24

До Дедо Гого

преди 7 години

Част от София е газифицирана, както и част от т.н. нови квартали, стари вилни зони, но хората не ползват природна газ за топление защото е много скъпо - от инсталацията до ед.цена. Ако цената за битови нужде бъде изравнена с тази за промишлени, или като беше преди 10-15 години по-ниска, много хора биха предпочели да се отопляват на газ -по-чисто, по-ефективно, вместо на твърдо гориво. Но явно някой няма изгода това да се случи.

23

Анонимен

преди 7 години

Тази кметица,която от нищо не разбира и я ползват само да придружава тоя и оня и да се усмихва невинно,крайно време е да се махне и да изберем специалист инженер или архитект,независим от никоя партия,желателно честен,който да вземе присърце проблемите на града и да ги решава един по един.Само с рязане на лентички и снмки на нея и вожда не става.

22

Анонимен

преди 7 години

Приспивна песен за балъци.Сега ще ви намалят прогнозната сметка с 5-10 лева,а после при изравнителната щше си ги вземат.Бъдете сигурни.Тези,които съдят хората за 20 ст.няма как да работят във ваша полза.Гарантирано от ГЕРБ.

21

сминдух енд чесън

преди 7 години

Те изобщо нямат нито регламент,нито намерение да връщат пари на клиенти.тепърва ще се търси вариант.

20

Анонимен

преди 7 години

При тия минусови температури като ги обработвате аварийно, като завали дъжд и те ще зейнат отново.Но пък ще са минали изборите,а после-какво ви дреме.

19

Дедо Гого

преди 7 години

Сега ясно ли ви е, що не се газифицира София ? Щото всеки блок би могъл да си сложи котлета при абонатните станции и да си има топло, колкото си ще. А Гнилата Топлофикация отива в историята ! Би могло, ама с тия управници - не !

18

амиииииииии

преди 7 години

Оставка!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Та какво била казала Юрданка пак неразбралата

16

Анонимен

преди 7 години

Оставка, мрънкачко самоковска. Айде бегом марш на Белчин баня.

15

Анонимен

преди 7 години

Добре де, а Картофелия каква точно се явява - нещо като наблюдател може би. Та нали Топлофикция е общинско дружество, а тя именно е кмета, ако още не е разбрала. Това че никой не я е избирал, а беше сложена от Мутрата е друга бира.

14

Анонимен

преди 7 години

Ако беше в нормална държава тази компания щеше да фалира след изплащане на законните обезщетения на потърпевшите. Ако не си платиш парното може да останеш без жилище.Търгашите не си изпълняват договора и искат да се разминат с намалени сметки. Съд до дупка . Никаква милост . Иначе ще продължат да ви грабят и мачкат.

13

Анонимен

преди 7 години

Каква компенсация не желая да има плащам,след като не ги ползвам ТОВА Е *** ДЪРЖАВА.....

12

Анонимен

преди 7 години

Омръзна ми от това мрънкало,зле играещо ролята на "многострадална Геновева"!

11

Трандафор Босев

преди 7 години

ОСТАВКА! Аварии винаги могат да се случат! Проблеми много, но не се решават, а се задълбочават. Лъжат ни, че взимат мерки след като се случи нещо подобно. Ще направим това, по онова, па трето! Не вярвам, оставка! Само ако започнат да мият улиците, поне веднъж месечно и въздуха ще се промени веднага! Всичко което ръсят през зимата, като изсъхне става на прах, също и локвите и калните градинки! Толкова е елементарно, но скъпо! Това са пари, които сме платили, но трябва да се откраднат! Дишаме кал!

10

дедо гоше

преди 7 години

късно фандъче, късноооо, тренда се обърна необратимо!!!СОри...

9

Анонимен

преди 7 години

Топлофикация трябва да си НАМАЛИ цената на вторичния продукт и лошата услуга, финансирана от държавата, т.е един път вече ние сме и платили, щото въпреки че държава има само по документи и фасада,ние плащаме и храним всички тези маймуни по клоните. Включително милионите изгонени в чужбина

8

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова - ОСТАВКА! Паж на Борисов!

7

смЕх

преди 7 години

Крайно време е да и бием шута и цацаратурата да и обърне внимание ,а колкото до няколкото ремонтирани малки улички много моля щастливците да напишат нещо в сайта та белким разберем къде е станало това чудо.

6

don

преди 7 години

каква стана сега тези които са имали случайно топлоподаване трябва да плащат допълнително за извършените ремонтни работи и за компенсацийте на хората които са били без парно.Топлофикация София трябва да бъде ликвидирана . Там е такава анархия и такива кражби стават.в нашия вход смениха абонатната станция и плащаме като луди сметки. на съседните два входа сложиха една понеже живееха хора които работят в Топлофикация . Разликата в заплащането огромна . Аз плащам с ограничение 150% повече

5

Анонимен

преди 7 години

Компенсация значи, предполагам от утре ще е ясно с колко ще увеличат услугата за да си компенсират работата, която са свършили през единствената седмицата в петилетката, когато са работили.