87

Андрешко

преди 7 години

Много съм озадъчен,че в Министерството на енергетиката няма далавери,тъй като Велери Симеонов говореше за много далавери...

86

Хмм...

преди 7 години

Абе защо така, когато хванат някои от нашите политици в крачка, те веднага започват да реват, като телета в железница, че ги преследвали политически...? А четвърт век вече няма, нито един осъден политик или държавник у нас (или поне аз не се сещам)!

85

посетител

преди 7 години

Всички са маскари. НАРОДЕН СЪД ЗА ВСИЧКИ за последните 25год Малко обесени политици от народа... малко разстреляни ... ГАРАНТИРАМ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ ДО 1-2 години

84

Анонимен

преди 7 години

В МОН всичко е цветя и рози ......

83

Анонимен

преди 7 години

Абе какво стана с онези 16 милиарда? Тази тема май е табу за всички правителства.

82

найден

преди 7 години

Абе , Герджиков я стига увъртания ами на фирми на доган и червените ли да се дават поръчките - нарочно да саботират и оплескат нещата !

81

Ало-о-о

преди 7 години

До Тиквоний Крадливи И ти от къде знаеш че цар Тиквоний станал милиардер бе гнусен. Такива като теб Цацаров трябва да ги привиква да кажат от къде имат такива "сведения" А ти *** да знаеш от Хърсев , че в България няма нито един милиардер. Затова икономиката ни е толкова слаба.

80

Питам

преди 7 години

Ревизьоро Герджик ще се издъни яко , защота няма да се открият големи далавери. Ако върне до Орешарски , тогава ситоацията може да бъде друга. Но и това не е сигурно. Дали корупцията и далаверите по високите етажи не са само в главите на социалистите да се догопат до властта.

79

Анонимен

преди 7 години

Хаиде да се видят сега обслужващите фирми на мафиотската структура герб и да видиме колко милиарда са откраднали от европроектите и от къде ли не Боико и Цветанов трябва да се окачат на жълтите павета на бесилото,колко злини направиха за там са.

78

Анонимен

преди 7 години

Парите ги нема и така и инак,действайте,новото разяснение за заглавие на материала,като хвърчащи мигранти литнали и се кютнали нейде.

77

Анонимен

преди 7 години

Е,Росен Плевнелиев им даде два месеца да покрият далаверите.Но със сигурност не са успели докрай.Интересно,дали тези ще успеят за краткото време,което имат да ги разобличат.А като знаем и какъв гл.прокурор си имаме е доста съмнително.

76

Анонимен

преди 7 години

Крадливи ГЕРБерска пасмина, ще ви изтрием на 26-ти !!!

75

Анонимен

преди 7 години

До счетоводител "И това ако е ревизия здраве му кажи. пълна мимикрия.) ПРОВЕРКА галлфон , за ревизий си има оторизирани органи.При проверка (повърхностно) ако цъфнат очевадни неща документите се предават за ревизия.

74

Reuters :)

преди 7 години

ХеХехеее пълно с евроггейски добри(зависи за кого) практики(аве кажи го кражби) !Ревизия или реваншизъм? - Ами ДА от къде на къде ще правят проверки на БанкяБостан та той е Бог жив на земята да ни огрява и радва всеки ден.Опс - мъ сам той поискал проверяващи алелеее !Голям резил цъфна гроб с червен гъъъз от крадене (и с него краднат).

73

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Другари и господа, в нашата община се строят хотели с пари крадени от всички нас.Смело гласувайте за крадците, после работете при подставените им лица.Успех !

72

Тиквоний Крадливи

преди 7 години

Мили Калинки, естествено, че правителството е близко до БСП. Те спечелиха изборите за Президент. Какво искате да ми кажете, че кака Росица не правеше правителства обслужващи Тиквоний и ГРОБ ли?

71

Iwan

преди 7 години

След целия шум - нищо особено. Ама оная мишка Герджиков нали трябва да служи вярно на червените "спасители".

70

счетоводител

преди 7 години

И това ако е ревизия здраве му кажи. пълна мимикрия.

69

Дзъ

преди 7 години

нищо ново - новина няма, няма и изненадани че има злоупотреби...от години схемата е тази с разликата, че в първия мандат на герб имаше шанс да се спечели 50 на 50 случайно, във втория - такъв шанс не съществуваше дори за публични покани за по 20-30 хиляди....това е...комисионни до глезените и после се чудете що тоя и оня път пропада...ми радвайте се че поне има асфалт за година две....и вината е в корумпираните с кацата с меда

68

Тиквоний Крадливи

преди 7 години

ГЕРБ троловете сега ще се опитат да ни докажат, че Боко не е крал и няма нито една крадлива Калинка в държавната администрация. Към тях имам само един въпрос: Как цар Тиква стана милиардер? Спестявал е от закуски? Или си е събирал пожарникарската заплатка? Отговорете ми и ще гласувам за ГЕРБ!