22

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ УПРАВЛЯВАЛИ ДЪРЖАВАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ СА СРАМ ЗА СТРАНАТА НИ. ТОВА СА КРЪВОПИЙЦИТЕ НА НАРОДА ! НА ФОРА НА ТОЗИ ВЕЛИК ЧОВЕК ЛЕВСКИ СЕ ЧУДЯ КАК ГОВОРЯТ И С КАКВИ ОЧИ ГЛЕДАТ НАРОДА СИ ....

21

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали има нормално мислещ човек от София който да не вижда слугинажа на Юрданка към Вожда на Вождовете. Нима тя не знае за кражбите от обществените поръчки , нима не получава от тях, нима не препраща към Вожда, за който се знае, че колкото повече остарява, толкова повече обича паричките. И тя се изпъчила да говори за подвига на Левски, за безсмъртието му!!! Тази нещастна женица на фона на Дякона е като прашинка в окото, дразнеща и противна. Нейното премахване ще даде шанс на София.

20

"народе"??

преди 7 години

- Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха САМО ТРИ заптиета? -Не знам ага. -Аз така заповядах!!!Можех да пратя 300, но изпрати само трима! И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, че никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш.

19

Анонимен

преди 7 години

Тука явно доста не познават История на България , само глупости и несвързани работи

18

Анонимен

преди 7 години

Когато Турция е залята от радикален ислям.Когато диктаторът Ердоган е избил и вкарал в затворите хиляди интелектуалци,не зачитайки никакви човешки права,връщайки страната си в 18век,е важно чии ще е хотелът,болницата,МОЛът и дали неговият слуга Местан ще влезне в парламента.

17

Турци сте

преди 7 години

Продажният кабинет на Борисов направи доста сделки с турски бизнесмени.Една от най-големите болници вече се казва Аджъбадем.В Младост Борисов продаде най-апетитното парче земя на турците,да строят болница и МОЛ.Култовото за софиянци кино Сердика беше разрушено и сега турците ще строят хотел.Не случайно атнибългарската партия на турският шпионин Местан беше регистрирана от съдът.

16

до 19

преди 7 години

Аман от неграмотни хора. А бе иване, цъкни си в гугълчето да видиш чия собственост е "Hyatt" ( пиша ти на латински, че иначе няма да можеш да се оправиш), толкова е лесно. Веригата е америкаснка, но и турска да е, какъв е проблема? Апостола лоша дума за турците не е казал. Борил се е против душманите, били те турци, българи гърци. почети малко, не боли!

15

Анонимен

преди 7 години

На последните избори за местна власт най-пазената тайна беше колко души реално имат право на глас в София.Това щеше да разкрие колко са 100% и колко души реално са гласували за Фандъкова.Като се вземе предвид слабите кандидатури на опонентите и,както и нежеланието на хората да гласуват,се оказва,че кметицата на София се ползва от подкрепата само на своята партия.

14

До 19

преди 7 години

И какво ще стане, турски хотел със задължително турско знаме на 20 метра от паметника на Апостола?????? Това нищожество Фандъкова задължително на съд!!! Продажна и подкупна душица. И тя ще говори за величието на живота и подвига му! Безсрамие!!!

13

Иван

преди 7 години

ДО ПАМЕТНИКА НА В. ЛЕВСКИ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ СЕ ИЗДИГНЕ ТУРСКИЯТ ХОТЕЛ "HAYAT" НА МЯСТОТО НА КИНО СЕРДИКА ! СРАМ! СРАМ И ПОЗОР ФАНДЪКОВА !

12

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова обградила си се със крадци лъжци и мафиоти.Кога ще почнеш да уволняваш оялите се шефове на Общинските предприятия.Започвай от Румяна Милова шеф в ЦГМ синя зона и карай до 9то коляно..

11

Анонимен

преди 7 години

Тази жена не се ли гледа в огледалото, не знае ли как изглежда в очите на българите? И тя, продажна, зависима и крадлива, с цялата си наглост застава пред Левски и говори за пидвига му??? Нагло, предизвикателно и унизително за нас българите. Това крадливо подобие на кмет, 1000% зависимо от Тулупина на републиката няма срам!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Тази мишка, *** и параван на Крадеца на столетието, БМБ, която крие зад уж скромната си усмивка откраднати милиони от бюджета на София. Тя няма право да произнася и ето на Левски! Съд за нея защото превърна София на клоака, едно нещо не е направено качествено защото е окрадено още в зародиша си. И тя крие този грабеж. Дано българина се събуди и им потърси сметка, но така, че следващите да треперят когато си помислят да усвоят средства!

9

а ти какво избра?

преди 7 години

А ти вместо да и останеш директор на училище и просветител избра да станеш вторият човек в партията на мутрата Борисов и да крадеш безогледно.

8

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Родоотстъпници, национални предатели и слуги на чужди господари се скъсаха да се кичат с името на Левски ...

7

2233

преди 7 години

Картофка Самоковска не трябва да си показва кратуната , когато става въпрос за Левски.В нейното тефтерче има само комисионни.

6

студент

преди 7 години

Данче, хубави думи, ама защо не се разходиш до студентски град и не си хвърлиш оставката си тогава

5

Хенде Хох

преди 7 години

Важното бе са сложи знаме на герб в антарктика,това е важно..къф е тоя Левски..нали *** фАндуклъ?!?..докога ще,я избирате таз бе чалгари?

4

TROL

преди 7 години

Не знам какви *** могат да напишат горните коментари.До там ли я докарахме, че две смислени слова не можете да напишете.Само плюнки, гной и смрад от устите ви ...

3

Анонимен

преди 7 години

Апостоле апостоле видяли докъде я докарахме? До под кривата круша Апостоле! Видяли какви наглеци ни управляват а твоята Чиста и Свята република я погребаха безвъзвратно Апостоле. Дойде време в което човека за човека стана вълк. Едни които до вчера бяха мутри и овчари се правят на умни и управленци. Ти си записвал народните пари кое за какво си харчил а тези мутри краднат милиарди Апостоле. На народа казат че така казали едни триполови. Световна банка и мвф. Унищожиха ни Апостоле тотално!