58

Анонимен

преди 7 години

европа ще се обедини завинаги когато берлин стане отново руски ,а марин льо пен спечели франция

57

POPI

преди 7 години

TOZI DETO SPI PO ZACEDANIATA NA PARLAMENTA SKORO V PENSIA.NICHTO NE NAPRAVI NI KATO PARVI MINISTAR NITO KATO VANCHEN. PRIATEL NA HOLAND.SKORO STE ISCHEZNE OT XORISONTA.

56

Аспарух

преди 7 години

Да Европа има големи ползи от политик като този или като Меркел.Да супер е,муграви нашественици на всякъде,погроми,изнасилвания,въобще идилийка.

55

Анонимен

преди 7 години

ес исащ са бита карта , на доизживяване. фалирали държави като кравария ,германия ,италия ,япония ,франция,канада нямат ресурси да се борят със ресурсно обезпечените икономики.те се крепят само на печатницата на пари и рециклирани ресурси.това е до време.западът си отива в този му вид на грабител

54

проруски тролове

преди 7 години

И тук преобладават хакерските коментари на заплатени с рубли проруски *** , активно включени в хибридната война срещу нашата родина България!

53

А1

преди 7 години

Всеки опит на САЩ да раздели Европа - обречен на провал.---------Че, тя Европа и без помоща и усилията на Тръмп е разделена, благодарение на бюрократите в Брюксел и неадекватните политически и икономически решения на неолибералната "шайка" - Меркел, Оланд и Камерън!Така, че вместо да розмахват показалец на Тръмп, по-добре да се замислят - как да оправят ситуацията в ЕС преди той да се е разпаднал.

52

Кики

преди 7 години

До анонимен 59 Тръмп е отговорил така в типично негов стил - с чувство за хумор. Ти няма как да разбереш това, защото си ограничен толкова, колкото и сенатора Джон Маккейн!

51

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ НЯМА ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ МОЗЪК.МАРИН ЛЬО ПЕН МИСЛИ ДРУГОЯЧЕ И ПОЛОВИНАТА ФРАНЦУЗИ МИСЛЯТ КАТО НЕЯ

50

какво ни обединява

преди 7 години

ЕС и САЩ имат общ враг-Русия,с когото трябва да преговарят,за сега.

49

Анонимен

преди 7 години

на червените джуджета само им се привижда Сорос.

48

сбогом ЕС остава ни

преди 7 години

Досега бяха само руснаците виновни ,че Меркел е още на власт.Руснаците докараха Тръмп и изведоха Англия от ЕС.Смешки ли са това???Сега пък идва десен в Франция пак благодарение на Русия.Да ама не вече се появи и Сащ и сбогом ЕС .Кой го предрече всичко това може би Путин или баба Ванга.Един голям съюз ще се разпадне но явно не ства дума за СССР а за ЕС защото друг няма .

47

Sgt.Pepper

преди 7 години

Очевидна хибридна новина на путиновите хакери... Заглавието да се чете: "Всеки опит на Путин да раздели Европа - обречен на провал"!

46

Анонимен

преди 7 години

Най-после изказване на разумен човек!

45

Наблюдател

преди 7 години

Разделянето ще е по вътрешни, а не по външни причини! Това винаги е следствие на калпава вътрешна политика! Външните причини обикновенно имат обратния ефект да консулидират! Любопитното е че 1 външен министър не го знае това!

44

юбералес

преди 7 години

Най-добре да се срещнат Тръмп, Мей и Путин в Техеран или в Ялта и да обсъдят отново проблема с Европа. Най-после българинът трябва да разбере, че Европа, това сме ние - европейците. Само обединени и сплотени можем да се опълчим на Русия, САЩ и Британия. Немците умираха с милиони през ВСВ в защита на обединена Европа, защото имаха топки.

43

Анонимен

преди 7 години

Те затова и не се опитват директно да разделят Европа. Вместо това подпалиха арабския свят, насочиха бежанския поток към Европа, в който спокойно се намърдват ислямисти, които после да извършват атентати в избрани страни. Разглезените европейци нямат представа как да реагират и каквото и да направят, все е зле, новите и по-бедните членове на ЕС разбираемо негодуват от обирането на всички негативи и ЕС отива към разпад.

42

luckyman

преди 7 години

Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир.

41

Анонимен

преди 7 години

""" Меркел , Оланд , Ципрас.. комунистически *** , трябват им ислямисти ,като нашите *** събратя , та лесно да бъдат манипулирани при избори """Да ама на християните избирателии мнозинство вече не им трябват Меркел, Оланд, Ципрас, Боко ...

40

Анонимен

преди 7 години

REALNO POGLEDNATO EVROPA IMA PONE 1-3 GODINI AKTIVEN PERIOD NA RAZPADANE, SLED TOVA.....SPOKIOSTVIE I TI6INA, KATO V PRIKAZKITE. KASMET LO6 IZVADI EVROPA- OT ZAPAD AMERIKA I BRITANIA-OT IZTOK RUSSIA I KITAI. KAPUT, KAKTO SE KAZVA....

39

Анонимен

преди 7 години

Знаеш ли каква е консумацията на наркотици в САЩ, "умния" ***?