24

Анонимен

преди 7 години

Много лошо нещо е простотията,особено властващата!От позицията на кого и какво ще тоя олиг-офрен ще поиска пари и защо Англия ще ги даде? А ако не ги даде? ЕС ще им обяви война? Всяка правилна държава трябва да има свой правилен елит ,който да организира правилно и хармонично развитие на държавата и народа си!ЕС не е народ и държава!ЕС и държавите в него се управляват от международно организирана банда политически и финансово-икономически ном-енкл-атурни некадърници,престъпници и наркомани!

23

Българина 2 част

преди 7 години

няколко дни по-късно посланикът на Кралство Великобритания помоли да го приема и ми предаде устно, че правителството на Нейно Величество кралицата на Англия ще бъде доволно, "ако г-н Димитър Попов, като номинален председател на Софийския съд използва своето влияние, за да се получи регистриране на това движение като политическа партия". Аз му казах, че това е невъзможно...

22

българина 1 част

преди 7 години

министър-председател на Република Турция Месут Йълмаз и имаше странно съдържание: "Г-н премиер, ако искате да бъдат решени в кратко време и изгодно за Вас всички висящи въпроси, обявете, че ще приемете моята покана, ще дойдете в Турция и ще се разберем. Трябва да бъде регистрирано ДПС като политическа партия". После разбрахме, че това писмо е било съставено с помощта на тогавашния посланик на Турция в България г-н Ялчън Орал.

21

Анонимен

преди 7 години

Ти си много солен за всички членки на ЕС.

20

Анонимен

преди 7 години

Просто го е срам и страх да си признае,че до няколко години няма да има ЕС.Всъщност ако продължават със същата скорост с бежанците след 35-40 години те ще залрият ЕС и ще отворят халифат.Така или иначе нещата са загубени.Другият вариант е руснаците да окупират Европа и загорелите за корава арабска любов евро нестандартни да усетят сексуална суша.Това вече ще им е сериозен проблем и драма.Те затва живеят.

19

Циник

преди 7 години

Първо Юнкер да се запита - защо се стигна до Brexit ! Една дебела сбабичосана малоумница в Берлин си въобрази, че може да пълни Европа с тарамбуки - колкото си иска! Да! Ама не! Писна им на британците да ги заливат с пълчища павиани! Всичко друго са празни дрънканици!

18

Анонимен

преди 7 години

А без червената армия къде щяхте да сте бе долни неблагодарници...?!!???! Именно червената армия разгроми вермахта... 'позабравили' са, удобно , какво долно племе са западняците понякога !!! ТОЧНО Англичаните КАКВО СЪРШИХА НЕ РАЗБРАХ ... чичо Юнк'' леко не знае европейска история ?!?! Повече от 75% от загубите на вермахта са на изт. фронт, М-У ДРУГОТО... чичо Юнк...!!!!

17

Берлин

преди 7 години

Сметката ще е дебела и точно затова баш популистите Фараж и Борката Джонсън се измирисаха като *** из ***. За да не ги погнат с камънье същите тия мaлоумници, които те подведоха да гласуват за Брекзит.

16

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕдинственната разлика е само че цените в Шотландия (където живея) се вдигнаха доста в последно време.

15

до 16

преди 7 години

Проблема е че много българи не се чустват европейци или българи.Те са руски роби готови да мизерстват до като господаря им от Кремъл ги ограбва и им продава газ на най високите цени в Европа.

14

Анонимен

преди 7 години

До ПАЗАРДЖИК 14Аз съм си спестил европейски пари. Осигурил съм си европейска пенсия. Така че не бери грижа за мене.

13

Анонимен

преди 7 години

Юнкер работи за интересите на ЕС, тоест и за нашите интереси.

12

Анонимен

преди 7 години

Какво не му харесвате на Юнкер? Ако може, нека вземе пари от англичаните, та и ние да откачим нещо от тях.

11

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА ЩЕ СЕ РАЗХОДИТЕ ПО ДОМОВЕТЕ СИ И ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД ЕС НЯМА ДА Я ИМА И ЕК НЯМА ПАРИ ЗА ВАС КАТО ИЗЛЕЗЕ И ФРАНЦИЯ ПОСЛЕ ПЪТ НА ВИЕНА РИМ ЩЕ ОСТАНАТ БОГАТАТА ГЕРМАНИЯ С ВАИСАЛИТЕ ОТ БЕДНИ СТРАНИ В КОИТО СЪЩЕСТВУВАТ У ТЯХ САМО ЕДНО КОРУПЦИЯ БЪЛГАРСКА РУМЪНСКА И ПОЛСКА КРАЯТ СЕ ВИЖДА ОЛЕЛЕ ПАЗИ БГ ОТ ГЛАДНА СМЪРТ СЕГА БГ РАБОТЯТ В ЕС ПАРИТЕ ИМ ВЛИЗАТ В БГ И ТЕКА ЖИВЕЯТ В БГ И КЪДЕ ЩЕ РАБОТЯТ ТЕЗИ БГ .А ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ ТЕ СА ПРОДАЖНИЦИ ЩЕ НИ ПРОДАДАТ НА НЯКОЯ СИ ПО БОГАТА СТРАНА РФ

10

Анонимен

преди 7 години

България ще трябва да плаща и за Великобритания както сега плаща пенсиите на гърците заради ЕС.

9

Анонимен

преди 7 години

Да е плати Английския Популист с перуката?!? А да той избяга...и простолюдието,ще плаща верно. Ами да плаща, като няма акъл да мисли.

8

Българина

преди 7 години

Ти чуждите сметки не прави... Глей ко стаааа или по точно остааа от ЕС, нищо. Такъв съюз дефакто няма всеки се спасява по единично или на по малки групи

7

Щирлиц

преди 7 години

Това не е интеграция,това е ислямизация.

6

Анонимен

преди 7 години

Само едно ще ви кажа. Винаги големия пазар е за предпочитане пред малкия. Всеки който се е затварял в черупката си е губел. Умните държави като Норвегия и Швейцария плащат на ЕС по 70 евро на глава от населението си всяко година само и само да участват в митническия съюз на ЕС. Така че и на англичаните няма да им се размине и ще трябва да плащат за да търгуват с ЕС. Не си струва заради едни мигранти (то и без друго там е пълно с черньвци) да се правят циркове като Брекзита.

5

Oтчаян ром

преди 7 години

Бетер да станеш камеран! Бетер да стане и твойта приятелка тереза мей! Сумати и хора от Бьлгарски произход ще оставите без работа идната година! Бетер да станат и пенсионерите ви че гласуваха за Breiksikishtanski!