14

светла

преди 7 години

в българското училище учителят е най-ниско платен в Европа и може да бъде бит от учениците, идва скоро времето когато в държавата няма да има кандидати за учители.

13

Бай йуХ

преди 7 години

По подразбиране в подобни случаи правото трябва да се дава на учителя. 90-те години завърших техникум (20момчета) и въпреки про3тотиите , бяхме много дисциплирани , и нямам спомен никой от учителите да е шамарил някого . в основното имаше един по история дето леко те шляпне зад врата ,та да те събуди .

12

Мишел

преди 7 години

До старияКато гледаш това нежно даскалче, мислиш ли, че има нещо общо с твоя пример?! Със сигурност малкия лигльо се е взел много насериозно и смята, че може да си прави каквото му скимне. Ама баща му е за бой!

11

Дедо

преди 7 години

Такива келемета на времето с два шамара ги правехме безшумни и послушни за цяла година.Ама сега,като гледам тейкото как си промени мнението за секунди,калпазанина на него се е метнал.Нямат грам възпитание.

10

Анонимен

преди 7 години

нашият даскал навремето питаше такива "искаш ли да сложим ръкавиците" което бе предупреждение за як бой и няма нито едно оплакване от него.

9

Teodosi

преди 7 години

Трябва закон. Да има специални училища за мамини синчета, за деца на мутри и лигльовци и народни училища със старите правилници за вътрешен ред - без смартфони и телефони започващи със сутешна физарядка, химна униформа и т н. Разрешено шамаросване с върха на пристие, стоене на един крак и да не изброявам...

8

Родител

преди 7 години

Ученик с последно предупреждение за изключване...продължава с лошото поведение,но родителите ще съдят училището...Родителите трябва да отнесат една яка глоба в полза на училището,защото не са си възпитали сина...и да се извини публично ученикът на УЧИТЕЛЯ.Как ще се обръща на малко име към УЧИТЕЛ...Адвокат,който заведе дело срещу училището като институция -да му се отнемат правата.С криворазбраната демокрация до тука стигнахме-всичко с главата надолу...

7

do 3

преди 7 години

Значи ако си очаквал да видиш простовати, грозни и глупави хора, то си останал разочарован разбира се. Нали се сещаш, че става въпрос за математическа гимназия, а не за техникум по готварство . И момчето също изглеждаше умно и будно.

6

В моето даскало

преди 7 години

лично директорът (2 метра на ръст) раздаваше правосъдие под формата на яки задвратници! Три такива и следваше изключване без много пазарлъци!

5

Анонимен

преди 7 години

Едно време в училището ни възпитаваха со кротце,со благо...и со малко кютек!За това станахме хора а не ***!И казарма трябва за дооправяне!

4

бай Ставри

преди 7 години

Това е днешна България. Всеки си прави каквото иска. Няма ред, няма дисциплина, няма морал, няма нищо вече. Дришкото ще се обръща на малко име към учител, ще посяга на учител и даже го и ударил. Не върви на добре тази страна и света въобще.

3

Анонимен

преди 7 години

АБЕ НАЛИ ГИ ГЛЕДАХ ПО ТВ!МАМИНО СИНЧЕ..БАЩАТА НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ МЕКА КИТКА И ПАРФЮМИРАНО КОНТЕ-ТАРИКАТ..ПРИДАВАЩ СИ ВАЖНОСТ РЕШИЛ ДА ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ!

2

стария

преди 7 години

През 1970 г. в плевенската математическа гимназия имаше физкултурник на име Недю , който обичаше да ни рита като минем покрай него. За това , че му хванах крака като посегна да ме ритне извика милиция, но те излязоха разумни и не ми направиха нищо. Оплака се и на Директора но той го предупреди да не рита ученици.

1

мари

преди 7 години

Поредното мамино синче задоволено със всичко което сега някой адвокат ще изкара ангелче - последно предупреждение за изключване - е какво повече да говорим - за това няма образовани кадри да не говорим за специалисти