32

Сънчо

преди 7 години

Спинкайте, спинкайте, само дайте пари да ви измъдрим стратегии, да понаправим интеграции, вие само си спинкайте.

31

Анонимен

преди 7 години

Ей нема да закачате Генерала-стратег,той си знае.Колко стратегии е правил докато е карал самолета

30

Анонимен

преди 7 години

Генерале ,като не знаеш..питай ***.Тя знае всички стратегий.Има магическа пръчка...и за един миг ще промени света.На нас нали ни обеща да станем 8000000 еи тъи ,от нищото

29

Анонимен

преди 7 години

*** ще му покаже стратегията,Тя обеща да направи Бг -8 000 000 за няколкомесца,и супер живот.Без да работиш -милианер:-) :-) :-) Да Обещае и на Германия,Англия,Франция такова чудо,не да се крие,пък виж и кралица на Англия може да я направят:-) :-) :-)

28

Анонимен

преди 7 години

До 4 Какъви вишки ,какви автомати бе ...***.Те бежанците не искат да останат в Бг....А генерааала ,,стратегия,,се сетил че нужна.Ами Йотова -лицето на ,,СДС,,в началото на прехода а сега БСП,да му каже нещо че той едни такива общи приказки говори,дето и баба ги знае

27

Indianec i kon

преди 7 години

Lovni poleta i angliiski okupatori na besilki.

26

sofeto

преди 7 години

Тали e този или онзи, ролята на президента в мамковината е да плямпа но какво, е без значение.

25

Циник

преди 7 години

Защо не изолираха, и не наложиха икономически санкции на Швейцария, която със закон забрани строежа на джамии, и минарета?!!! Защо предлагат работни места на араби , и африканци в една Европа, която има МИЛИОНИ БЕЗРАБОТНИ ГРАЖДАНИ???!!! ЗАЩО???!!! Само в една Испания има 25% безработни на възраст от 20 до 25 години! Колко европейци още трябва да измрат под колелата на тирове, бомби, и куршуми от калашник - та да се "светнат" брюкселските педофили , лес*бийки, и ге*йове, че не се ИНТЕГРИРАТ ТАРАУКИ

24

Циник

преди 7 години

Никаква стратегия няма да помогне - докато всяка тарамбука се приема на европейската хранилка - без оглед на закон, и право! Напротив - ордите ще се множат , и "дядовата ръкавичка" на Мурксул, и Брюксел ще се пръсне по всички шевове!Няма НОРМАЛНА държава по света, която да плаща - за убийството на собствената си култура, и социална система - освен ге*йконгломерата наричащ себе си ЕС!Защо пред Либия няма кораби от Канада, САЩ,Австралия,Китай,Япония,Швейцария...или която и да е държава извън ЕС?

23

Анонимен

преди 7 години

Ако трябва задължително да избирам между ислямско робство или руско - Избирам руското, но през терминал2, и не само аз.....Избираш руското ама само на думи, а на практика заминаваш в "ислямския халифат" ЕС.

22

Циник

преди 7 години

Някой преди мен го написа - ама още един път!ЗАЩО НИ ГОВОРЯТ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ?! ИДЕЯТА ЗА ДАВАНЕ НА УБЕЖИЩЕ Е - ДО МОМЕНТА В КОЙТО ИЗЧЕЗНЕ ЗАПЛАХАТА ЗА ЖИВОТА НА ИМИГРАНТИТЕ! Без да говорим за икономическите мигранти - от Пакистан, Судан, Мароко, Алжир, Чад.Афганистан...и всяка помийна яма на света!Защо на времето никой не говореше за интеграция на ХРИСТИЯНИ източноевропейци? Защо навремето - без документ за самоличност - екстрадираха светкавично, и под стража?! Защо никой не отделяше милиарди за нас

21

Анонимен

преди 7 години

Тоя не става! Нужни са нови президентски избори!

20

Анонимен

преди 7 години

До ЕмигрaнтИ като се събуди какво стана? Нямаш стотинки за кафе .. :)

19

:)

преди 7 години

РУСКИ-ТАПАГ

18

Хех

преди 7 години

До Анонимен23Изобщо не се каня да правя нищо. Тях поне не ги храня, и те поне са християни. Ако трябва задължително да избирам между ислямско робство или руско - Избирам руското, но през терминал2, и не само аз. Отговорност за това да си носят нашите премъдри законотворци. А тия "другите", те са си живи ***. Тяхната цел е съвсем друга - Да разпространяват религията си и да се любят с диви и домашни животни. Но ще видите сам на изборите че аз съм прав. Само гледайте резултатите.

17

Анонимен

преди 7 години

До Хех: "сега ще бъда принуден да гласувам "срещу" ако някой посмее да вкарва в родината ми търтеи, бандити и всякаква друга измeт."Щом си против "бандити и всякаква друга измeт" какво ще направиш срещу руските навлеци които вече са стотици хиляди у нас и техните български помагачи от БСП,Атака, част от ВМРО, които им помагат да русифицират цели райони от България.За сведение "бежанците" са много под 10 000 и не остават в страната повечето.

16

Хех

преди 7 години

Всеки политик и дори "политик" който посмее дори и да спомене за интеграция на тези "бежанци" е обречен! Заедно с продажната си партия. Без значение е дали платените от тоя и от оня "журналисти" и "съфорумци" крещят: "Популисти" или пък ще цъкат минусчета за да заработят няколко левчета... Това е истината. За това аз гласувах СРЕЩУ ГЕРБ (а не за Радев), и сега ще бъда принуден да гласувам "срещу" ако някой посмее да вкарва в родината ми търтеи, бандити и всякаква друга измeт.

15

Пустиняк

преди 7 години

Грешка. Става въпрос за номер 17 - псуващият българин.

14

Пустиняк

преди 7 години

Самото Бг не може да се интегрира в никви норми на Ес, пък кой ли ще иска у нас да се интегрира. Пак се изкарваме, големи страдалци с нема и 10000 бежанци, и още няколко хиляди нелегални, дет гледат само транзит да минат. А на номер 18 мога да кажа само, че елементарна идея си няма как тая наша фалшива корумпирана държавица ще рухне, ако и се врътне кранчето от ЕС. ще сме по-зле и от Алепо, и от Могадишу. Ама он си сака да се стреляло по границата. На гол тумбак - чифте пищови.

13

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ще ги пусне на талази по Великден и тогава какво?