124

Нагъл цирк

преди 7 години

Герб и Бойко Борисов почнат ли да говорят че Някой друг ще опорочава изборитеи ще ги купува е все едно Лупи да спасява и Левски

123

Анонимен

преди 7 години

Много изплашен на снимката ген.секретар на ГЕРБ (тесни социалисти)

122

Бай Хой

преди 7 години

При всяка смяна на властта, неудобните си отиват. Тука в случая е каквото повикало такова се обадило

121

ДА ТИ СЕ НЕ ЗНАЕ

преди 7 години

ЗАТОВА ПЪК ТИКВИ - КОЛКОТО ЩЕШ. ЕХ ЗЛОБЕН ДРЕБЕН НЕПОТРЕБЕН ТИКВУН. КАКВОТО И ДА ЛАЕШ, ВСЕ ТАЯ. ХИЧ И НЕ ПИТАЙ, ЩОТО НЯМА КАК ДА СЛЕЗНАТ НА НИСКОТО ТИ НИВО И ДА ВЛИЗАТ В БЕЗСМИСЛЕН ДИАЛОГ. ДА ТИ СЕ НЕ ЗНАЕ НА ПРОСТОТИЯТА.

120

До Kit Chelin

преди 7 години

Времето на Бойко беше два мандата, а не два месеца. Някои просто се пенсионираха, други се преместиха и т.н.Проблема е че не ги махнаха навреме.Сега новите като се проварят ще има основание за по-крути мерки защото оправданието Съетския съюз, такова било времето няма да вървят.

119

има ли пилот в самол

преди 7 години

Кой кара самолета

118

Kit Chelin

преди 7 години

При управлението на др. Борисов бяха уволнени всички шефове на ОДП, РПУ и главния секретар, но медиите не обелиха и дума за тях. Тихомълком ББ си правеше каквото иска в държавата, а медиите отразяваха само положителните неща. Все едно бяхме по времето на Т. Живков. Цензура в медиите и авторитарно управление. Управление, при което се увеличи трикратно външния дълг, без външни инвестиции, икономика в колапс, 2.3 % усвояване на европейски фондове от новия програмен период и нагласени обществени пор

117

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА ти какво ще правиш ако спрат форумите, а вярно ще *** мухи по цял ден!

116

Анонимен

преди 7 години

"Борисов : Няма пилот в държавата!" - и ще се разплаче на снимката. :)---Ти ли си пилотът, бе, гайдо! Ще ти се !

115

Анонимен

преди 7 години

Какво ли ще правят Бойко,Цецко и Цецка,ако не станат народни представители?Бай Тошо умря,Симеончо си има друга охрана,Първанов не е президент.Явно ще трябва да държи пожарникарски марк-оч!Цецко-говорящ търтей,нищо не знае и не може,вечен клат-ику-рец и майчин хрант-утн-ик,освен да хукне да бяга по новопостроените селски стадиони!Цецка горката,като бележита ант-иком-унистическа юристка,която съселяните й не я пускат да влезе в селото,ще трябва да се цани за шлосерка!Защо на изборите не пробваме?

114

Иван

преди 7 години

Има, има ,просто не е той ( кратунко ) !

113

Браточка

преди 7 години

За Тиквата, това е твърде сложна фраза чието съдържание е Енигма. Тротоарна пантомима. Но руснаците обичат да залагат на пропаднали типове с много зависимости.

112

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 131Така е, съвсем сте прав.А, на банкянският тиквун му е криво, първо: че е измислен "генерал", а не генерал от кариерата, и второ - че е пожарникар, а не военен пилот. Простиятчовек, когато неяо е непостижимо за него, той го "плюе", омаловажава. Е, гроздето е кисело, Боко!

111

Анонимен

преди 7 години

Че то до сега ако имаше пилот, това означава, че по-добре без него.

110

Анонимен

преди 7 години

Аз пък мисля че точно сега избрахме пилот начело на държавата

109

Кой

преди 7 години

Кой повече лъже и кой е по-*** ? Г-жа Лъжа или служебния безхаберник, който не знае нищо.

108

Лъжливите

преди 7 години

Лъжливите оффчарчета - г-жа Лъжа и г-н Лъжовен Герджик без малко да кажат Кой кой е.

107

9689

преди 7 години

Има Президент и няма една пиянка,сричаща.

106

гатанка

преди 7 години

***, по-***, най-***!Що е то?

105

Боко Лъжата

преди 7 години

Кой е Бойко, за да му дават отчет? Два пъти опита да ръководи държавата, но видя, че не става и абдикира, затова сега ще мълчи! И да не задава въпроси, а да отговори какво става с Мишо Бирата, как се облажи от КТБ, какви пари смъкна от прехвалените му магистрали, по кито ако се движиш ще ти излезат каманите от бъбреците. Да подкани и Цецо крадецо да не осметли за доходите си, защото версията за богатия тъст нещо не е издържана... Това обяснете на хората, а не им хвърляйте прах в очите!