европа и сега ни лук яли ни мирисали.

25

Анонимен

преди 7 години

Когато Швеция и Норвегия се събудят, цяла Европа ще се събуди от розовия сън на падналата Желязна завеса.

24

Анонимен

преди 7 години

"достъп до социалната държава, социални услуги, заетост, качествено образование, възможност имигрантите да живеят редом с местните и да могат да оказват влияние върху тукашния живот" - ами те вече оказват влияние, пагубно обаче, а и всичките са закачени за социалната система. Тоест всичко върви по мед и масло.

23

Щирлиц

преди 7 години

Един полицай стреля с боен патрон,за да се защити!?Дано да не е бил единствен,иначе демокрацията се брани само с халосни,мдаа.