6

Работник

преди 7 години

Тези серочистки са пълна скръб отвсякъде течат всичко е с дупки помпи не рработят капкоуловителе изгоряха цялата вар излиза навън и никой му недреме В тец бобовдол са още в по плачевно положение това само в българия може да се случи в друга държаева да съ всички в затвора отговорни най вече роисов

5

Общинар

преди 7 години

Ще лапнат пари инспекцията и няма виновни продажници мръсни

4

Анонимен

преди 7 години

До сега къде бяха !? В бара на почерпка !?

3

вишисто

преди 7 години

И какво от това.Нищо няма да последва.Ще им напишат 2-3 акта по 1000-2000лв.В общинското предприятие ЦГМ инспекцията идва по 2-3 пъти в годината и промени няма-даже напротив гербаджииското ръководство се овълчва и започва да хапе и санкционира работниците.

2

До 4

преди 7 години

Задължение на работодателя е да обучи хората, дори и да си нямат представа, и да се грижи за тяхната безопасност.Тук, няма да има наказани, гаранция.

1

нЕмам думи

преди 7 години

Жалко за загиналия и пострадалите много пъти заради парчето хляб хората се захващат с работа за която си нямат никаква представа какви опасности крие и как да ги избегнат най-вероятно и в случая е така. Обикновено се наемат тези които са предложили най-ниската цена която пък устройва собствениците които пък спестяват от плащането на заплати на ремонтно-поддържаща група към предприятието.