62

Анонимен

преди 7 години

Не съм чул някой да отрича ОТО на Айнщайн. Има такива които стъпвайки на постиженията и откритията на тези преди тях достигат до нови открития и теории. Това не означава, че се отрича нещо, просто науката се развива и върви напред.

61

Анонимен

преди 7 години

Инженер 84Физици-антирелативисти = антифизици.

60

пешо от мала фуча

преди 7 години

а бе тоА спИцалиста,Астрономо демек,не е ли видел като е "видел планетите" на 40 светлиннигодини дали на некоа от тях инзвънземните са игралЕ футбол бе!да им спретнем едно мачле викам!

59

Анонимен

преди 7 години

Телепортацията на човек ще стане след 200 години

58

Анонимен

преди 7 години

На 40 светлинни години са само от нас. Тоест за 800 000 години с нашите космически модули можем да достигнем до тях . Движат се с 17 км в секунда тези модули като Вояджър да речем.) Въпросът е можем ли да преминаваме през пространството, защото то е спираловидно- тоест да минаваме от обръч на обръч за да скасяваме разстоянията в Космоса, защото виждаме че и да се движим с кораб със скоростта на светлината която е 300 000 км в секунда ни трябват 40 години до там..демек на един космонавт живота

57

Анонимен

преди 7 години

НАСА ЛЪЖЕ НАЙ-ПОДЛО И НАГЛО!!!НА 50 ТРИЛИОНА СВЕТЛИНИ ГОДИНИ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЛИЧИ ОСВЕН ЗВЕЗДИ!!! ------НАСА Е ЕДНА БЕЗДЪННА КАЦА ЗА ПАРИ И МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОРЕЖЕ БЮДЖЕТА С 95% ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!!!ВСЯКАКВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ИЗВЪН СЛЪНЧЕВАТА НИ СИСТЕМА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ БЕЗПОЛЕЗНИ СА!

56

е

преди 7 години

Добре. Тези ги откриха, но дали има и други такива планети. Да ги намерят и после пак ще приказваме.

55

з н а й к о

преди 7 години

Започнах да изпращам сигнали с фенерчето си, сигурен съм че ако там има живот, той със сигурност е по-развит от нас и ни наблюдава отдавна, очаквайки покана да ни навестят. Използвам елементарен код, измислен от мен, ако са по-напред от нас, в което не се съмнявам, ще го дешифрират без проблем.

54

11

преди 7 години

Чи те руснаците отдавна са там ... пък и македонците имат право да претендират нещо.

53

Анонимен

преди 7 години

Разговор по телефона:- Извънземен съм, бе! Потърси ме по-късно, нали ти казвам. Пътувам, извън Земен съм, довечера ще се прибера.

52

Анонимен

преди 7 години

Щом планетата им прилича на Земята, значи и те приличат на нас.

51

Анонимен

преди 7 години

Понеже знаем, че комунизмът е най-съвършения строй, то следователно, тия извънземни, които са много по-развити от нас, са всичките едни малки комунистчета. Затова дупе да им е яко на НАСА!

50

наса

преди 7 години

Открили топлата вода и колелото!

49

Бай Ристо

преди 7 години

Откриха няколко точки и им заработи фантазията.

48

Анонимен

преди 7 години

Интересният въпрос е не дали ще открият живот. А като се случи какво ще правят. Дори само като констатация е интересно. Полувината свят още мисли със стотици години назад. Ако се замисли човек доста възприятия трябва да се преосмислят.

47

Извънземните

преди 7 години

Тея са пратили послание и при предварителни изчисления може да го получим след 40 години.

46

Гошо...Тъпото

преди 7 години

НАСА,кога отиде...там и откри...живота.Когато...опапат планетите в нашата система,тогава да гледат по...далеч,ама с тази...реактивна тяга можем да се отлепим най...много до Марс.

45

Робинзон

преди 7 години

Означава че * не вдяват значението на думата "обитаем".

44

223

преди 7 години

От време на време НАСА се отчитат да си оправдаят милиардите бюджет в търсене на извънземен живот...всъщност и да има такъв - голям праз

43

Анонимен

преди 7 години

Явно Наса са закъсали с бюджета и пускат такива бомбастични новини, които никой не може да провери. Нещо като финансова пирамида по нашему.