53

До 56

преди 7 години

Жертвите на ало-измамите са "честни" пенсионери, които дават пари на говорещи с акцент по телефона за РУШВЕТИ ! На тези години не си създаваш навици. Действаш по утвърдени модели на поведение.-Алоо, лельо сгазих дете, дай пари за рушвет на прокурора ! и лъх, хилядарките...През соца всичко ставаше по втория начин с пари и връзки. Тарикатите убеждават ***, че имат връзки и те шарят парите.Да, пенсовете измират, но предсмъртно лъжат внуците си, че при Тошо всичко е било ОК.

52

Аноинимен

преди 7 години

Е,ще ги изтърпим тия още месец,както търпяхме предишните години.А защо премиера не даваше пример на подчинените си,а напротив-возеше се в бронирани джипове за милиони.

51

Анонимен

преди 7 години

виждам че има хора които подктепят ало измамите ...проклети гербарджии

50

Анонимен

преди 7 години

омръзна ни роми да убиват наще стари родители по селата и да ги ограбват с телефонни измами .. Цецо ..Бойко ..7 години бяхте на власт ..проклинаме ви ..целият български народ ви проклина

49

Анонимен

преди 7 години

Борисов като е толкова ербап да го питам аз,,,ЗАЩО ПОЗВОЛИ 7 ГОДИНИ ДА ограбват родителите ни с ало измами,, нали сте защитници на народа , за 5 дена може да вкарате всички измамници в затвора ..ЗАЩО НИКОГА НЕ СИ МРЪДНАХТЕ ПРЪСТА И НЕ СЕ ЗАИНТЕРЕСОВХТЕ от тези стари хора,,дали и на вас ви плащаха % от тези измами питам аз ???

48

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ в затвора .... да напълним килиите с тикви !! стига мафия стига ГЕРБ ,,откраднаха всичко от народа !!!

47

румания

преди 7 години

Втората работа на герджиков е да прекрати разследването за корупция на червените кой -другари/олигарси.

46

Анонимен

преди 7 години

Да, ама първата работа на Герджиков била да отмени забраната на Борисов министри да ползват колите на НСО. Вервайте му.

45

Анонимен

преди 7 години

а кюфтаци за по 6 стотинки могът ли да ядът в столовата или и те са само за ГЕРБ ???

44

Анонимен

преди 7 години

само тикви могат да се превозват в тези автомобили ,,,, заповяда кинг Тиквон

43

Анонимен

преди 7 години

Популизъм ли е свалянето на министрите от колите НСО? Спестяват за да може да летят Бистришките тигри с правителствения самолет ли ?

42

Анонимен

преди 7 години

Ама вярно,като го гледам,яко се е освинил.Пак ще вдигне кръвното

41

Анонимен

преди 7 години

Дебелия Бибо от Банкя може да заповядва само на неговите си министри

40

Дани

преди 7 години

Откакто е във властта, от 12 години сърбаме попарата на селския хитрец от Банкя. Стига толкова. Време е интелигентни хора да поемат кормилото. С тиквата до никъде няма да я докараме. Освен до пълното опростачване.

39

за разследване

преди 7 години

Нинова да разследва Станишев защо гласува като български предател за СЕТА за прием на по-вече бежанци ислямисти са санкции срещу Русия. Станишев да разследва Нинова за Тексим, Булгартабак, мини Бобовдол, делото на В. топлото и защо праща децата си на сигурно място в САЩ, а не при вуйчо Рещетника.

38

Анонимен

преди 7 години

Едно не разбирам ...Искат хората да ги приемат ,да са долу до тях,да усещат проблемите им,а в същото време ходят по страната като колумбийски трафиканти и барони!!??Това не са политици,това са мижитурки облечени във власт.

37

Анонимен

преди 7 години

Те като че ли министерствата не купуват скъпи коли от парите на данъкоплатците. Да не би да са се возили в Дачиа или Great Wall. Чист популизъм.

36

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с разследването на НСО което *** щеше да иска от Радев. Дадоха на Деса охрана и вече всичко е наред

35

Анонимен

преди 7 години

Fandakov pavlova ba4varova zazeva ne gi li bosat s skapi koli fandakova da jodi s metroto i dr gr. Transport mlafa sdrava ne e invalid i kmetive sa6to ima koleleta tramvai trolei s i s visikite saplati taxita da si vsimat a te i dezata si bosat na u4ilischta

34

BGFreaks

преди 7 години

Васе, когато тия бентлита са платени оджоба ти, от обрразованието на детето и пенсията на баба, би трябвало да не ти е баш все тая.