44

OSMAN

преди 7 години

DOGAN AGA RUMEN OVCH I LAJATA PRAVYAT HAVSTA...

43

миковист

преди 7 години

Без другарят Миков няма БСП.Това е истината.

42

ОТВРАТЕН

преди 7 години

ЗАРАДИ КОМПРОМЕТИРАНАТА НИНОВА И ГЕРДЖИКОВ, ИНДУСТРИАЛЦИ ОТ ПЕТРОЛА ОТКАЗВАТ ДА ПРЕДЛАГАТ КОНТРАКТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!До Анонимен

41

Анонимен

преди 7 години

Сравнението между Миков и Нинова е като между БМВ и Трабант.Трабантът е само по шумен!Ще видите,че от Нинова ще има да изпати не само БСП,а и цяла България,също както навремето изпатихме от Жан Виденов.

40

Анонимен

преди 7 години

Ах Нинова докато не се отървете от типове като този който е до тебе свинарчето Гергов и другите крадливи типове забрави за мнозинство и управление още не сме забравили Жан виденовата зима най големите мошеници и крадци са в БСП и ДПС ако не е така как най големите капиталисти ще са *** и да ви попитам кое ваше управление е направило нещо хубаво за народа или е по добре да си крадете, да спират еврофондовете и да ограбват е народа и да фалирате банките

39

анонимен

преди 7 години

листите са готови ама са забравили кои ще гласува аз сьмЗА НИКОИ

38

Анонимен

преди 7 години

Този от ляво е срам за баща му. А тази е срам за Българите .

37

Анонимен

преди 7 години

Този филм сме го гледали... с този *** от лявата и страна....

36

Златку Китайцев

преди 7 години

Ич ни не е ми какво да ни?

35

dp

преди 7 години

И тия си мислят, че правят нещо с тая вреслива леля с манталитет на разсърдена келнерка начело, мале мила.Жалка работа.

34

Бацо Гацов

преди 7 години

Актьори, журналисти и спортисти, това е формулата на успеха. Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-хаВсе едно в нашата инженерингова фирма да наемат учители по литература.

33

безродници

преди 7 години

Днес е ден за почит на великия Левски, а с какво се занимават червените пеликани - пазарлъци кой да грабне кокала! Как не ви е срам!

32

ЕЙЙЙЙЙЙ.....КВО НЕЩО

преди 7 години

....ЧЕ СЕ ИЗТЕПАТ ЗА КОКЪЛА ТИЯ *** ,БЕ.....ДАЖЕ И БОЙКОТ СА НАПРАВИЛИ НА ПОЗИТАНЦИТЕ !!!МИШО-ВИНАРКАТА, ВОДИ ЧЕРВЕНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ У ВИДИН!!

31

Шопо

преди 7 години

Кокала,кокала !!! Борбата е за кокала,не в полза на народа !

30

Анонимен

преди 7 години

Спортисти и параолимпиици,ще ни управляват.Голям политически опит имат:-) :-) :-) .То такива са добри за ***.Никакъв опит нямат в политиката и следователно ще са послушни и ще вярват на всичко,което им се каже

29

Анонимен

преди 7 години

Кирчо Крадеца имал и прозвището Лигльото на Позитано 20

28

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Кирчо Крадеца... - редом до госпожа Лъжа... - крадци и лъжци мила моя майно льо...

27

До до 22

преди 7 години

Аз пък помня че реално един на трима работеше, другите само вземаха заплати.

26

Циник

преди 7 години

За "опресняване"Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е собственичка на 40% от акциите на Техноимпорт и Техноимпекс придобити от нея по време на управлението на Ив.Костов, който я беше назначил в надзорния съвет на тези две предприятия през 1999г. Корнелия и много други червени милионери откраднаха милионите си от бедния българския народ, който стана още по беден. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

25

Койнарев

преди 7 години

Другарката Нинова след три мандата прозря че повече не трябвало така както досега. Смени няколко стари муцуни с други стари муцуни взети от тук и там. Нито един доказан професионалист от област която да е свързана с качествено управление.