15

Анонимен

преди 7 години

Нещо Европейският съюз относно "референдума на Турция" насира гащичките.

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименBRAVO NA POSLANIKA MNOGO TOCHNO I YASNO GOVORI SIMPATYAGA AZ OBICHAM BILGARYA I BILGARITE KOGATO JIVEYEH V BILGARYA IMAH MNOGO BILGARI KOMSHII SIS TYAH NYAMAHME NIKAKVI PROBLEMI

13

Ататюрков

преди 7 години

Споко,максимум 5-10г.,после ще го лепят по дърветата

12

Анонимен

преди 7 години

Всички големи политици минаха през Ердоган за да му се молят на колене да удържи положението, защото падне ли Турция и стане нещо подобно на Сирия с ЕС е свършено. Това е мечтата на платените евроскептици. Знайно от кой платени.

11

Анонимен

преди 7 години

"ЕС казва, че има проблем, всички големи политици, минаха през Турция, в рамките на седмица. "Както е казъл и един друг колега и във Франция и в Германия ако не се лъжа има извънредно положение. Там може, а в Турция не може... Това е двуличие, което правите.ЕС щом казва вярвайте, вие сте пошлувковците на ЕС, а Турция не слуша нито ЕС нито Сащ:-):-):-) ама вие слушайте, че ще дръпнат ушички:-)

10

До10

преди 7 години

Че във Франция още има извънредно положение и на никой не му дреме от това. Ти какво си представяш, че означава това? През седмица ходя до Турция и няма никакви проблеми с положението.

9

Анонимен

преди 7 години

Ердоган си е един мустакат Хитлер в източен вариант.

8

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че имаме повод за притеснения. Живеем в съседство с някакви мустаци, които се опитват да забравят топлата вода и колелото.

7

Владо

преди 7 години

ЕС казва, че има проблем, всички големи политици, минаха през Турция, в рамките на седмица. Бившия посланик на Р. България (част от ЕС) каза че няма проблем:?!?

6

Наблюдател

преди 7 години

"Президентска Турция имаме ли повод за притеснения?" - Уха! Обаче по-голямото е че САЩ продължавата да ги подкрепят!

5

до 1453

преди 7 години

Потърси помощ

4

1453

преди 7 години

"Да правиш референдум по време на извънредно положение..."Няма как да знаеш от там където си, че това извънредно положение не касае цивилното население:-):-):-)пък и в държавата въобще не се усеща, че има извънредно положение:-) нито е забранено да влиза някой в държавата нито пък да излиза :-)

3

Анонимен

преди 7 години

И да се спукаме от притеснения, нищо не зависи от нас, а още по-малко от нашето мнение, гледна точка и т.н. Все пак ако чак толкова много ни е въпреки, по-добре ще е в личен план да се изключат пътуванията в тази посока за известно време.Един ден заигравката ще стане част от историята и нещата отново ще променят своя ход. Към по-добро или по-лошо, ще разберем като му дойде времето.

2

Минувач

преди 7 години

Универсални Глуп***ци Ви обясняват Истините от Живота, не се ли наслушахте на такива?!:)Това, коет прави Ердоган е Х***тлеристка Република - Въпроси?!:)И да, не се притеснявайте, след като Хрантутници от Държавна хранилка се изказват в Ефир!:)

1

1453

преди 7 години

"Сигурен съм, че допитването ще бъде в полза на конституционните промени, защото турското общество обича силната държава, сигурността и гаранциите за икономика, които дава една силна власт"Еее то в България е имало и дипломати и БЕЗ конски очила:-) по време на командировката му добре опознал Турция и турците:-)