13

проф. Ан

преди 7 години

Искали са на аванта или не им е издала касов бон. А може след като са светнали лампата, да са искали рекламация и тя е извадила спрея!

12

Анонимен

преди 7 години

ДО 10 КИЛОМЕТРА РАЗБИРАМ АМА ТУК МАЙ ГОВОРИМ ЗА МНОГО ПОВЕЧЕ!!!АЗ СЕ ОПИТАХ ДА НАПРАВЯ НЕЩО ПОДОБНО ОТ ПЕРНИК ДА СТИГНА ДО СЕЛО ЛЮЛИН И ТО ПО ГЛАВНИЯ ПЪТ КЪДЕТО МИНАВА РЕЙСА!!! РЕЗУЛТАТА БЕШЕ , ЧЕ ПО ЕДНО ВРЕМЕ ПОЧНА ДА МЕ ЛАЕ ЕДНА ГЛУТНИЦА ОТ НЯКОЛКО КУЧЕТА И ЕДВАМ СЕ ОТЪРВАХ!!!!ПО-ДОБРЕ НА СТОП КАЗВАМ ВИ! ОПАСНА РАБОТА Е ТОВА ДА СЕ ВЪРВИ ПРЕЗ ДЕНЯ ПО ШОСЕТО ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРЕЗ НОЩА!

11

многознаещ

преди 7 години

За наивните: жената си е труженичка. Тия тримата се пробвали без пари, ама срещнали отпор. Та това е, не виждам защо това трябва да е новина !

10

MaйMyнaтa

преди 7 години

До НансиВършец-Видин е на 130км

9

Видол

преди 7 години

Някой от вас публикувалите това нещо има ли някаква представа от география - да не питам поне един път минал ли е по този маршрут Вършец - Враца . Трябва да си абсолютно откачен за да тръгнеш нощем колкото и смел да се мислиш през гориста местност минавайки само през едно село останалото е шосе от третокласен път - по край река - през не малък мост - мисля че фантазията на авторите е повече от умствения им багаж

8

Анонимен

преди 7 години

Da ne sa bili polizai 25139

7

Нанси

преди 7 години

Абе аре не ни занимавайте с премеждията на разни труженички. Вършец-Видин е над 30 км разстоянието. Коя нормална жена ще тръгне по нощите пеша по него, или пък кой нормален мъж ще я пусне???

6

Анонимен

преди 7 години

Всяка жрица носи спрей. Била е на работа до 2 часа и си е тръгнала. Кой нормален мъж остава сама приятелка да си тръгне посред нощите без да я изпрати?

5

Анонимен

преди 7 години

До РистоБай Ристо, я го гледах на картата - тава са тирасе и три километра баце, както и да го глердаш. Синджира си иде, козата я нема!

4

Nezabravka

преди 7 години

Никоя нормална жена няма да тръгне пеша от едно населено място до друго посред нощ, независимо дали е през зимата и през лятото. Така че, тя си го е търсела.

3

Анонимен

преди 7 години

Защо не я разследват за проституция коя жена ще тръгне посред нощ сама от село към града и то подготвена със спрей за защита нещо плащането не било достатъчно

2

Анонимен

преди 7 години

Пеша от Вършец до Враца посред зима? Тази дама не си поплюва. Добре, че се е отървала.

1

Анонимен

преди 7 години

Не, не са мигани, извънземни са.