4

Кви са тея заплати

преди 7 години

Кви са тези заплати по 30 000 лв. В бедна БГ, макс. не трябва да е над 4000 лв. и данък върху нея 800 лв. Това важи за банкери, лекари, програмисти, частни фирми, депутати. В същото време не носят отговорност. Ще фалират банка - няма санкции. Ще убият човек - няма санкции. Вчера един лекар ми вика, здравето било стока, като е стока, народа не е длъжен да ти плаща образованието, плати си 200 - 300 000 долара. Няма да те наричам лекар, а уважаеми продавачо.

3

Бездънна каса!

преди 7 години

Махнете лимитите и клиничните пътеки - в момента болниците имат имат интерес да сме болни. Премахнете Законът, че лекарите са еднолични търговци. Премахнете клиничните пътеки. Премахнете всички частни лечебници, клиники, центрове - нямат апаратура и условия, в София държавните болници са достатъчно. Забрана лекар на държавна работа да работи частно. Премахнете фирмите посредници за купуване на лекарства. Фиксирано минимално заплащане на сестри и лекари. Премахнете доплащането в болниците.

2

ЛОШО

преди 7 години

Всеки ден има призиви за дарения за хора и деца . Тези души събират пари за да се лекуват в Чужбана . Защо дават пари на БГ Болници - там не лекуват , ТАМ КРАДЪТ и ИЗБИВАТ хора .

1

Надя Николова

преди 7 години

Москов-премиер!