11

Анонимен

преди 7 години

На тоя къде е половинката му Ерменков? Хубава двойка са :)

10

Веселин

преди 7 години

хахахахахахахаххахасамо това заслужават,голям смях

9

пояснение

преди 7 години

Това не е столетницата,а прикачили се към столетницата.Те си знаят защо.Както всички палитици-само не в полза роду!

8

Анонимен

преди 7 години

СТОЛЕТНИЦА ? значи - децата и са на 70-80 / ст. данаилов,ийрданка христова..../,внуците - на 50.....правнуците - на 30.............НЯМА ЛИ КРАЙ ?

7

sistem error БСП

преди 7 години

"Най-възрастния кандидат в листите е на 48 години". Лъже като всеки комунист! Стефан Данаилов и Тома Томов са 42-ри набор, т.е. са на 74 години.

6

позитано 20

преди 7 години

Отвратителен и грозен човек с *** душичка.

5

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

- Ние искаме промяна... - смело заяви дрОгарката Нинова, докато полагаше цветя в краката на Тодор Живков...- Ние ще лансираме нови лица... - каза дрОгарката Нинова и реши да покани Стоянка Мутафова..- Ние сме против корупционните сделки заяви дрОгарка Масларка- Ние сме против злоупотребата със служебното положение каза дрОгарят Гуцанов- Ние сме против неизгодните договори за България заяви дрОгарят Овчаров- Ние сме против износът на валута и капитали от страната - каза дрОгарят Кирчо Добрев

4

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 2Явно си доста неграмотен , но това е нормално за привържениците на БКП-БСП . Новите лица са деца на старите лица и това е сделката на Нинова с тях. Другите като Тома Томов са деца на убиец или Директор на затвора в Белене. Просто ме е срам от тази партия , на която някога бях член .

3

Агджата

преди 7 години

Бътхед пак ли е гостувал в ТВ предаване :) без Бийвъс /Т. Ерменков/?

2

анонимен

преди 7 години

не искам да виждам стари муцуни в листите устремени кьм парламентапропускате ам воиски в бьлгария и черно море за мен това е голям проблемзащото не искам бомби над главата си на мен русия не ми е враг а нато и сащсега сме мишена и на турция и на русия мен не ме интересува нс а мира вбьлгария

1

Анонимен

преди 7 години

За да си член на младежкото БСП трябва да имаш навършени 65 години