47

adams johh loan

преди 7 години

Ние сме християнска организация, създадена, за да помогнем на хората в нуждите на помощи, като например финансова помощ. Така че, ако преживявате финансови затруднения или сте във финансова бъркотия, и имате нужда от средства за започване на собствен бизнес, Вие търсите финансови Помощ от всякакъв вид? Ние сме частна фирма за заем, която предоставя всички видове заем / финансиране за всички, които желаят финансова помощ. Или ви е трудно да получите капиталов заем от местни банки, защото библията

46

47-ми, мисли бе

преди 7 години

До Анонименкаква е разликата да ти дам пари, които да изхарчиш за узо и това да ди дам пари за да ми върнеш предишните пари, които си изхарчил за узо? Гърчолякис не могат да си плащат заплатките и пенсиите + дълговете. Или едното, или другото.

45

Анонимен

преди 7 години

цялата статия е подвеждаща на гърците не им се дава безвъзмездно пари а просто им се разсрочват дълговете имат падежи по заеми и им е трудно да ги платят и тая помощ е просто нов кредит.Между другото това е единствения начин да ги накарат да направят реформи Гърция има нужда от реформи.

44

Jv

преди 7 години

А не беше ли България най-бедната в Европа и защо никой не я спасява?

43

Анонимен_777

преди 7 години

А.. всъщност .. КЪДЕ са парите ?! АКо не са обратно в кредиторите, ''ТЕ-на'' !

42

VESO

преди 7 години

A PREDI SEDMICA GARCITE RE6IHA DA SE VAORAJAT SRE6TU TURCITE I OTDELIHA 35 MILIARDA EVRO ZA TOVA. A I KRIZATA BE6E PO4NALA PREDI GODINI TO4NO SLED KATO POHAR4IHA PAK MILIARDI ZA VAORAJAVANE. MAY STRAHA OT TURCITE GI DOVAR6I I 6TE FALIRAT :))))

41

Анонимен

преди 7 години

Защо Германия не си изтегли капиталите от Гърция?

40

Наблюдател

преди 7 години

Тази "гръцка трагедия" край няма за която най-са виновни ЕС прилежно обслужващ интересите на частните банки ! А сметката естествено я плащат данъкоплатците!

39

Анонимен

преди 7 години

Нашия ти къде се намираш а... !!! Защо гледаш тези не 500? , а вече са 400? . Знаеш ли колко са данъците тук, знаеш ли колко е скъп живота, знаеш ли че няма работа за 30% от младите и минкът по цял ден тук в АТИНА нашия. Как да не са бедни - са... и ще стават още по зле . Знаеш ли, че от две години са фалирали, а няма една фабрика в Елляда и с дюнерджийници и таверни не става. Знаеш ли, че нямат никаква пазарна икономика и са мързеливи в ..Ъза . А знаеш ли че в БГ в момента е доста по добре. А знаеш ли, че имам 10-тина занаята и няма къде да ги работя и по 3-дни работя и 4-ри чакам. Нищо не зн

38

Анонимен

преди 7 години

Ne 300 a 380 miliarda i pak schte im dadat a garzite nikoga nama da mogat da im gi varnat no ne sa nai bednata darjava kato bg v eu e tiva ne go rasbiram uso mesete jivot si jivejat nai nuskata oensia 500 eur busuki uso tova e istinata

37

Анонимен

преди 7 години

Пък аз сам ще се спасявам от Византия след два дни със самолетчето.Таз малякийска *** не става за нищо ,щом трябва да си плащаш кило портокали на пазара с картичка или кафенцето в заведението - ако не глоба .Банките яко им следят париците на заем. Атина в момента е пълна ***, а почти всичко е залостено, отдава се под наем или се продава за пари двойно по евтино не от София, а от Пловдив -като говорим за столицата Атина. Сбогом Атина, края ти се вижда - АСТА ЛЬО ЕГО..

36

Анонимен

преди 7 години

До vse ednoКато се напишеш "vse edno" това правили те различен от "Анонимен"?

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16Bg e bogata kasina restr. Hoteli prostitutki tursja kitaiskagrazka stika vs v bg e superлосиона ти е дошъл в повечко май, а?

34

Циник до 35

преди 7 години

Пенсията - резултат от внесени вноски...ЛИ?Хм....финансовият министър Волфганг Шойбле не мисли така! И затова ги намалиха!

33

Анонимен

преди 7 години

Много хора си живеят още като по времето на активните борци!!Пенсията е резултат от внесени вноски,,а не от заплати на ръка!Друг е въпросът,докога държавата ще внася за едни ,за други не!Справедливостта е обтекаемо понятие,като истина,народ,щастие!

32

КРУМ

преди 7 години

Националната валута на Гърция ще е в левове, помнете ми думите!

31

някои ще фалират...

преди 7 години

гръцкия дълг е застрахован от немски и френски банки.Е, кои ще фалират при един "фалит" на Гърция?Ама отсега нататък сиренето е с пари, каза новият президент на Америка, няма да има спасяване ....на Европа.

30

vse edno

преди 7 години

До Анонимен 28: напоследък прави впечатление, че анонимниците ръсят най-големи глупости с автоматично набрани изречения с беден речников запас. толкова ли е доходно да си ***?? много сме зле.....а ако има кой да им вярва - хептен зле е работата.....

29

Анонимен

преди 7 години

"предоставили" (по-добре да се каже - подаряват) - е браво. 300 милиарда. дайте им още 3 триона след като това е малко. е как може все им се "предоставят" и тия все по границите с тракторите и по площадите. и да си грък не е лесно - вечен неблагодарник.

28

доналд дък

преди 7 години

Все повече българи ходят на почивка в Гърция.Все повече българи напускат Гърция и се връщат да работят в България.В Гърция вече почти не ходят да работят българи.Стандарта на живот в двете държави се изравнява,това е реалноста.Разликата е че гърците още имат спестени пари които свършват и после двете държави ще бъдат на равни начала и която е по добре организирана ще е по добре.