9

Браво

преди 7 години

Резултатите са добри. За днес има само 2 потеглили със закъснение поради липса на състав/локомотив. А времето на закъснението е съответно 5 за единия и 15 минути за другия влак, който пък е наваксал закъснението и ще пристигне по разписание в крайна гара.

8

Анонимен

преди 7 години

Почвам да се чудя дали хората които пишат заглавия не са умствено изостанали....

7

Анонимен

преди 7 години

Докато не е казано от къде са взети нищо не е добавено, може да са спрели някой малък влак който да не са съобщили.Не са 10 нови влака, а са 10 "оптимизирани". При константа на влаковете следва те да са били пренасочени от други дестинации или да са им ограничили времето в сервиза примерно.Ама това като дойдат следващите ще обяснят колко са некадърни предишните и ще завъртим колелото още веднъж.

6

Анонимен

преди 7 години

До Георги: Ти включването на 10 допълнителни локомотива в трафика на БДЖ за предизборна агитация ли го броиш? Аз съм пътувал с бърз влак от София за Варна, който закъсня с три часа ! защото локомотива бил само един и не можал да изтегли композицията през някакъв баир до Попово. А къде са били тогава тези свободни десет локомотива? И това ако не е билo безхаберие. Директора на БДЖ си е заслужавал уволнението.

5

Георги

преди 7 години

Предизборната агитация тече:-)Я вижте дали няма още 20-тина локомотива забравени поради сенилност. БДЖ я съсипвате всички от Тошово време насам. И вие (комунистите) и гербаджии и царедворците. 90те години нямаше пари и я изоставиха да затъне сега взимат "възстановителни" заеми и ги крадат. Проблема не е толкова с локомотивите колкото с неподдържана та и морално и материално остаряла инфраструктура.

4

Наблюдаващ

преди 7 години

При тоталния демократичен упадък в БДЖ, не бих се учудил скоро наистина да минем на локомотиви "Пуф-Паф"...

3

Анонимен

преди 7 години

Некадърниците от Плод Зеленчук, които бяха управители на БДЖ, надали са знаели за проблема! Каквато тиквата, такива и подчинените му! Абсолютни безхаберници.

2

Анонимен

преди 7 години

Във всички сфери на обществено-политическия живот цари въпиюща некомпетентност, корупция и деморализация. И когато някои политически формации, сдружения или граждански комитети искат пълна промяна на съдебна система, прокуратура, МВР и корупция, "мъдрият и трудолюбив" български народ глсува като един за ***, гербери, патриоти и други блюдолизци.

1

Анонимен

преди 7 години

гупците продаваха локомотиви за скраб , ония взеха та си ги реновираха и все още ги ползват , очаквам да изкарат и чайниците за покриване на липси за локомотиви , ама и тях нарязаха ,така че ще си внесем слонове да теглят влаковете