40

taksite sa drugi

преди 7 години

.....

39

Анонимен

преди 7 години

Бьлгарките са най големите урви а булгарците най големите елени хахаха тупая нация вобшем на изчезване

38

Анонимен

преди 7 години

Ей затова - никакви сватби. Така е по-лесно - като почне да кръшка, щото от безработица и мързел се чуди къде да се дене - да си ходи и да не иска нищо.Затова и в брачните договори това да се признава. Иначе - невинна била, сърбяло я и нямало какво да прави, та взела та се начесала... И хем си я хванал на калъп, хем не било каквото си видял - само искала да види какъв му бил ластика на слиповете :)))

37

караамджиклиев

преди 7 години

Не може да опъвате жените си и ви бягат!

36

до 37

преди 7 години

А дамите все повече и повече започват да се възбуждат от мъжете си... И за това тръгват със по-тъмни слънчеви очила.

35

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 7 години

аматьори

34

Анонимен

преди 7 години

Като минат години повечето мъже започват да престават да се възбуждат от жените си.

33

до 35

преди 7 години

Ми т`ва си им е в природата, какво си толкова учуден. Караш си кефа и това е. Коя няма да те лъже?

32

Мъж

преди 7 години

Жената в България вече не е това което трябва да бъде! /най-вероятно жените ще кажат същото за мъжете/, но как да си запази човек семейството с такова "животно" което след като започнете да живеете заедно забравя каква му е принадлежността и само иска и те лъже! Опитват се да ти насадят техните комплекси и мрънкат. Истинските жени са родени в средата на миналия век, когато е имало ценности, любов и всеотдайност. За съжаление сега нещата са много различни!

31

Анонимен

преди 7 години

Вижте господин някой си, разбирам възмущението ви, но статията е за причината за разтрогване на брака и като най главна е посочена липсата на интимност . Ако едно семейство няма достатъчно такава близост или единия не доволен то най удачно да си кажат чао обич. Наяве излизат доста неприятни моменти :1 заради компекса на м*ката *** -коплексарят тормози без повод половинката си 2 половинката търпи нервния, избухлив ревнивец и залинява 3 развежда се със комплексара и я изкарват черна .

30

ШибиРиби

преди 7 години

Главната на Филибето трябва да се обяви за топлес зона

29

До 22

преди 7 години

Ти какво искаш всеки ден ли да те боцка.На човека го боли шишарката за твоята ***.Давай,развеждай се.Да не мислиш че ще намериш по-добър от твоя дебелак.

28

Беден и богат

преди 7 години

Всички жени се изнасят в чужбина.Във всеки бардак има българки.Ние сме на всеки километър.

27

1

преди 7 години

Абе козата си сака пръч, ама и обратното е вярно. Та и жените не са стока. Повечето все в джоба ти гледат. По едно време се бях очаял размер и твърдост да искаш, неква вместо т'ва ме подпитва колко пари съм взимал... Е за тебе ли ще ги харча ***...

26

Анонимен

преди 7 години

до ВалентинаЗа нечие съжаление - не съм шкембелия - ходя на фитнес и съм по-скоро атлетичен. Театрите и ресторантите не са през ден, но се ходи. Кино - не ще . Готвенето както споменах - не и се отдава. Заплатата ми е доста над средната. Проблема е по-скоро, че нея, както и повечето жени я мързи. Както и голяма част от мъжете. Но както се казва - всеки с късмета си

25

Анонимен

преди 7 години

От както има интернет, камери и порняк, кой е луд да се жени? Плюс това познавам едни пичета дето за 50 лв. правят чудеса :)Все пак внимавайте, навъдили са се *** менте, не могат да ти го вдигнат на 5-6 ракии :)

24

Отворкото от Бузема

преди 7 години

Във Филибето заради по-топлия ли климат, от що ли, ама майничките са големи kоврeта. Уточнявам че за мен няма нищо лошо - аут от сивата София за един луд сех уикенд поне веднъж месечно, а френдовете на сух док. Едно време се бутах у смотания "Брилянтин", сега вече ги знам по-вървежните места. Много е по-приятно от Сф, майничките са доста непринудени след като падне задължителния bitсh shield. 2-3 уискита и покана да се разходят до софе и вече станала играта. Е да, не съм и грозен също така де ;)

23

Анонимен

преди 7 години

Разводите са поради прекалено гледане на порно.

22

валентина

преди 7 години

какъв полов живот,какви 5 лева??българския овчар мисли само за пиене и ядене,шкембето му до пода,портфейла празен..Една жена си иска внимание,ухажване,ако ще да сте женени от 10 години..ТЯ на работа,прибира се да му готви,чисти,пере,децата..кой мисли за се..к..с??да и поддържа един стандарт на един нормален живот,на кино,театър,ресторанти през ден.така се поддържа страстта.ама българския *** иска ,ама няма какво да даде!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Ти си знаеш, но ако не се поддържа имаш пълното оправдание да потърсиш по привлекателна жена.