180

Анонимен

преди 7 години

До Миг 29VW 1965, нали? Добър е, добър - още 20 години ще изздържи под навеса при кокошките...И *** ще продължава да се *** на задната седалка...

179

Анонимен

преди 7 години

До ЩирлицДърветата почерняха, едва от две-три години кората им си върна приблизително обичайния цвят. За който може да вижда, де, който няма $ лепнат върху очната ябълка.

178

Анонимен

преди 7 години

До ShoppЕ при теб дори не е необходимо да се слага в черепчето ти ново "гавно", същото ще ти върши същата работа, както досега.

177

Анонимен

преди 7 години

САМО ПИТАМ - ОТКОГА БЪЛГАРИЯ ПРОИЗВЕЖДА "МИГове"? Миговете са си руски, но България ги е купила, така че по-внимателно, не така дърварски с манипулациите.

176

Анонимен

преди 7 години

Откъде се събрахте толкова шопи и Станойчовци от Ахелой тука? Не може да сме в НАТО, а руснаците да бърникат ВОЕННАТА Ни ТЕХНИКА така ли? И какво имаме да крием в нашите руски самолети от тези, които са ги произвели? Ако е добавена някаква електроника (кой знае) нали може да се свали и пак да се добави? Или някой пилот да си е забравил галошите и това е военна тайна? И откога Shopp-ите взеха да дават мнение кой самолет е добър и кой не. Това да не ви е магарешка каруца от Долно Нанадолнище.

175

Щирлиц

преди 7 години

До Станой от АхелойПропусна приятелските ракети на НАТО,една даже се прпиземи върху къща в Горна баня.Отровените земи западно от София,и то със обеднен приятелски уран няма да коментирам.

174

Анонимен

преди 7 години

И трудовака Ненчев какво измечи.

173

Анонимен

преди 7 години

За какво са ни тия вчупени кошници. Да взимат 2-3 чисто нови, но по-гъзарски ей тъй за цвят и другото трябва да е ПРО. Всичко трябва да е с цел отбрана. На тея им е изпята песента отдавна. Изтребителят е за богати държави. ПРО е лесно за подръжка и иска еднократна инвестиция само.

172

Миг 29

преди 7 години

Аз си изоставих ладата 1990 г в един сервиз и не съм я търсил. Сега карам Народна Кола. 27 г по-късно това са страшни трошки. Защо пак ще помагаме на Русия?Още Тодор Живков каза че не заслужават да ги храним.

171

Анонимен

преди 7 години

До Станой от Ахелой: И това е поредната спекулация като за ***. Полетите винаги се планират предварително, коментарите бяха за това какво е имало на борда на самолета. А мирните въоръжени сирийски граждани вече ги извозиха с автобуси от Алепо към Турция.

170

!

преди 7 години

Не може да сме в НАТО, а руснаците да бърникат ВОЕННАТА Ни ТЕХНИКА! Съгласен ли е един генерал от НАТО -Радев, Русия да "гарантира', за военната техника на страна от НАТО?Та това е нонсенс! Това не еСИВ.

169

Анонимен

преди 7 години

До 202: Ти, като анономен комунист, сигурно имаш пари в офшорна сметка и можеш да направиш дарение за да купят нови самолети. Бившите комунисти като бат' ти Бойко казват, че пари няма.

168

а1

преди 7 години

Миг-овете ни имат нужда не само от ремонт, но и от сериозна модернизация по авиониката!Но, както винаги - "пари нема, действайте" (Г.Годжи) -)))))Миг 29 е добра машина, инжинерният технически обслужмащ състав ги познава досканално.Просто имат нужда от нови двигатели с по-голям жизвен ресурс (руснаците предлагат такива, но за нас са скъпички) и дълбока модернизация!За нови самолети пари няма!

167

Анонимен

преди 7 години

Станойчо, да не би точно ти да си патентованият лъжец в Ахелой? Руски самолети не са нарушавали нашето въздушно пространство. Прочети пак какво е казал същия този Ненчев: че са прелитали в наблюдаваното от нас въздушно пространство Тали уловка е точно като за ***, за да могат да пишат след това, че са прелитали над празните им т'икви.

166

Анонимен

преди 7 години

Нито е фалирала държавата с руски проекти, нито ще фалира, ако руските самолети ще се ремонтират в Русия. Колко проекта имаме спрени заради това, че Бойко се прeгръщал с Меркел, или че трябвало да угодим на Хилари Клинтън. Турците, за разлика от нас си знаят интереса и не играят на русофили/русофоби. Затова ще се строи не Южен, а Турски поток. Затова и скоро Турция ще се откаже да спазва санкции срещу Русия

165

Анонимен

преди 7 години

До ****Защото три пъти управляваха БСП/БКП и три пъти фалират държавата с руски проекти.

164

Анонимен

преди 7 години

На пиян руснак и ситкомунист каква вяра да имаш?

163

Анонимен

преди 7 години

До 193: И защо трябва да оплакваме българския народ за това, че точно фирмата- производител ще ни ремонтира самолетите? Г'лупости са това.

162

Анонимен

преди 7 години

Господ да ги убие, наложиха се! Горко му на Ненчев и повечето от министрите. Горко му на българския народ!

161

Коча

преди 7 години

И като ремонтират двигателите на петте руски щайги от 60-те години на миналия век ,България става военно чудовище,е сега вече ще бъдем страшилище за Македония.Пак засмърдя на българосъвецка дружба и корупционни сделки.