27

Анонимен

преди 7 години

САЩ създават войни,анархия и мъка за хората,Русия после оправя бакиите

26

Анонимен

преди 7 години

Снимката е от преди 1 год.,,Маршала" беше на посещение в Москва,за да моли за оръжие и военна помощ.Явно си мислил,че ще направи добро впечатление,като си надене *** на главата.

25

Анонимен

преди 7 години

новата руска държава в африка ще е либия

24

юбералес

преди 7 години

Снимката е култова. Направо кърти.

23

мазепа

преди 7 години

Изключително важно е Русия да вземе Либия или част от нея, за да може ''Кузя'' да има къде да зарежда по пътя за Сирия.

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Ти въобще чуваш ли се какви ги плещиш???? Кой си ти, че да определяш кой как да живее, какви държави да има или пък да няма??? Кой си ти, че да определяш КОЙ е "цивилизован" и "напреднал"??? Боже Господи, неграмотници с основно образование и неясна "компютърна грамотност" ще въвеждат ред!!!! Господи помилую!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Русия ще оправи и Либия, разрушена от САЩ, Франция, Великобритания и Италия. Афганистан щеше да е нормална държава, ако САЩ не бяха подкрепили ислямистите срещу СССР.

20

Анонимен

преди 7 години

Не е виновен НАТО,Русия или извънземните, народи които живеят на племена и имат родовофеодални организации не трябва да имат държави.Най-добре е за тях да бъдат колонизирани от напредналите държави ,които задължително трябва да въведат ред,който да е различен от демократичните общества .

19

Ясно разбирачи

преди 7 години

Ако някой нарече Кадафи диктатор в този момент в Либия ще бъде пребит с камъни,хората вече осъзнаха какво са загубили.

18

Анонимен_777

преди 7 години

Дано Руснаците да изметат и колониалното правителство в Либия ! Забележете КОИ подкрепя ООН... Освен че създадоха Ал-Кайда.. структури на на7о и араб. съюзници обучиха и де-факто създадоха идил...! Наистина КОЙ# са терористите вече се питам...??!!

17

TPE3BEH

преди 7 години

А този на снимката си е Кадафи 2.0.Диктатори с диктатори се разбират. Не успяха да помогнат на садам, но на асад му подадоха ръка и го спасиха в тежка ситуация.Сега всички диктатори по света спят по-спокойно, защото знаят че русия ги пази...

16

TPE3BEH

преди 7 години

Стига ни занимавахте с тая Русия бе! Обучили са си агент на времето и сега ще си го ползват.Ама още не са си оправили вътрешната си кочинка, пък се опитват да го играят на световен играч. Скоро на *** ще му свършат паричките и ще видим колко ще го слушат олигарсите...

15

ДА

преди 7 години

Ако Русия съумее да обедини Либия и там да настъпи мир това ще е добре за всички.

14

Странно

преди 7 години

Либия пазеше Европа от бежанците дълги години и кой уби Кадафи и защо нима те не знаеха какво ще стане с Европа......

13

fripp

преди 7 години

Русия беше против свалянето на Саддам, а когато дойдоха противниците му на власт купиха от руснаците оръжия за 5 млрд.$ и дадоха на Лукойл находище за петрол. Ние опростихме на Ирак 2 млрд.$ и налапахме пал.ците. Русия беше срещу свалянето на Кадафи, а сега държи най-големия коз в Либия - Хафтар. Ние пък се чудим как да си построим кльона. Какъв и извода - руснаците имат блестящи политици, ние имаме абсолютни гл.***.ри.

12

Анонимен

преди 7 години

До 1 То сега е от зле по зле ,в зоните които управлява международното/от Запада/признато правителство въведен Шериата, не трябваше ли да има демокрация и свободомислие .

11

Анонимен

преди 7 години

Тази характерна шапка показва откъде духа вятърът и какви сирийски бури ще довее...Троловете имат ли да кажат нещо за Тунис и Алжир, дето са извън опеката на Московеца?

10

До кога така

преди 7 години

Богата страна,държавата плащаше всички сметки на хората,големи заплати,щасливи хора и изведнъж запада реши да разруши живота на хората и да ограби Либия.

9

Анонимен

преди 7 години

Накрая, пето - Халифа Хафтар е следвал в бившия Съветски съюз, при това на два пъти...Е най-важнато сте го оставили за накрая.Прави ли ви впечатление, че и в Либия Русия залага на този който държи петрола. В Сирия също заложи на ИД.

8

Анонимен

преди 7 години

Халифа - Халифат сънува