18

Браник

преди 7 години

С извинение, целта на публикацията да не е преброяване на *** в България. Вместо да се радваме на предложението ние се делим на такива и онакива.

17

ФАК

преди 7 години

Баба ГУУУУСИИИ :)))

16

Благодарим

преди 7 години

По статистика еврейската общност в България наброява около 1400 души заедно с бебетата. При тия скромни човешки ресурси е наистина жест и признание да заделя представителство, за да присъства в Бачковския манастир в подкрепа на номинацията.

15

Schutzstaffel

преди 7 години

Ваше светейшество. Талибаните духаите супата. Драконът ще разпери крила. Отивате при дяволите.

14

Анонимен

преди 7 години

То за туй им трябат ролекси дрогарю за какво са им миряни да им правят дарения нека си стоят с ролексите и Оскарите и значките.

13

Анонимен

преди 7 години

Ei palyaci,curkvata e spasila poveche ot 48 000 evrei..Mulchete glupci

12

войнствен атеист

преди 7 години

А монасите от Троянския манастир номинираха ли ги за мис свят 2017?

11

Анонимен

преди 7 години

Монах Филарет ли ще приеме наградата??

10

Анонимен

преди 7 години

Представяте ли си - сложиха Светата Българска Православна Църква на един кантар с един *** с неидентифицирана полова, расова и национална принадлежност, пряко отговорен за няколко кръвопролитни войни. Сещате за кой говорим.

9

до 15

преди 7 години

Ако го отклонят или бяха дарили часовника на някое сиропиталище само биха се издигнали в очите на хората, другото е от дявола /изкушението/

8

за 13

преди 7 години

Един духовник не би трябвало да се кичи с нищо подобно, сега вместо да благодарят и да отклонят поканата както подобава на едни скромни и почтени хора под предлог, че са духовници и смирени люде Те я приемат и ще стане като Бай *** в банята накрая, ето за туй се шуми .

7

1234

преди 7 години

А Кака Филка как е?

6

смЕх

преди 7 години

До Футуролог 15Явно си доста ограничен намека ми е ,че когато иде реч за спасяването на евреите не се връзва да се разрешават такива шествия остава само значки да започнат да им слагат .

5

Анонимен

преди 7 години

Брей, дай им да се кичат с ордени и медали и ролекси Христос да беше жив даже и той щеше отново да се разгневи и дa изгони търговците от храма .

4

Честен човек

преди 7 години

До ФутурологНе лъжи!

3

смЕх

преди 7 години

Не знам ,ама защо не попитат тези от Луков марш що мислят по въпроса сигурно нЕма да им стане много весело . Фандъчката го забрани ,но не го спря така ,че за какво точно иде реч!?!?!?

2

Тинев

преди 7 години

Нашата църква православна ли е или е мешана манджа от католицизъм, православие и е*еш ли мама му от нещо друго?Защото православните държави / Гърция, Сърбия, Русия / чествуват религиозните празници по каноните на православието.А нашите ...... баш ли мам и ..... ту по католишки, ту по православни, ту по еретически ....П.П.Грях му на душата ако някой посмее да изтрие МОЕТО мнение.Господ е велик.

1

Анонимен

преди 7 години

Много нагли тия бе, хората криеха евреите по разни мазета тия ги спасили дайте на всички по една нобелова награда