212

ПЕЧЕ СЕ ,БЕ......КАК

преди 7 години

ТРЪМП ВЕЧЕ , ОБНОВЯВА ЯДРЕНИТЕ СИ АРСЕНАЛИ .....ЩЕ ПРЕВЪОРАЖАВА НАТО , ....ИСКА ПО-ВИСОКИ ВНОСКИ ЗА ОТБРАНА ОТ ЕС ...... И ПРЕХВЪРЛЯ ВОЙСКИ В ЕВРОПА!!!РАБОТАТА СЕ ПЕЧЕ ЯКО -------ЧЕ ДАЖЕ И НА ПУТИН МУ ПРИПАРИ ,НЕЩО....ХА,ХА,ХААААА....ТАКА СЕ ПРАВИ АМЕРИКА ---БОГАТА И ЩАСТЛИВА!!!НАЛИ ВА КАЗАХ ....!!!!!!

211

0

преди 7 години

До Анонимен- я да видим извън пропагандата.По данни на ООН и съпоставени с данните на даже критичният либерален сайт "Левада център" на една чужда фондация: трайно напусналите Русия през последните 10г.-0,5 % от населението.За същият период дадените руски паспорти/визи на чужденци за работа в РФ: на граждани от ЕС-575 000 души на граждани от Северна америка: 452 000 души.Общо по брой входящи мигранти в страната Русия е на второ място в света 12,4 млн.души /ООН/.

210

Анонимен

преди 7 години

Знам само че колкото българи избягаха от България в процентно отношение спрямо общия ни брои то в Русия е в пъти по зле!Руснаците бягат не само в Европа но и мноо са в САЩи Канада!Това са факти!

209

Бьлгарин

преди 7 години

Боби, неграмотен си!Детски, а не децки, ***!

208

МБУХАХАХАХХААА

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА-Русия докато стане щат на САЩ -фалира поредният щат-гордостта на гетото -Калифорния.За 10 годин фалираха офизциално 18 на брой щати и 33 американски града превърнати впризраци./Аг.Блумбърг/.В тях даже асфалта не отана не че е имало преди ама поне тук там имаше някоя дървенабарака или каравана с "благоденстващи" хора които ако не се изпозастрелваха на улицата поне купони за храна получаваха.Се га и това не остана.

207

хахаххаа

преди 7 години

До Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ-нещо си объркал времена .От 2010г. подалите документи за рукси паспорти са 150 хиляди немски граждани.Данните наа сайта на ФМС.А Аз руснак в чужбина да работи и ли да търси работа все още не съм виждал освен имигрантие от октомврийската революция 5-о поколение.Нещо повече в БГ и по цялото средиземномори и идват руснаци но не да работят а : -на почивка или да си купят лятна вила за почивка.Та толкова за митовете и легендите.

206

муахахахаа

преди 7 години

До Русофиль ГУРБЕТЧИЕВ-запада бил технологинеч конкурентен ибогат.Муахахаха ти и сега ако си изпиеш хаповете може да ти се стори че си гледал порената сапунка на Холивуд.Както каза най големият американски икономист-днешните САЩ -това е бананова република по всички пвравила но останала дори без банани.А за ЕС -той въобще не фигурира никъде.Нещо повече според американски анализатори -в големият трийгълни-САЩ-КИТАЙ -РУСИЯ-най слабито звена/ъгъл/ - САЩ дори то не се интересуват от ЕС в този вид

205

Предложение

преди 7 години

Глупости , подялба на света може да има само след световна война. И печелившия демократичен свът не само че няма да даде нищо на Русия , а ще я "приобщи" и въведе задължителен английски език.

204

кънтри песен

преди 7 години

Ой Shope Shope, devol si Shope

203

баба Петруна

преди 7 години

Пак съм яз та да питам у Брюксел само брюкселски зелки ли растат или има и тикви та като ни разделат на запад да идеме там и да си набереме оти у нас има една голема тиква ама вътре у нея има само семки и нищо друго

202

баба Петруна

преди 7 години

И яз се надевам като почни поделбата на Европа наше село да мине къде западната зона та да не се налага да емигрираме а да си останеме тука

201

Shop

преди 7 години

Ние шопите сме много отговорни и затове сите ние сметаме че требе и ние като другите да сме русофоби оти сега това е много модно и секси

200

Пуне от ГЕРБ

преди 7 години

Деееба вашта мама кумунистичуска да живее само ГЕРБ и никой друг а и Бойко и аз ама Тръмп не

199

Shopp

преди 7 години

Русофобията е задължение на всеки разумен и честен човек.

198

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Скоро Русия ще стане поредния щат на САЩ и тогава и аз ще емигрирам там за да им се смея в очите на руснаците и да развявам родното американско знаме на Червения площад. Призовавам всички които обичат САЩ да последват примера ми. Така ще допринесем за премахване на руското влияние на Балканите.

197

мизерници долни

преди 7 години

Ще избухна ще изригна ще се запаля и после ще се полея с топла вода. Да живеьт САЩ и Обама. Долу Тръмп.

196

Анонимен

преди 7 години

При предишната подялба половин европа остана под съветски ботуш без никой да пита хората дали са съгласни.

195

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Този Штаной от Ахелой ми открадна мислите. Сигурно и той е агент на Путин. Въпреки това съм съгласен с него.

194

Фандъкова

преди 7 години

Билетчето е 1.60 лв. защото си го заслужавате и защото сте *** папагали с промити тролски мозъчета, тесни раменца и дебели ***.

193

Анонимен

преди 7 години

Подялба на Европа НЯМА ДА ИМА. Трумп каза - върнете Крим. Т.е. пазарлъци ще има за места, които са ИЗВЪН Европа. Ще се ореже последната буферна зона на рашките. След Украина, може и Беларус да последва. Там е пазарлъкът. За Балканите, може само да става дума не дали, а кога последните признаци на руско влияние ще бъдат окончателно изхвърлени.