93

Ала бала

преди 7 години

Гражданската квота в Герб 25 мир е на неизбираеми места.Пак ще гледаме същите мутри.На избираеми са депутати от предишните НС.

92

Бук

преди 7 години

Никога повече герб.Нагли крад,ливи *** По добре ще гласувам за всеки друг не за гадните-лъжливи гробари

91

Анонимен

преди 7 години

ПЪРВИЯТ И ВТОРАТА СА МИ ЯСНИ ! ТЯХ ГИ ВИДЯХМЕ И НЕ ИСКАМ И ДА ЧУЯ ЗА ТЯХ ,ТЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ ,ЧЕ КОГАТО КРАДЕШ ПО-ВЕЧЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ ВЪВ ВЛАСТТА. ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТРЕТИЯТ ИЛИ ЧЕТВЪРТИЯТ. ТЕ СА МОЯТ ИЗБОР ,ЗАЩОТО СА ПРИНЦИПНИ И НЕ ОСТАНАХА ВЪВ ВЛАСТТА ,В КОЯТО ВИДЯХА ПОРЕДНАТА КРАДЛИВА ВЛАСТ ! ПЕТИЯТ НЕ ЗАСЛУВАВА ИЗОБЩО ДА ГО ОТРАЗЯВАМ !

90

tt

преди 7 години

Аз съм лейтенант от резерва..Търся политическа партия която да издигне кандидатурата ми за депутат-...Генералските кандидатури се изтъркаха вече...а също и тия на спортисти и актьори... Ето ви свежа идея-лейтенант .Избирателът като нищо ще клъвне...

89

Анонимен

преди 7 години

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ХРИСТО ИВАНОВ ,ЗАЩОТО ТОЗИ ЧОВЕК САМ СЕ ОТКАЗА ОТ ВЛАСТТА ВИЖДАЙКИ ,ЧЕ СИ БЛЪСКА ГЛАВАТА В СТЕНАТА НА СТАТУКВОТО , И ПОНЕЖЕ АЗ УВАЖАВАМ ХОРАТА КОИТО НЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА САМО ЗАРАДИ КОКЪЛА ИЗБИРАМ "ДА БЪЛГАРИЯ !"ЧЕТОХ НЕГОВАТА РЕЧ ПРИ ОСНОВАВАНЕТО НА ПАРТИЯТА МУ И СЪМ С ОТЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ЩЕ МУ ДАМ ШАНС ДА ОПИТА ДА НАПРАВИ НЕЩО В ТАЗИ МАФИОТСКА ДЪРЖАВА !ВСИЧКИ ,КОИТО БЯХА НА ВЛАСТ СА МИ ЯСНИ !

88

Анонимен

преди 7 години

До ?и къде се разрови из медиите на Пеевски ли ? *** !АЗ ПРИЗОВАВАМ БЪЛГАРИТЕ ДА ПРОЧЕТАТ НЯКОЙ ,ПОНЕ ЕДИН БРОЙ ОТ МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ НАПР. ПИК И ЗНАЙТЕ ТОЗИ КОЙТО Е НАЙ-ОПЛЮВАНИЯТ Е НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ ,ЗАЩОТО Е НАЙ-НЕУДОБНИЯТ НА НАСТОЯЩАТА КРАДЛИВА ВЛАСТ !

87

Анонимен

преди 7 години

Професия "политик" няма! Държавна служба "политик" няма!Всички "политици"- т.н. "политически играчи"- трябва да минат на заплата към партията,която представят! Не съм съгласен да хрантутим партийна и депутатска клат-ик-урна па-плач!Кой каквато партия е харесал- да плаща членски внос за заплатите на партийните депутати!И докога политиците ще са "по наследство"?Изборите да се провеждат както за място във фирма или отбор-за доказани знания и постижения,а не за обещания!Резултатът е виден!БАСТА!

86

Анонимен

преди 7 години

Ще е интересно дали "Да, България" и партията на Марешки ще успеят да променят статуквото или отново ще гледаме старите муцуни по телевизията.

85

1

преди 7 години

Докато се боричкат и доказват не знам на кого, кой е по-велик ще останат без "матрЯл", "електорат" или както и да кръстят народа!

84

Анонимен

преди 7 години

Тези от снимката само по 1 откос ще ги оправи.И контролен изстрел в кратуните!

83

do 86

преди 7 години

ако не си платен *** никой нормален човек няма да търси сайта нито на бсп нито на герП. платен ли или ненормален не ме интересува но скоро ще има закон за такива като теб и ще останете без работа !

82

?

преди 7 години

Преди няколко дни реших да проверя кой са ДА, БЪЛГАРИЯ и им разгледах сайта. В ръководството на партията видях няколко имена свързани с БХК. Това някаква нова соросоuдна банда ли е? Знае ли някой?

81

Циркове

преди 7 години

Тиквун vs Корни - епичен сблъсък на "титани" на мисълта и морала. Другите охльови не ми се коментират. Не заслужават дори да ги спомена поименно, затова за тях ще напиша - политически трупове.

80

naco

преди 7 години

За каква БИТКА говорим,след като ВСИЧКИТЕ от снимката са СИГУРНИ БЪДЕЩИ "депутати"?! Къде е БИТКАТА? НАРОДЕ????

79

Анонимен

преди 7 години

Ако това не са листи за гласуване, а за скоротечен разстрел, само тогава може да има надежда за тази държава... Може и последните десетина изборни листи да се вземат за по-голяма успеваемост в разчистването на авгиевите обори наречени НРБ...

78

Не на тая простащина

преди 7 години

Нито един нормален и интелигентен гражданин на България не бива да участва в тези избори.Военни,певци,артисти всякаква ***.Патриоти отиват при ДПС,Няма леви,няма десни,такава мешавица никога не е било.Не гласувайте за този пошъл цирк.Не се лъжете по отделни личности,те всички в крайна сметка ще изпълняват партийните повели.

77

реалист

преди 7 години

1-личния шофьор на Тато! 2-пълна програма! 3-Рада Дълб.ката ,готова на всичко! 4-интереса над всичко!5-свърши се с пеенето ,почвам с политиката!6-патриот с присъда и жълта книжка!Кои са другите кандидати , че от тези повърнах?

76

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо ни са тия избори?Доган и Дилян да казват кой ще е новия министър-председател и точка.

75

обективен

преди 7 години

74! Не си подаде оставката , а го "помолиха" да си я подаде.След това му дадоха едни пари да си направи партия и сега очакват от него вярност.Такава е процедурата , другарю герберунгел.

74

Анонимен

преди 7 години

На снимката се виждат ББ и 4-*** лузъри.