25

РОССИЯ

преди 7 години

До Русия е в 19 вексексуална 50 годишна вдовица ч......н сънува тека е и твоята---гладна кокошка просо сънува

24

banaqga

преди 7 години

Да! Като дупе и ***.

23

Пешо*

преди 7 години

"Срещу" ?Тия па!А чичо ви Пешо па е естествено руса.

22

demograph

преди 7 години

Доказано е че ислямкият тероризъм е направляван от Путиния.ТаПутиния се отзоваваше ентусиазирано на молбите на Тръмп за помощ на изборите в САЩ.Такава идваше навреме.На последната директна молба на Тръмп за спешен ислямистки атентат в Америка, за да се развържат ръцете му да намачка съдебната система, рашките реагираха много разумно - не поднесоха атентатът нужен на Тръмп. Защото това би ги уличило в заговор-така стана ясно, че контролират и терора и Тръмп.Естествено са естествени съюзници..хаха

21

капитан Силвър

преди 7 години

Големи поклони, големи метани пред Тръмп.Путин започва да става смешен. Жалка работа!

20

Анонимен

преди 7 години

До БобиЗемята е плоска Боби. Путин е хуманист и филантроп, в Източна Украйна няма руски редовни войски, в Сирия руските космически сили нанасят хироргически точни удари и не избиват мирно население, референдума в Крим е редовен а в Катин германците са избили полските офицери. Нали така?

19

Анонимен

преди 7 години

До Боби...................Дай ми линк към Изказване на Путин за това че Русия или СССР е виновна за Катин. Не мисля че ще намериш...................Не сималък сам да намериш. пишеш в Яндекса Путин + Катин и почваш да четеш. Какво се правиш на ударен с мокър пaрцал?

18

Ха-ха-ха

преди 7 години

До Боби.................Само за спора ми дай три различни теории за случилото се. Н.........Какви теории, какви пет лева, бе руска балалайке? И Горбачов и Путин признаха, че клането в Катин е извършено от руснаците! А не знаех, че си толкова тънкообиден.

17

Ха- ха- ха

преди 7 години

Миналата седмица Боби е получил в руското посолство медал и парична премия за най-добро отстояване на руските интереси на пропагандния фронт. Затова е така превъзбуден!

16

Ха- ха- ха

преди 7 години

До БобиСамо за Боби убийствата в Катин не са военно престъпление извършено от руснаците а тероризма срещу евреи не е тероризъм. Може би и той е оправдан? Нали, Боби?

15

Анонимен

преди 7 години

До Боби....в ЛНР и ДНР няма руски войски, разберете...Бубенце, отново лъжеш по-нагло от Путин и Лавров взети заедно. Целия свят знае, чеима руски военни,дамо Боби не знае исмята, че са трактористи и работници, които се бият срещу бандеровците. А нещо за Гиви да ми кажеш? Разправят, че бил много печен?

14

Руска Путинова

преди 7 години

До БобиПравилно познах, че следваш извратената руска логика, че атентати срещу евреи не се броят за тероризъм. Между другото някои от загиналите в Бургас бяха с двойно гражданство а шофьора на рейда, който също загине бе българомохамеданин. И те ли не са жертви на тероризъм?

13

До Боби

преди 7 години

Професоре, вече е след обяд а още не си пил хапчето си. Само ти напомням.

12

Анонимен

преди 7 години

До цензураАбе какво стана с Палмира която бе превзета миналата година от руските освободители? Путин дори специални ордени "За освобождението на Палмира" раздаваше а неговият приятел виолончелист и по съвместителство милиардер в зелено и офшоркаджия Ролфугин изнесе концерт. Разпраеят, че отново е завзет от ислямистите. Славната руска армив нещо се изложила.

11

Анонимен

преди 7 години

двата най-големи терора говорят за борба с терота !!! каква демагодия!!!ТОЧНО КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ДАВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И НА СЕВЕРНА КОРЕЯ А ПОСЛЕ И ПУТЛЪР НА РАДИКАЛЕН ИРАН! ЗА ДА ЗАПЛАШВАТ СВЕТА С НЕГО!!!ТОЧНО РУСИЯ ВКАРА АРМИЯТА В СИРИЯ ДОНБАС И ЛУЕГАНСК ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО И ОКРАДЕ ЗЕМЯТА!!!!РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНО В ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ И ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ СКОРО ВРЕМЕ

10

Руска Путинова

преди 7 години

До БобиАтентата в Бургас кой ги направи бе Боби? Да не ти казвам къде другаде са правили атентати съюзниците на Русия. И атентатите срещу Израел не са ли тероризъм. Или според извратената руска логика тероризма срещу евреи не се брои за тероризъм?

9

цензура

преди 7 години

А бе какво стана с Рака прословутата коалиция от 20 страни водена от САЩ още не могат да освободят този град от ИД и вече 3 месеца коалицията понася сериозни загуби.

8

Анонимен

преди 7 години

Анексирането на Крим от Русия е също тероризум насочен срещу Украйна.

7

и без САЩ

преди 7 години

Русия и в момента мачка терористите в Сирия който голямата си част са финансирани и въоръжавани от САЩ и някой европейски страни?!

6

Анонимен

преди 7 години

Е да де, ама докато схванат какъв лицемер е Тръмп как ще бори тероризма той гледа къде да се скрие кой ще иде да воюва за Асад.