31

БАЧКАТОР

преди 7 години

Щом толкова хора и народи ги мразят ,значи не е без причина.

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52 Не евреи, а еврейки в Хазария. Точно от тогава започват те да раждат и децата се смятат еврейчета. До този момент при евреите раждат изключително мъжете. Описано е в Библията: Аврам роди Исак, Исак роди Яков и т.н.

29

Аре ве

преди 7 години

Истината е, че откакто САЩ добиват шистов петрол и газ вече не са чак такива дружки с мракобесните монархии като Саудитска Арабия - затова петрола беше толкова евтин толкова дълго време. Затова пък арабеските си имат нова дружка, която се нарича Русия - целия театър със сваления руски самолет беше само, за да се изработи повод за създаване на оста Русия-Турция-Саудитска Арабия, която да се противопостави на затоплянето на отношенията между САЩ и Иран.

28

Трончо

преди 7 години

Нормално е всяка напреднала страна да си пази евреите.Да започнем от Тръмп. Зет му е евреин. Дъщеря му Иванка преди да роди последния си син прие еврейската религия. дедето също е еврейче.Да преминем към Путин. Путин сам разказва че е роден в много бедно християнско семейство. Част от детството си Путин е прекарал в еврейско приемно семейство, което е помагало на родителите му да изхрани и отгледа децата си.Израел не свали руския военен самолет нарушил въздушното им пространство. Факти !

27

Анонимен

преди 7 години

Тъй като сегашните "евреи" не са семити, а тюрки, Тръмп да не би да вземе да помогне на палестинците?

26

Анонимен

преди 7 години

"заплахите срещу еврейските центрове са "тъжно напомняне" за работата, която предстои да се свърши в Съединените щати."Дааааа, трябва някой да продължи и довърши работата на Хитлер в САЩ. Давай Тръмпи, мачкай хазарските гнидди.

25

Анонимен

преди 7 години

До 47 Иран е набеден от Запада за заплаха и Израел им приглася,истината е ,че всичката неприязън към Иран идва от Суадитска Арабия и монархийте от залива които са дружки на Запада.Режимите в тях са по мракобесни от този в Иран.

24

А бе

преди 7 години

К'во стана с Швеция,нещо голяма веселба паднала!?Оня ден се бъзикаха с Тръмп,ама днес не им е до остроумия!Ще влязат в час,ама късно....Това не беше по темата,ама е страшно актуално-Тръмп е напълно прав в крайна сметка!

23

Анонимен

преди 7 години

Еврейте не обичат да им се казва, че болшинството от тях имат хазарско потекло .Всъщност има една теория /може и еврейска да е/че след като хазарите приели юдаизма огромна маса от еврей се заселила в Хазарския хаганат

22

Анонимен

преди 7 години

"АНТИХРИСТИЯНСТВОТО, ИСЛЯМОФОБИЯТА, АНТИЮДАИЗМА СА РАЗБИРА СЕ ЛОШИ НЕЩА. ХОРАТА ТРЯБВА ДА ИМАТ СВОБОДА ДА ИЗПОВЯДВАТ СВОИТЕ РЕЛИГИИ."Нямам нищо напротив. Само дето ислямските страни имат, както и поне половината от идващите от тях, според всички проведени досега социологически проучвания.

21

Анонимен

преди 7 години

До 41 А кой владее света ако не евреите за мен те са господарите на света между впрочем аз не съм анти-семит даже и се възхищавам на ума и парите,който имат просто се чудя,кой може да ги заплашва Иран ли та това е държава по-слаба икономически от Полша..

20

Койчо Коев

преди 7 години

Вижте кой говори да няма антисемитизьм! (значи расизьм нацизьм неонацизьм неонацистки организации това значи антисемитизьм! За пореден пьт обьрка гласоподавателите си, тьй нареченaта работническа класа!

19

Факт

преди 7 години

Тръмп може да се скара с много хора,но поддържа топли отношения с тези,от които зависи поста му-ев.ре.йското лоби!Е,Сорос може да е остро против Тръмп,но явно не се е съобразил с официалната позиция и нещо взеха да го отлюспват(заради самосиндикални действия).

18

Анонимен

преди 7 години

Има еврей по кръв и по вяра. Юдайзма е вяра,има *** еврей, от монголоидната раса същоимаю еврей,както и от ***,хазарите преди 1500г. приемат юдайзма,затова в бившата Руска империя е имало милиони еврей.Еврейте по кръв не са повече от 2млн.казват им сафарди.

17

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам кой може да заплашва всемогъщите евреи??Няма сила,която да спре евреите те имат всичко,което им е необходимо да владеят света поне още 1000 години!

16

wow

преди 7 години

Тръмп е пророк!Защото бунтове на мигранти в Швеция все пак имаше - с два дни закъснение!! Започвам да се плаша от пророчествата му...

15

Анонимен

преди 7 години

Добре де, гоним арабите, а приветстваме семитите. Въпросът е как да ги различаваме едни от други?

14

Анонимен

преди 7 години

До 18Една нация за да е Велика е нужно преди всичко да се занимава със себе си!

13

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДеморализация на запада има само в главите на путинистите.Друже, първо научи правопис, после се се разрови из нета и виж какво става в Стара Европа. на Европа й трябва справедливост, която в момента е изметена под килима. Ако прочетеш повече, ще разбереш и защо а,мериканците избраха Тръмп напук на всички медии и атаки срещу него.Нещо не е справедливо в сегашния вид на Запада. Не намесвай други. Плоско е .

12

Историята 4

преди 7 години

Ама вие с този Крим .Това е все едно да кажем ,че ПСВ война е само заради една Босна ,а Втората заради един полски коридор..... Това са детайли ,убягва ви цялата деморализация на запад относно истинския им враг.Разделението скоро ще ги направи две отделни единици -ЕС с някакви рехави армии .И старите САЩ с уж още годна военна машина.Докога при неизясняване на врага им .Русия с тоталитарния подход или исляма с асимилиране на собственият ти народ . Докато изобщо се замислят вече ще е късно ,а и е