20

Mucho travaho

преди 7 години

дърпат,защото им работим евтино, напълниха се с евтини работници от Източна Европа,които им работим на половин цена,без осигуровки,без данъци,без никаква отговорност от страна на работодателите, а сега ще ги видим как ще накарат неграмотните "бежанци" да им работят по същия начин....

19

Анонимен

преди 7 години

До пфффTi imash zabelejitelni poznania po ikonomika Da ne si zavarshil universiteta v Kurtovo KonareNe e losho da prochetesh kavo ti e napisal Gerge ( 18 )

18

Анонимен

преди 7 години

Не са ни виновни нито чужденците нито техните интереси.Като няма твърда ръка в БГ разпиляваме енергията и знанието, продаваме се и си пречим един на друг със всякакви средства.А да не говорим, че не ценим чуждия труд и считаме, че ни са задължени. И Така се получава, че останалите са напред, а голяма част В БГ сме назад.

17

Поздрави

преди 7 години

Има нещо вярно в статията.Мениджърите из големите фирми на запад им се охлабило междупръстието. Като гледам как почват да харчат, много са уверени.

16

Георги

преди 7 години

До 19,Преди елементарна икономика не е зле човек да понаучи еФтин правопис.

15

пффф

преди 7 години

Елементарна икономика: колкото по-ефтина ти е валутата, толкова по-лесно изнасяш (пример Китай). Ето защо Германия има най-голяма полза от Еврото и кризата. Страни като Гърция, Португалия, Испания и Италия правят Еврото несигурно, което го кара да поефтинява. Това пък е добре дошло за Германия. Без Еврото - край на немското икономическо чудо и хегемония

14

Анонимен

преди 7 години

Явно имиграционната политика на Меркел както и санкциите срещу Русия и руските контрасанкции дават резултат. Германската икономика расте, както и френската.

13

Намразих българите!

преди 7 години

до 16 Не са виновни Германия , Франция или Англия че у нас 50% от популацията изгони тези които казваш! И не е само до политици! Аз лично казах на родителите си и дядовците си че заради тях и тяхното гласуване не искам да живея в една държава с тях и да учат немски че внуците им няма да ги разбират! Аз (както и 3 милиона българи по други държави) с комунисти дърпащи към ориента на изток не искам да живея!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Аз не им се радвам,издърпаха всички млади и грамотни хора,особено Германия,дори и бежанците си избират ,а на нас ,само неграмотните и болните без образование ,тук ще останат само пенсионерите и хората без езикова подготовка,ще ядем *** на техните хипермаркети ,но с продукти произведени за третия свят и ще си мислим че сме от тяхното общество,жалко ,че нямаме управници които да ни защитят и им потърсят сметка

11

Анонимен

преди 7 години

Да се разкачаме от трена на самоубийците докато е време - ето начинЛева да се върже САМО към цената на златого, платината - никакви евра и др. които да ВНАСЯТ инфлация.Ако ни трябва такава сами ще си я направим (примерно фикс 3% годишно) - парите от преди 1962г

10

Анонимен

преди 7 години

Ама това е супер! Сега да вземат да си приберат всички бежанци, че да "дръпнат" още по-напред. Ние да си седим отстрани, ще гледаме.... Я стига новини за дрогирани! Кой ви вярва, като знае как се пишат докладите в ЕС. Какво? Лекарите и инженерите от Афганистан и от други места на г.. на географията са изработили БВП с който покриват мизерията с която заляха Европа? Верно ли? Избори има в ЕС. Забравихте ли?

9

Щирлиц

преди 7 години

Па я не вервам на западна стъкмистика.У лево.

8

Анонимен

преди 7 години

Евро гейците минават на 6-та задна скорост. Това е лошо щото на задна ще ми счупят инструмента а нямам части за нов!

7

Анонимен

преди 7 години

Скръбта ни е голяма! Последно сбогом! Почивай в мир! ЕССъс своята злост, нечестност и коварство ти остави незабравими спомени. Поклон пред тъмната ти памет !Не разбрахме какъв беше, но за ТАМ си беше ! Амин

6

Европа си е евро са

преди 7 години

Браво, само напред!

5

Анонимен

преди 7 години

Икономиката на еврозоната минава на шеста предавка , тия от периферията или са се обърнали или драпат кой на ЗАДНА, кой в КРЪГ .И двайста предавка да ръчнеш като не работят свещите се чува само пръъц-пърр осново от проебалтите и майданците.

4

G

преди 7 години

Е как няма да са положителни новините, след като ЕЦБ не е престанало да печата пари! Точноо заради това и инфлацията е висока. Само че, това ще е до едно време. После тези парички трябва да се върнат обратно във Франкфурт с лихвите.

3

Анонимен

преди 7 години

А анонимен номер 1 е голяма нула. Внимавай- Путин НЕ прощава

2

Анонимен

преди 7 години

Да бачкат да дават мангизи, че мамата си люби.

1

Анонимен

преди 7 години

Аз чета само си противоречат. Уж работа но не за хората а за технологиите. За хората чета- високи цени и безработица