93

До 113

преди 7 години

Като турист бях миналото лято за пълни 2 дни. Не мога да си кривя душата, че повечето шведи по улиците изглеждаха малко по-мургавичко, но явно престъпността е знаела за моето посещение и се беше покрила.Иначе си беше обичайната дунанма: тълпи туристи по центъра, испанска трупа свиреше и танцуваше фламенко, зяпачи бол, както и кибици на стъпалата под моста на обувките. Най-вероятно, в тарапаната все на някому са бръкнали в чантата и задигнали я портмоне или друго, но чак пък като след атентат...

92

Анонимен

преди 7 години

Много добре го казва, и изобщо няма повод за смях и преиначаване на думите му от шведите и кой ли не. Добре се виждат нещата на екрана. Шведите може и да се лигавят за момента, но после стават по-страшни от германците.

91

обикновен избирател

преди 7 години

Тръмп се появи в отговор на надигащия се глобален интернационализъм, които ще съсипе целия свят.В Америка и Англия все още има трезвомислещи хора, които се противопоставиха на това.Следва Фрексит, а стадото блее ли блее...

90

Абе направо е истина

преди 7 години

Тръм е много прав за Швеция. Там е пълна *** вече. Толкова емигранти отидоха там че престъпността

89

Анонимен

преди 7 години

-когато швед, родом от Ирак. Паднах от смях :-)))))) Умря ми коня от гъдел направо :-)))))

88

Анонимен

преди 7 години

Не бих се учудил ако това е истина. Цъ Ръ У-то знаят хиляда пъти повече от шведските си колеги, които с оглед на ситуацията с мигрантите е нормално да покрият някой случай.

87

Анонимен

преди 7 години

Някой от вас бил ли е скоро в Малмьо? Аз бях през декември, а не бях ходил там 3 години. Е сега по-голяма част от града е като след атентат-само престъпност, нормалните хора бягат от тези квартали и града като цяло.Така че може и това да е искал да каже. Иначе Тръмп си е клоун, но за съжаление за глупостта на европейските политици е прав.

86

God

преди 7 години

"Швед родом от Ирак"! Това звучи толерантно. А иначе Тръмп често бърка имената на държавите. Може да е искал да каже нещо за Сирия. Сирия - Суидън, все тая е за тях.

85

Тръмп

преди 7 години

Проблемът на вас,българите, е че се смятате за гениални,а сте най-обикновени несретници...

84

Анонимен

преди 7 години

Ясно е, клоунът е изкукуригал тотално

83

hum

преди 7 години

До Един българинYou look at what's happening last night in Sweden--------------------------------------------------------------------You look at what was happening last night in Sweden

82

Анонимен

преди 7 години

Това вече е много сериозна болест - всичко да се обяснява през призмата Сорос.Патологията трябва в скоро време да даде обяснение - на какво се дължат бесовете породени от личността Сорос.

81

Анонимен

преди 7 години

Другари, колкото и да защитавате, като матросовци избранника на вашият вожд, отвсякъде прозира ниският му умствен капацитет! Шоуто продължава!

80

аз

преди 7 години

неграмотните да се поограмотят и след това да се опитват да раздават акъл и да внушават позиции! Населението на Малмоьо е вече почти 50% нови мигранти! В училищата в класовете има само по едно-две деца от шведски произход! Големи квартали са вече NO GO ZONES!!! - нито линейки, нито пожарни, нито полиция смее да влезе там!

79

Додо

преди 7 години

Ужас! Швеция ГОРИ!!! А толеристите се смеят на Тръмп, като го обявяват за изкуфял! Това, братя, Cорoсоидната пропаганда удря в земята и мрежата на Гьобелс, и Сталинистката такава по наглост и арогантност! Лудост и безумие! Който иска да се увери нека се разрови в тубата - пълно е с клипове (преди да ги изтрият) за ислямските зони в Швеция, където дори полиция не влиза, за палежите, за ежедневните изнасилвания по особено брутален начин, завършващи често с осакатявания и дори смърт!

78

Анонимен

преди 7 години

Учи се от Путин - прилага им хибридна война на шведите.

77

Анонимен

преди 7 години

ами само той ще знае, то ако знаят всички каква полза. така ги хвърли в джаза шведите.

76

байхейс

преди 7 години

ето на това се вика нагла еврейска лъжа !!!!2011 - така наречения аттентат в Гьотеборг2015 - аттентата в Тролхьотен-ското училище

75

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Явно ЦРУ са информирали Тръмп какво са подготвили в Швеция, но той е подранил с информацията.Да не забравяме, че президентът Буш заговори за самолетна атака над сградата на Пентагона 10 минути преди тя да бъде осъществена говорейки в минало време.Явно и при Тръмп САЩ ще си останат терорист номер 1 в света.

74

Анонимен

преди 7 години

В ютуб има доста обширно филмче за швеция.Според местната полиция по-тъмнокожите шведи с произход Африка,Пакистан Афганистан и тн обожават да хвърлят гранати по движещи се превозни средства.Може да се каже,че това им придава смисъл на животът.В края на филчмето показаха от тия триполовите политици с ококорени очи леко задъхани от превъзбуда да обясняват как в Швеция особено в бежанските квартали е земен рай,дори нямало единични случаи на нарушаване на общественият ред.Изтрещял комунизъм по шведс