8

Анонимен

преди 7 години

тъкмо ги гледах няколко дни как метат няколко улици и ся пак ще са ги направили на ***.сигурно за да оправдаят нови харчове, всичко де що е на колела е излязло през вечерта да брои километри. Че скоро сняг може и да няма.

7

Партиен член

преди 7 години

Мен ми харесва опесъчаването.После въздуха бил мръсен и вина имали дизелите и откраднатите катализатори.Тези дни времето беше хубаво и след колите се вдигаше огромна пушилка точно от това опесъчаване.Само при нас все още се опесъчава.Може би е по точно да се каше опрахолява.

6

Анонимен

преди 7 години

До ушефи какво точно искаш от кметицата? да пази луков - марш, да регулира движението на витоша, да ти изчисти пред входа..........тя да не е шесторъкия шива ? защото на народ,който не спазва правилата и господ не може да му помогне. мнооооого плюнка ти се е събрала,нали,ушеф ?

5

Слаб шАфИор

преди 7 години

До dfНа кое стрелбище и срещу колко бутната капачки от лимонада си спечели СУМПС?!

4

df

преди 7 години

аман от *** ченгета в тая държава, ще ми люпи семки в работно време и грам отношение или приветливост няма. Имам ги и на камерата записани тия орунгели нещастни.

3

До номер 3

преди 7 години

Катастрофат е причинена от автобус на градския транспорт.Предполагам знаете състоянието на автобусите, които се движат в тази посока....?!

2

Анонимен

преди 7 години

Витоша не е ли затворена за мпс-та през почивните дни, а къде са им и веригите, на планина се ходи с вериги, сега по една яка глоба на мрънкащите

1

ушеф

преди 7 години

Абе кмета ходи ли на работа? Тая фъндъкова само осчетоводява думи. Дела май само в туристическата агенция. Юрданке, няма да илядиш.........Много крадеш.