19

европа

преди 7 години

И какво значение има че Русия е велика сила като руснаците живеят бедно и нямат никаква преспектива за бъдещето освен да емигрират на запад.На кого служи Путин,на народа или на определени кръгове от бизнесмени които са пълни с пари.Значи обикновенния руснак да живее в бедност до като Путин се бори с лошия запад,но неговите деца и тези на олигарсите си живеят на запад до като тече борбата.Много пошло другари.

18

Анонимен

преди 7 години

До ?Путин да не е продажник като Меркел, Бойко и сие та да тъпче страната си с "бежанци".Ако има какво да понапрегнеш малко ще разбереш кой и защо забърка кашата.Ще ти подскажа - многото "бежанци" са от Афганистан, а там руснаците не да дтъпвали от 88г.

17

до 25

преди 7 години

Твоя нос е най-дългия във форума. Мнооогоо лъжеш бе шошорошче.

16

?

преди 7 години

Тероризмът е спаднал в РФ, защото НЕ ПРИЕМАТЕ БЕЖАНЦИ: ако започнат да идват със стотици хиляди- ще видиш как ще се СДУШАТ с чеченците и др. от страните със -стан.Путин, Путин...Знаеш, че в ИД се бият най-малко 2000 граждани на РФ.( по Кадиров).Има и 400 споец сили чеченци, които ПЪк се бият против Ид..."научна фантастика'.. А бежанците ги изтиквате към Европа... Голяма каша забъркахте..

15

Анонимен

преди 7 години

Путин е много умен как цака само кравите

14

Анонимен

преди 7 години

До БАКАЛ ПЕТКО БЕНОВТИ ОТ ОПИТ ЛИ ЗНАЕШ ? ДА НЕ СИ ОТ ЛУДИТЕ НА БОЛЕН ?

13

ле.ле

преди 7 години

Този мишок Путин от кога е за психиатрична клиника в Сибир ?? Та руснаците вече не ги искат и в Африка ,Виетнам и Монголия , никъде не ги искат *** !!! А и те се правят на горди и смели и не признават, че Русия вече е във фалит !!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ НЕ ГО ПОНАСЯМ. ПО-ТОЧНО ОТВРАТИТЕЛЕН МИ Е ТОЧНО КОЛКОТО И ЕРДОГАН. ТИЯ НЯМАТ НАСИТА -ОТВОРИЛИ СА ЕДНИ УСТИ-ИСКАТ ВСИЧКАТА ВЛАСТ ,ИСКАТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДА ИМ СЕ КЛАНЯ, ИСКАТ МИЛИАРДИ И ВЪПРЕКИ ЧЕ ГИ ИМАТ ИСКАТ ОЩЕ , И ОЩЕ , И ОЩЕ , И ОЩЕ.....НЕ МОЖЕ ДА ИМА МИР НА ЗЕМЯТА ДОКАТО ИМА ТАКИВА ГЛАВОЗАМАЕНИ ВЛАСТОЛЮБИВИ НАГЛЕЦИ НА СВЕТА.....

11

Анонимен

преди 7 години

Обама го няма Оланд е пьтник бабушка Меркел сьщо имате много поздрави от чичо ви Асад

10

Анонимен

преди 7 години

Отговора на бай Дончо е:""Въпросът с Русия е, че те трябва да живеят според международното право, точно както ние очакваме да правят всички зрели нации на тази планета"

9

Анонимен

преди 7 години

На всички е ясно че рано или късно Русия ще върне заграбеният Крим.Джуджето също го знае. Защо се инати още ?

8

Анонимен

преди 7 години

Турция освободи още един град в Сирия а уж великите сили все съчиняват

7

доп.

преди 7 години

Продължават опитите за намеса във вътрешните работи на Русия с цел да се дестабилизира обществено политическата обстановка, заяви Путин, цитиран от Интерфакс, на заседание на колегията на Федералната служба за сигурност.

6

Анонимен

преди 7 години

НАТО не преговаря с терористи.

5

Анонимен

преди 7 години

Започва да кляка. Ще договаря връщането на Крим ама тайно, да не му се накърни "авторитета".

4

Георги

преди 7 години

До 1Русия да върне заграбена територия?Все едно да чакаш от умрял писмо. Между другото забрави Манджурия на Китай.

3

2

преди 7 години

МВФ не е на твоето мнение и дава положителна оценка на руската икономика, като през 2017 се очаква да има 1-2% ръст. Кое е по-запознат - ТИ или МВФ????Как мислиш????

2

Анонимен

преди 7 години

Не е в положение да иска. Разсипа и без тва скапаната си страна и ще приеме каквото му кажат.

1

Анонимен

преди 7 години

жужето клекна и ще почне да а ка ..ха.ха.ха азиатския му гладък мозък не разбра ли че с дрънкане на оръжие и варварско нахлуване на съседни държави не става. Да върне Арктика на канадците,островите на Япония,земите на Волжса България на нас, завзетите от Украйна територии и тогава може да се преговаря