17

Наблюдател

преди 7 години

За трябване, трябва! Но дали....? EС лидерите по-скоро приличат на каруцар скубещ си кoсите пред обърната каруца на която и коня е избяга.

16

Стоил Пандев

преди 7 години

ЕС е тресавище, джунла от администратори службари, съветници измислени комисари, високи неоправдани харчове и заплати, лукс и пари. Надуващ се балон от служители и уредници. Цял Брюксел- луксозни хотели и самодоволни "Европейски послушковци" . Най неоправдани разпиляни пари са за разлияни *** мисии и мисионери... Когато на германеца му омръзне , ще се убедите в това..

15

Анонимен

преди 7 години

Докато има Евро и Американски Долар няма как Америка да уважава Европа .По скоро би е разбила за да живеят зад океана по- добре !!!Елементарна МАТЕМАТИКА !Когато ЕВРОТО се стабилизира долара ПАДА в световен мащаб !

14

Анонимен

преди 7 години

Умен русофил разпад на ЕС сънува!

13

Анонимен

преди 7 години

Ес трябва задължително да се реформира - да започне усилено складиране на ядрени отпадъци в офсите му. За друго не става.

12

Анонимен

преди 7 години

ЕС трябва да изчезне. Ако ще и ядрено оръжие да е нужно за целта. А то е нужно де.

11

Анонимен

преди 7 години

Късно е за китка. Това за реформирането от 2 години го повтарят и само става все по-зле. За съжаление ЕС ще се разпадне, изродиха добрата идея в нещо умопомрачаващо кошмарно.

10

Анонимен

преди 7 години

До luckyman за третия рим Полумесеца е сигурен Китайския

9

Анонимен

преди 7 години

В момент, в който САЩ си отдръпна пипалата от ЕС, немецът предлага да им топлим стола, докато решат да се върнат...

8

Анонимен

преди 7 години

"ЕС трябва да се реформира, предупреди Зигмар Габриел"ЕС трябва да се разформира, ако възнамерява да продължава постарому. Това, което предлага Габриел е съюзът да създаде някаква изкуствена симулация за залъгване на масите, в която всичко си продължава по американски модел само че без САЩ. Ако глупаците си имаха цар, Зигмар щеше да носи короната.

7

Анонимен

преди 7 години

Това е като да очакваш робът да продължи да се държи като роб без господаря си....Робът с и без господар си е роб. Той не познава друг модел на поведение.Роденият като роб не знае какво е свобода. Друг е въпроса за поробените които преди това са били свободни.

6

Анонимен

преди 7 години

"В статия, публикувана днес във вестник "Франкфуртер алгемайне цайтунг", Габриел подчертава, че европейците "са вярвали прекалено дълго, че (техният) начин на живот е най-добре защитен от американците"."Ние сме от другите европейци, които нямат нищо общо със западните ботове. Те горките чак сега разбраха колко е вредна зависимостта от САЩ...

5

Анонимен

преди 7 години

"Европа да отстоява ценностите си без да разчита на US подкрепа"В какво точно се състои реформата, след като ЕС възнамерява да не променя поведението си?

4

Анонимен

преди 7 години

"Европа да отстоява ценностите си без да разчита на US подкрепа"Това е като да очакваш робът да продължи да се държи като роб без господаря си.

3

Анонимен

преди 7 години

Вай, вай, вай.....каква стана тя????? Видите ли, трябвало да напуснем "зоната си на комфорт".....Хи-хи-хи....амчи ко да праим ние, дето ВЪОБЩЕ НЕ СМЕ СТИГНАЛИ ДО ТАМ???? ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ....че и за "ценностите" пас се сетиха....КОИ ценности, на триполовите? Господи, тия съвсем се оплетоха, като патета в кълчища!!! Бог да ни е на помощ!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Баце Бойко Борисов оправи България и сега ще оправи ЕС.Ще приеме страната на първия си приятел Ергоган в съюза,ще оправи въпроса с бежанците,ксенофобията и национализма,безработицата,санкциите на Русия ще паднат, а какви магистрали ще построи да не ви говоря.

1

Циник

преди 7 години

Цитат: "Това би помогнало за справяне със засилващия се скептицизъм за Европейския съюз в резултат на възраждането на национализма "Възраждането на национализма байно е заради вас двамката с Мурксул, и брюкселските ви лакеи! Писна им на европейците - да ги изнасилват, и взривяват арабскоафрикански човекопозобни! Писна им разни ге*йове и педофили да им казват кое е правилно, и кое не! Писна им да ги лъжат, и манипулират!