11

X,Y,Z

преди 7 години

Байко Байков от Асоциацията на българските туроператори и турагенти сега собственик на ТА Бохемия излъгали клиентите си с онзи хотел който го даваха по Нова тв,а преди бе собственик на Дилижанс травъл в злополучната екскурзии със загиналите деца в река Лим в Черна гора.Та този човек занимаващ се с туризъм още от комунизма вместо да лежи в затвора ,продължава да лъже и *** клиентите.

10

Анонимен

преди 7 години

Е, що да не им харесва у нас ? Нали нашите учени доказаха, че с румънците нямаме генетична разлика, т.е. един народ сме с тях, макар и с различни езици! По-ведри са от нас и някак по-спокойни и щастливи - за 4 години 3 пъти бях в Констанца, по-добре са от нас.

9

Обичай Ближния си

преди 7 години

Обичай Ближния си като себе си. Ето затова е хубаво да желаеш доброто на съседите си. Добре ли са те и за тебе ще стане добре. Зле ли са и на тебе ще ти стане зле. Дай Боже всичките ни съседи да са добре.

8

Анонимен

преди 7 години

Така е, най-изпадналите националности почиват у нас. Пропадналите от Западна Европа и руснаци, румънци, които си броят стотинките по заведенията .... но нали са чужденци, за това ги обслужват с предимство и забравят за българите, които за разлика от руснаците и румънците когато отиват на почивка не си броят монетите за да си платят сметката, и не стоят десет човека на една пица.

7

...

преди 7 години

Ей а беше време когато Румъния беше държава да речем от третия свят! Как само се изменят нещата! Сега България е държава от 4-тия свят! Където ако питаш наште "управници", ни корупция ни битова престъпност ни кражби ни престъпления нищо от това не ни е известно да е ставало да става! Еми докато и ние като румънците не ИЗКАРАМЕ И НЕ ИЗБЕСИМ някой от тия управляващи, дотогава все ше е така при нас!

6

8

преди 7 години

1 МИЛИОН РУМЪНЦИ,МИЛИОНИ ЧУЖДЕНЦИ,ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНТИ СЕ ПУКАТ ПО ШЕВОВЕТЕ ОТ КЛИЕНТЕЛА И,КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ:"АУУУУУУУ НИЕ ПАК РАБОТИХМЕ НА ЗАГУБА!"

5

турист

преди 7 години

Добрата почивка е когато смениш обстановката и игнорираш условностите. Най-естествено е ние да почиваме в чужбина, а чужденци да идват у нас.

4

Анонимен

преди 7 години

Търново като стара румънска столица има огромен потенциал. От написаното излиза че община Велико Търново не е присъствала. Срам

3

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Румънски турист - добър турист.Хареса ли, купува.

2

СС

преди 7 години

Спа-***,това и това лято няма да видите Румънци на Черно Море ...

1

Трип адвайзър

преди 7 години

И ние отскачаме на север да видим замъци и просперираща страна.