26

vlady

преди 7 години

Герджиков е сериозен учен юрист за разлика от тъпия пожарникар Борисов с интелект 1/1000 от този на еталонната букова талпа.

25

Жоро

преди 7 години

Всички коментари са написани от не особено интелигентни хора и враждебски селяни

24

Анонимен

преди 7 години

Тоя мишок не разбра ли ,че му остават 4-5 седмици и да си стяга изборите?

23

месара

преди 7 години

е ща па да не го кръстим тва летище Москва !? а да попитам и друго : какво ли ше се случи с бсп като изгубят изборите ? моля без цинизми , то и без това цинизма в бсп е в кръвта им ! мерси !!!

22

дедо Ташунко

преди 7 години

Според мен летището трябва да го нарекат летище "Бай ***", защото е безсмъртен. За мен Алеко Констаснтинов е най-гениалният български писател на всички времена!

21

a

преди 7 години

летището трябва да казва Враждебна - както трябва да се казва и столицата и държавата ни...

20

.....

преди 7 години

Махнаха най свестния директор до сега и сложиха един бандит стюард който го махнаха преди заради злоупотреби . За какво той ? Защото е братовчед на грозната Йотова.

19

San Dokan

преди 7 години

Тоз се взе много на сериозно! Курнелийке , това ли недоразумение можа да харесаш , да ти подготвя царуването ***?

18

Анонимен

преди 7 години

До днес в шеги и закачки този *** изхарчи 50 000 000 "народна" пара за глупости.

17

хахахахахаааа.......

преди 7 години

До Гаварит МаскваДнес гаварит Сафия

16

Банки Мун

преди 7 години

Ааааааааааа ннннеееееееееееееееееее,стига простаци и шопи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

разликата

преди 7 години

Ученото си е учено.Каква разлика в манталитета,говора,постъпките на ББ и Герджиков.Простотията дразни а културата успокоява.

14

анадъмо,22

преди 7 години

До АнонименМарш у Турция

13

Анонимен

преди 7 години

Къв апостол кви 5 лева.Това е бил един терорист който си е падал по малки момченца. Държава която почита повече един терорист отколкото Хан Аспарух е сбъркана.Какво има на името на човека който е основал и завоювал със сила територията.А на името на Симеон Велики.Царя при който България беше фактор. Или да речем Владимир Вазов.Генерала който запази България цяла. Аз не искам повече такива псевдогерои като Ботев и Левски да са национални герои.

12

Гаварит Масква

преди 7 години

Ще го кръстиш друг път.

11

офф

преди 7 години

Герджик, ходи си пиши учебниците, там ти е силата, и да се подуваш като какаду полза няма. Уж си за малко , ама големи поразии правиш.

10

Патриот

преди 7 години

Да го кръстим на Путин и да се свършва.....

9

Анонимен

преди 7 години

Господин Герджиков, летището е собственост на държавата, която представлявате. Защо е нужно да питате кметицата??? Тя ли трябва да ви разреши да го смените??? Или вие чакате "другия" да ви нареди чрез нея???

8

Хх

преди 7 години

Според "Принципът на Питър", всеки достигнал до нивото си на некомпетентност, поради невъзможност да върши същинската си работа, започва да се занимава с глупости - открива градинки, реже лентички, бие дузпи, награждава Григор, преименува летища и всякакви подобни щуротии..По темата - излагате се. Дайте сега всичко в България да се нарича Васил Левски, а?!

7

Българин

преди 7 години

Господин Герджиков, летището е собатвеност на държавата, която представлявате. Защо е нужно да питате кметицата??? Тя ли трябва да ви разреши да го смените??? Или вие чакате "другия" да ви нареди чрез нея???