30

do17

преди 7 години

Без Ротшилд Сорос е никой!KAKVOTO I DA IM OBIASNIAVASH TE SA SI DARVENI KARTUNI SPORED TIAH VSEKI KOITO E PROTOV ROTSCHILDOVATA DIKTATURA E KOMUNIST.

29

Анонимен

преди 7 години

TRUMP E POSLEDNATA NADEJDA ZA BELITE HORA PO SVETA I U NAS.

28

Тръмпинатор

преди 7 години

Преди изборите, сума щатски знаменитости обещаха да се преместят в Канада ако Тръмп спечели. А какво се оказа - канадците имат в пъти по-строги ограничения за имиграцията, че и на всичкото отгоре ги спазват, видите ли.

27

АМИ , ТАКА Е....

преди 7 години

ДОРИ И КУЧЕТАТА СЕ ЧИСТЯТ РЕДОВНО ОТ НЕНУЖНИ БЪЛХИ И ВСЕКАКВИ ***!/.....а , Ние тука -50-г. храниме комунисти и всекакви лум.***.ни..../

26

Анонимен

преди 7 години

TRAMP EKSPOLSIRAI SOROS FINANSOVIAT PRESTAPNIK

25

...

преди 7 години

Добре де не ми е ясно, нали са НЕЛЕГАЛНИ това ще рече незаконно пребиваващи на територията на страната, какво да им се защитава. Ако искат да се намират в САЩ да си кандидатстват за визи, зелени карти или гражданство, като си нелегален де депортират, така е било, така е и така трябва да бъде! Що за глупост, тия хора не се знае откъде са, защо са в страната и дори и да не са заплаха за сигурността, работят на сиво и не плащат данъци, защо ще ги защитават да не са ***?

24

Дзъ

преди 7 години

Някак няма лгогика да протестираш срещу експулсиране на хора с десетки криминални прояви, освен ако: 1. Не си наркозависим и протестираш срещу неминуемото поскъпване на дрогата. 2. Не си наркопласьор и протестираш срещу експулсиране на колеги близки приятели -адаши или 3. Основните ти доходи са от престъпна дейност и протестираш срещу дефицит на кадри-наркопласьори и крадци като финансираш протеста....мдааа

23

евродебил

преди 7 години

И от какво и кого е необходимо да се "защитава" гоненето на КРИМИНАЛНИ НЕЛЕГАЛНИ!?!?!?!?!??

22

Анонимен

преди 7 години

Ама и там ли умните и красивите обичат кебапчета

21

Анонимен

преди 7 години

Тръмп експулсирал нелегалните наркотърговци и половината Америка протестира. Защото половината Америка е на дрога и ще остане на сухо без наркотици а в най-добрия случай цената на дрогата ще се вдигне неимоверно. Гледат си интереса хората. По-важно е да си получават редовно дозата отколкото да изгонят престъпниците.

20

Анонимен

преди 7 години

"Миналата седмица неколкостотин души без документи ..."- ама "верно" ли? И още един въпрос към авторите на статията- може ли да разясните на простолюдието, значението на тази хубава българска дума "суспендирал"?

19

Додо

преди 7 години

До АТАКИСТНормално е, по Обамино време в САЩ ислямизма и неговото фронтално формирование -глобализма достигнаха своята апотеоза! Полит-коректността забрани за се веят американски знамена, за да не се обидят хората с неамериканско самосъзнание, да се наричат нелегалните престъпници както "нелегални", така и "престъпници" и т.н. активни мероприятия, поръчани и платени от световния джихад! CNN като АВАНГАРДА медия на джихадистите е длъжна да се съобрази с директивите на шейховете от Залива!

18

АТАКИСТ

преди 7 години

Хаха по CNN ги наричат ''undocumented'' за нелегаллните.

17

Додо

преди 7 години

Имайте предвид, че "протестиращите" срещу Тръмп в огромното си мнозинство не са нито американци, нито бели! Цветнокожа cган, платена с парите на Световния Джихад и глобалистичните мекотели, които са си клакьорско подразделение на джихадистите!

16

Додо

преди 7 години

Представете си само ако народа на Германия беше благословен с подобен на Тръмп лидер който със застъпването си на власт издаде заповед за депортирането на всички нелегални имигранти в Германия! Каква държава щеше да се възроди за няколко месеца само!!!!

15

Тръмпинатор

преди 7 години

Четете лично туитъра на човека, пускайте гугъл-превод ако смятате за необходимо, и не се лъжете от жълтинарско творчество.

14

Тръмпинатор

преди 7 години

За първи път виждам думата crackdown да се превежда като "репресия". Реалният превод е полицейска акция или сходна мярка. Остава сега и наркопласьорите да тръгнат да се водят репресирано малцинство.

13

соросопитек

преди 7 години

Без Ротшилд Сорос е никой!

12

Анонимен

преди 7 години

Kaто котка е! А?

11

Анонимен

преди 7 години

"Американският президент Доналд Тръмп защити днес първите операции по експулсиране на незаконни имигранти, визиращи хора без документи, за които властите казаха, че са насочени срещу престъпници."----В Америка така ли стават нещата? Властите казват, че някой е престъпник и готово, престъпник е. Не трябваше ли да има съд, присъда нещо?