32

da be, da

преди 7 години

До чиста диктатурастига говори глупости, ами чети:ec.europa.eu/trade/policy/in-focus/ceta/ceta-chapter-by-chapter/

31

Ураааа..,

преди 7 години

Сега всеки УЙкенд ще изкарвам в Канада.Ще ходя и ще се връщам с *** и ще пуша кенД...Те на това му се вика стандарт по бойковски.....ТЪнк ю!

30

Анонимен

преди 7 години

Много лошо. Досега бяхме пазар и източник на евтина работна ръка само за държавите от Европейския съюз, а сега се закача и Канада. Какво ще изнесем ние в Канада? Те ще си внасят пълните с ГМО евтини земеделски стоки (а покрай тях ще минат и тези от хамериканците}. Като резултат: още емиграция, още обезлюдяване на селата и малките градове. Но за нашите европродажници това изобщо не е проблем.

29

Анонимен

преди 7 години

очаквам да герп да отменят и визите със северна кореА

28

анонимен

преди 7 години

заедно с гмо храната идват болестите които и сега не са ни малкоследват дела срещу бьлгария от ам централи в ам сьдилищада видим какво ще ви помогнат визите ако ги отменят изобщо

27

Анонимен

преди 7 години

Браво на Герб ! Добър ход и добър успех за екипа им и България! Успех и за напред

26

маке-ариец

преди 7 години

Време е канадците да се изнасят на юг през канадско-македонската граница, че крадливите румънистанско и панелистански племена ще ги налазят...

25

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ никога не са знаели какво е национален интерес. Продададоха ни за жълти стотинки.

24

Адам Смит

преди 7 години

До чиста диктатураТаласъме, ти какво разбираш от икономика че да се произнасяш?

23

От Шопландия

преди 7 години

Да, ама Корна се враголи на СЕТА !!!Пояснявам:Шопите използват думата "враголи се" (с ударение на втората сричка) в случаите, при които някой се отнася враждебно спрямо нещо или някого. Използват и израза "Увраголил се, та де!" (тук ударенията са две върху сричките "-лил" и "де"). Този израз се основава върху едно от названията, давани на Сатаната - "Враг".Та значи, Корна се е увраголила срещу СЕТА, та де!

22

чиста диктатура

преди 7 години

Това си е чиста диктатура на корумпираните и декадентни бюрократи в Брюксел! Защо нямаше обществено обсъждане на СЕТА? Защо някакви съмнителни типове от ЕС се срещаха в тъмни стаички с лобиисти от съмнителни канадски картели и се "разбираха"? Защо ЕС рекетираше в гангстерски маниер валонците? Защо темите на преговорите бяха обявени за секретни и дори депутати нямаха достъп до тях? Защо решенията и за България се вземат в Чужбина, в Брюксел, а не в София? Защото някой плаща на политиците ли?

21

Копаят

преди 7 години

В България Канадски фирми копаят наши национални залежи, Американска фирма копае злато и други подобни.Продаваме си страната за жълти стотинки или за визи, лелеее колко сме е закъсали.В Канада е 7-8 месеца адски студ, миналата година като ходих беше -35С и затова раздават визи наляво и надясно.

20

Анонимен

преди 7 години

То визите трябваше да паднат още като ни приеха в ЕС.Голяма сделка!Какъв ли пак ни го набучиха?

19

Анонимен

преди 7 години

Щом визите, които не са част от договора са най-доброто, значи договорът е неизгоден.

18

Анонимен

преди 7 години

Ако визите са най-доброто от търговски договор като СЕТА, значи самият договор е пълна щета за нас.

17

Виетнам

преди 7 години

Които не е бил във Виетнам последните 10-на години само ще ви кажа че са дръпнали и не можем да ги стигнем... не само заплатите са им по високи но и начина на живот, и чистотата на улиците, и на всеки ъгъл нови модерни сгради, еххх кога ще ги стигнем Виетнамците

16

Анонимен

преди 7 години

Всеки народ си заслужава управниците !

15

Адам Смит

преди 7 години

Таласъмчовци татарски, слагате ли минуси, слагате, ама пак си оставате в панелката.

14

Анонимен

преди 7 години

абе русофил какви виетнамци ще ти работят , във Виетнам средната заплата е 450 $ , кой ще се вдигне оттам за да робува тук .

13

Българина

преди 7 години

Както винаги герб ни продадоха без пари, визите трябваше да паднат 2007 г при влизането в ес, герб са ***