32

пенко

преди 7 години

Не мога да усетя и разбера себеси : кеф ли ми е да чета тъпизми /като по -долния 39/ или ми се гади!?!? "Северния морски път" е освободен с "технологии" !? Споменават Рейган ! Що не споменат и Картър -/беше обратната "карта" /! Башкирия и Северния океан ха ! Естествинно е истинските мъже да са пу...фили !!!

31

Анонимен

преди 7 години

Те и съветите така приказваха за Рейгън че бил треторазряден актьор и т.н. ама накрая си спомняме какво стана.Благодарение на технологиите северния морски път е отворен и богатите на петрол кръвни братя в Башкирия вече не зависят от Русия за своя износ.Русия вече не се простира дори до Урал

30

Анонимен

преди 7 години

Не му докладват нищо за източниците и начина на събиране на информация, защото путинофила Тръмп ще ги издаде и поставе в голяма опасност. Що се отнася до съдържанието на разузнавателната информация тя му се предоставя в пълен обем.

29

Бате Енчо

преди 7 години

Начи да долагат на президента ги било страх, ама да ходят да скимтят във уошингтън пост може, така ли??! Диссциплинарно уволнение и съд за тия ***!!!

28

Бай ви Ганя

преди 7 години

Много ясно е. Ако Той има пълен достъп, нали ще им лъснат измишльотините против него само и само за да победи олигархията-партия-държава. Тръмп се опитва да махне виртуалния "член първи" от тяхната конституция, да освободи Америка от "робовладелската" олигархия, да накара американците да работят и повярват в себе си. И засега печели сражение след сражение на всички фронтове.

27

Анонимен

преди 7 години

терористичната държава сащ е пред разпад.тръмпи е краварският горбачов .светът само ще спечели от краха на фащ и запада

26

Анонимен

преди 7 години

Който го е страх- да не ходи "в гората"!Всяка жаба да си знае гьола!И кой каквото е надробил- ще си го изсърба! А Гуантанамо,Сибир и Белене са с отворени врати за международно организираните престъпници и терористи,управляващи САЩ и страните от ЕС ,включително БГ!Има БОГ! И винаги идва време,когато "тарикатите" започват да носят вода на "баламите"!

25

Жабок

преди 7 години

Ежедневно пишете за Тръмп какви ги върши. Чудесно. Ами нашия лиолю, дет го направихме президент ? Никъв го нема. Да каже: Т'ва, тва, тва ... И изобщо имаме ли президент ?

24

Анонимен

преди 7 години

Споделяш ли секретна информация с клоун, все едно я споделяш с джудже.

23

КРАКОЗИЯ

преди 7 години

МУТРЪМП Е ПУПУЛИСТ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!СТЕНАТА МУ С МЕКСИКО ЦЯЛАТА ЩЯЛА ДА Е В ДУПКИ ЗА ДА ПРЕМИНАВАТ ЖИВОТНИТЕ!!! И КВА Е ПОЛЗАТА ОТ НЕЯ ! ПОЛЗА 0ЗДРАВНАТА МУ РЕФОРМА Е ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА!!!И ИЗБРА НАЙ-ТЪПИТЕ ДЪРЖАВИ ДА ЗАБРАНИ ЗА БЕЖАНЦИ ОТ ТАМ ДЕТО ГИ НЕМА РЕАЛНО!------------ПЪЛНИТЕ *** ГЛАСУВАХА НА ТЕРОРЪМП КОЙТО ПРЕДИ ИЗБОРИ ПОДКРЕПЯШЕ ПУТЛЪР А СЕГА ГО ПЛЮЕ!

22

8

преди 7 години

Много странно - какво животно са тия "независими" разузнавателни служби. И като са независими - на кого служат - на държавата или на себе си? Тръмп е легитимно избран президент - и магаре да избере народа, службите са длъжни да съдействат - тях никой не ги е избирал, че да решават с кого да работят и с кого не.

21

Анонимен

преди 7 години

Тръмп няма ли да ходи скоро до Далас на разходка ??

20

...

преди 7 години

Епа то си беше ясно, че амриканец акъл няма! Те и затова си внасят от вън! Това добре, *** сега тоя наместник на Айнщаин "гения" Тръм почна да не дава да се вкарва акъл отвън! Да видим как ше се отрази таз работа на ***! Инак тоз тръм ми прилича на наще тука "политици" Обещава неща дето не, че само не ги разбира, ми за някой дори не е и чувал! Също като при нас! Е всеки вижда как се развиват нещата тука, предполагам, че в USA няма а е точно така, но накрай няма и да е много по-различно!

19

8605

преди 7 години

Тръмп или да се взима в ръце , и да разкара "тези елементи " ,как няма да споделят разузнавателна информация с него тогава идва на ред въпросът ---- >>>. Кой управлява САЩ ???

18

До Бай Иван

преди 7 години

Само да ти напомня иване че руснак вече не значи комунист. Така че си вземи дъртия *** и се върни в 1960.

17

Берлин

преди 7 години

Тръмп успя за 20 дена да направи Америка посмешище за цял свят.

16

До 20

преди 7 години

Има-ти

15

Бай Иван

преди 7 години

70 години американците се борят с комунизма, накрая си избраха комунист аз президент.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19НАЙ МИ Е КЕФ , ЧЕ ПУТИНОФИЛИТЕ ЗАЩИТАВАТ МУТРЪМП КОЙТО ГИ ПЛЮЕ ЛИ ПЛЮЕ!!НЯМА ПО ГНУСНО И ДОЛНО СЪЗДАНИЕ ОТ ПУТИНОФИЛА!

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17 Това въобще не е вярно. Др. Клинтън има три милиона фалшиви гласове на мъртви хора и на незаконо прибиваващи , които са гласували по два пъти .