46

Албена Иванова

преди 7 години

Не очаквах, че и срещу най-светлата българска личност може да се хвърля "типичната българска кал". Нищо няма да остане от нас! Засрамете се поне на този ден и пред този колос, за който средният българин не е достоен да го има в историята си! Отвратена съм от това българско блато! Долу мръсотията от лика на Апостола! Нямаме много митове, за да ги развенчаваме по този долен начин! Левски не е информация за объркани и пияни глави! Левски е светец. Кой ви плаща да гасите светлината, ниски твари?!

45

Анонимен

преди 7 години

Граф Игнатиев имал нещо общо с обесването на Левски?...Невероятно, но е оказал голям натиск за да бъде обесен. Имал е голямо въздействие върху султана по онова време.

44

XYZ

преди 7 години

Христо Стоянов: Левски е безплътен идол и детеубиец

43

наистина!

преди 7 години

"Отбелязваме 144 години от обесването на Васил Левски"това обесване радостно събитие ли е, че се отбелязва тържествено или е просто една панихида, както би трябвали да бъде.

42

Ивелин

преди 7 години

Роди се и поведе ни в борба, обесен бе, но нивга не умря...

41

Анонимен

преди 7 години

до 43 И аз не мога да повярвам че има иддиоти като теб, които не могат да схванат думата "честване" в случая. Отдава се чест на геройски загиналия Левски борил се за свободата на България!

40

Анонимен

преди 7 години

Не мога да повярвам, че има ***, които честват годишнината от смъртта на Левски. За справка виж написаното в горната статия. Петя Славова, защо не вземеш и ти да се обесиш, да честваме и твоята смърт?

39

Анонимен

преди 7 години

Добре че одавна не е между живите, за да не видина какво дереже сме и в каво се е превърнала България.

38

Анонимен

преди 7 години

31,Неотдавна, при случайна работа на територията на паркинг, бяха открити тленните останки на един от най-известните английски крале, но това не беше използвано като повод да се твърди, че англичаните не уважават историята си. През вековете се менят традициите, материалните следи от по-далечното минало не винаги се запазват като специално отбелязани.

37

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Девет годин тойскита се бездомен, без сън, без покой,под вънкашност чужда и под име новои с сърце порасло и за кръст готово.На робите слепи в робската странаносеше съзнание, крепост, светлина.Говореше често за бунт, за борба,кат за една ближна обща веселба,за свобода, за смъртта и за гробаи че време веч е да въстане робът;Че щастлив е оня, който дигне пръвнародното знаме и пролее кръв.И всякоя възраст, класа, пол, занятиезимаше участие в това предприятие!!!ВЕЧНА СЛАВА АПОСТОЛЕ!!!

36

Анонимен

преди 7 години

29, 36,Наистина, годишнината от нечия кончина се отбелязва. Това може да стане и много тържествено, зависи от личността на покойния."Честването" е неудачно журналистическо клише.

35

До 31

преди 7 години

Според теб, какви са гробовете в и около църквата "Св. 40 мъченици" във Велико Търново? А в Голямата Базилика в по-старата българска столица? Знаеш ли изобщо нещо за археологическите находки там?Ханските погребения са били извършвани по определен начин. Понякога заради тях са променяли коритата на реки, а после отново са връщали течението на реката на старото й място, за да не личи къде е гробът. Заличавали са следите и по други начини. Поинтересувай се за Малая Перешчепина.

34

Анонимен

преди 7 години

Поклон пред паметта на Апостола!

33

Анонимен

преди 7 години

ПОДКРЕПЯМ КОМЕНТАР 29!!НЕ МОЖЕ ДА ЧЕСТВАМЕ СМЪРТТА НА НЯКОЙ!!! ЧЕСТВАТ СЕ РОЖДЕНИЕТО И ВЪЗКРЕСЕНИЕТО МУ!!!НО ЗА ЛЕВСКИ НЯМА ДАННИ , ЧЕ Е ВЪЗКРЪСНАЛ СЛЕД СМЪРТТА :D

32

Анонимен

преди 7 години

ПОКЛОН!!!!СВЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СА СИГУРНО 1 НА 10 000 АМА МНОГО СМЕ ЗЛЕ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ!

31

Анонимен

преди 7 години

APOSTOLE, TAZI DOLNA RAYA NE TE ZASLUJAVA !

30

Loip

преди 7 години

Novoto ime na letiste Vrajdebna ste e* Airport Dealmano Ili* Airport Stefka (gold olympia )

29

Анонимен

преди 7 години

Нито Левски има гроб нито която и да личност да ня говорим за българските царе и хановер....история типична за бълкарска работа...

28

Анонимен

преди 7 години

до 29Струване е на дядо ти, баба ти дето са умрели!юЧестване е това на Апостола...отдава му се чест от войниците струпани на плаца . Още да обяснявам ли колко е голяма разликата между помен на обикновен човек като баба ти и дядо ти и като помен с честване на човек като Левски?

27

Мен

преди 7 години

Според мен не може да е честване, това е помен или струване, честваме рождението му, или някой чества смърта примерно на майка си ако е починала