75

боби

преди 7 години

А стига с този фашизъм бе другари ***.Украйна си е съвсем демократична държава , точно заради това руския фашистки режим я нападна.Защото идеите за свобода и демокрация може да допаднат и на пияните руснаци и току виж някаква цветна революция измела джуджето от кремъл.

74

Анонимен

преди 7 години

украйна е руска територия окупирана от фашисти ,а сащ нямат никаква работа там.всичко е руски вътрешен проблем.загиват хора заради престъпните действия на запада които пречат на русия да въдвори ред

73

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 102 И България , и България...Мерзавец!

72

Хаха!

преди 7 години

Тия *** наистина си превърнаха държавата в страна 404. :)))))))

71

Анонимен

преди 7 години

Планът е само един. Джуджето връща заграбеният Крим.А сепаратистите без подкрепата на Русия ще свършат за 10 минути.

70

skatelite

преди 7 години

До АнонименДа, да... и Кърджали и Делиормана и Хасково ...

69

безумие

преди 7 години

Самия план е Украински и безумен,адвокат близък да Тръмп е потвърдил среща с Украински депутати и нищо повече.

68

Анонимен

преди 7 години

Абе тия *** ли са или се правят на такива ?. Крим е Руски и въпросът е приключен завинаги, а в скоро време и Донбас , и Буганск, и т.н.

67

хм

преди 7 години

доказателства за корупцията на Порошенко - ала бала , те и за тиквето имат , и какво от това?!

66

Анонимен

преди 7 години

САЩ и ЕС безпардонно лъжеха украинците,че ако подкрепят фашисткият преврат ще потекат пари от Европа и САЩ.Спрягаха се едни милиарди помощи и дарения за братският украински народ.Щяха да ги приемат в ЕС и НАТО и горките хохли,щяха да станат евроатлантици.Да ама НЕ.Украйна се разцепи,избиха се помежду си,взеха им Крим и не само,че не ги искат в ЕС,ами и едно евро или доларче не им дадоха.Дори поляците дето хохлите ги чувстват братя не ги искат.

65

Анонимен

преди 7 години

през 2004г ЦРУ организира "Оранжавата революция"първи опит за преврат в Киев.10г по-късно вече добре организирани и финансирани пак от ЦРУ фашистки формирования от Десен сектор извършиха кървав преврат.Целта беше завземането на властта и налагане на влияние върху една от най-големите страни в Европа.Но сгрешиха.Путин си взе Крим където са му базите,избуха гражданска война,довела до хиляди жертви и разделяне на страната.

64

хохлов

преди 7 години

поредната далаверка на разни еврейски търгаши - дай им сделки,ама с цената на човешки животи...те измислиха войната в Сирия, в Ирак, в Либия, а сега и в Украйна

63

Анонимен

преди 7 години

форумките, форумците и форметата тука се оляхте.ко ни интересува Крим когато ние загубихме ГЕРБ, загубихме Лилиту Попова, Цецито, Цецко, Бойко сите теа ге загубииме оти се отплеснааме да се пенявиме на Урина за Крим.там, на полуострова как ще се опрвят е изцяло нихна си работа. тука треба да оправиме ГЕРБ. защото опозицията с нихните алпинисти ша има да гътат де лампи, де козирки де планинитака че да си оправиме ГЕРБ защото изпита по български език за Университета ще се списва на турски

62

Анонимен

преди 7 години

Колкото до Прасенко - на ФАЩ не са им нужни доказателства, че е корумпиран. Те много добре знаят, именно за това го взеха.

61

Анонимен

преди 7 години

Русия е съгласна с лизинга. Само че е безсрочен, а цената е усмивка по радиото.

60

Анонимен

преди 7 години

В Русия средната е 50 хил рубли.....Кога доларът стана 500 рубли?

59

Куба

преди 7 години

И НАТо, сиреч САЩ, настаняват военна база в Крим. Колко умно!

58

Анонимен

преди 7 години

Туй да не са парчета от баница?

57

Анонимен

преди 7 години

украинският депутат Андрий Артьоменко - яростен противник на президента Петро Порошенко, натрупал цяло досие за неговата корумпираностАртьменко допреди няколко години търкаше наровете н украинските затвори за тежка корумпираност и корупция, но сега събира папки за другите. Артьменко е едно руско дьонме на когото са написали в Москва план за Крим и сваляне на санкциите, а пък той е само пощальон до адвоката на Тръмп Коен, чиято пък жена е украинка и се познава с Артьоменко. Руски пируети.

56

Анонимен

преди 7 години

Млъкнахме. Като тракаш Трак не говориш много...