10

Анонимен

преди 7 години

А другите хиляди нелегални мигранти, кога ?

9

Коментар

преди 7 години

Това, че са заловени само 70 нелегални имигранта едва ли значи, че в България са влезли само толкова нелегалки.

8

Анонимен

преди 7 години

1500 души. 420 от Афганистан, 500 от Сирия, останалите (580 е бройката) от Ирак.

7

Циник до Мунчо

преди 7 години

В Германия 25 годишни афганци (естествено без паспорт) казват, че са на 17! Минават автоматично в графата "непридружени непълнолетни" хем е почти невъзможно да ги екстрадират...хем им се полагат куп екстри....и сума сумарум - месечната им издръжка струва на немския данъкоплатец 8 000?!Дано съм бил полезен!

6

Мунчо

преди 7 години

Защо никой незадава въпроса :"Колко струва на месец издръжката на 1 мигрант и не само храната....?"

5

Циник до Кико

преди 7 години

Политкоректни - до самоотричане! Престъпници нарушили самоволно държавната ни граница ( защото те да именно такива - никой не заплашва живота им в Турция..) та тези престъпници - в Мурксулска Европа им викат "бежанци".Обгрижват ги така, както много български пенсионери, и социално слаби могат само да мечтаят! Дават им пари - в пъти повече, от повечето български пенсии!Лекуват ги безплатно( най-вече от краста, и лайшманиоза) обезпаразитяват ги...абе сравненията са безброй..и гадни

4

Кико

преди 7 години

До ***: Хубави идеи колега, само бих добавил, ако българите искаме България да е една наистина просперираща, толерантна, евроатлантическа демокрация трябва незабавно арабският език да бъде обявен за втори официален език в страната, защото все пак да не забравяме, арабския е официалния език на исляма! Иначе рискуваме да ни помислят за расисти!

3

Циник

преди 7 години

Няма поводи за притеснение....скоро ще се запролети...ще цъфнат дръвчета, и храсти...птички ще чуруликат....и ордите ще се юрнат пак! И много трябва да се внимава с менюто на бежанците! Никакъв ду*муз, че както са кротки, пак ще побеснеят! Притеснявам се само - има ли в Харманли джамия, че иначе къде ще се ду*пят? Ако не - ДПС , ДОСТ , И БХК да построят веднага 1...а може и 2 - с оглед - достатъчно капацитет! И вижте - да има достатъчно кожни лекари, че е много неудобно да биеш теманета , и да чешеш

2

Анонимен

преди 7 години

Значи все пак боя и свинските опашки по границите са дали ефект. А тея са си мизeрници. Дали там ще мизeруват или в евроа и ще мизeруват и престъпления ще извършват, по-добре изобщо да не идват.

1

Ислямолюб

преди 7 години

"В лагера няма рискови бежанци, макар че 420 са афганистанци"И КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА С АФГАНИСТАНЦИТЕ? ХОРА, КАТО ВСИЧКИ И ДРУГИ! ИЛИ МОЖЕ БИ НЕ ВИ ХАРЕСВА ФАКТА, ЧЕ ИЗПОВЯДВАТ ИСЛЯМА?