52

неграмотен

преди 7 години

червениет ?параолиемпиеца ?Освен нови лица, май вече въвеждате в употреба и нови думи?

51

българин

преди 7 години

Партиите на статуквото се подиграха с волята на хората. Гласуваха си пак 11 лв. субсидии за тази година, изобщо не разгледаха резултатите от референдума. Следователно не заслужават да се гласува за тях.

50

българин

преди 7 години

До АнонименНе ми било до три мандата, а най ми било 12 години. Като че ли мандатите са само по 4 години. Корнелия чете устава като дяволът евангилето. Как иначе да отсвири левите в БСП?!

49

българин

преди 7 години

До кадриЕдинствен Ламбо, водач на две листи. Да не се връща култа към личността? Тогава да му построим мавзолей преживе. Да е жив и здрав.

48

Анонимен

преди 7 години

Нищо лишо няма напиша за тази лелка но същата таз като жената мутра.Много ще е интересно да си види мутрата след изборите111

47

Анонимен

преди 7 години

Е ДОКОГА ЩЕ ГЛЕДАМЕ СТАРИТЕ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА ? ТАЯ КАКВО СЕ ПРАВИ НА НЕНАПИТА ВОДА? И ТЯ Е МИЛИОНЕРКА ОТ ГРАБЕЖА НА БЪЛГАРИЯ. АЗ НАИСТИНА ИСКАМ ПРОМЯНА ,НО НЕ ЗАМЯНА НА НОВИТЕ КРАДЦИ ОТ ГЕРБ ОТНОВО СЪС СТАРИТЕ КРАДЦИ ОТ БСП И ДПС ! ТОВА Е ! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДА БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЗА РАДАН КЪНЕВ ,КОИТО ИМАХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ КРАДЛИВИЯТ ЕКИП НА ГЕРБ ,НО ОТКАЗАХА ЗАЩОТО СА ПО-ДОСТОЙНИ ОТ ТЯХ. ТАЗИ УМРАЗА НА БОЙКО И ЦВЕТАНОВ КЪМ РАДАН НЕ Е НИКАК СЛУЧАЙНА.РАДАН ВИНАГИ СТРЕЛЯ В ЦЕЛТА ЗА РАЗЛИК

46

Анонимен

преди 7 години

Преди тиквата нямаше нито Метро, нито Тангенти, нито нови булеварди, нито чистито, витошка беше срам за столица и т.н.Това БСП си го заврете знаете къде.Колкото до Румъния никога не са били след нас. Даже и в наказанието над комунистите.

45

Анонимен

преди 7 години

Няма проблеми изберете пак БСП и ще ви гледаме сеира да се редите пред някоя Банка пак : )) хахаха Като не си учите урока 25 год....продължавайте тъпо и упорито.

44

Анонимен

преди 7 години

София никога не е била червена...ако падне точно на финалната права преди да сме си стъпили на краката,ще е очайващо.

43

Анонимен

преди 7 години

Основна цел на обществото трябва да стане възпроизводството на единствения ефективен капитал- честни,отговорни и ефективно задоволяващи обществените нужди ЧОВЕЦИ със придобиваните знания,умения и опит!Това ще стане само с прилагането на формулата:"стока-пари- стока прим"- печалбата се отчита като конкретен обществено полезен продукт,а не "стъклени куртаци"- хартийки!Тогава пари ще се дават за повече здрави,а не болни,за повече знаещи,а не учащи,за липса,а не наличие на престъпления!

42

Анонимен

преди 7 години

С доказани знания,умения,опит,честен и отговорен труд в реалната, а не във виртуалната икономика кандидатите трябва да спечелят доверието,а след изборите и с личен пример да поведат държавата към възраждане!Това с досегашния парламентарен офисен планктон лаладжии- юристи,икономисти,финансисти и т.н. клатик-уристи- няма как да стане!Президентът трябва да ви е за пример-без много приказки,но с много доказани знания,опит,личен пример и дела безпроблемно победи!Той пред нас-ние като - и след него!

41

Анонимен

преди 7 години

Даааммм... Като гледам коментарите, ще гласувам за бсп! Това е моят протест срещу фаталната българска пpocтoтия! В тоя народ си счупиха зъбите цели империи, но пpocтoтията му ще го затрие!

40

показателно

преди 7 години

Тази общественичка се е облякла в цветовете на Кафявата Чума.

39

WC

преди 7 години

KYRNELIA IMA SILATA DA NI PROMENI.TOEST DA SABYOI YMREL KYRRR

38

До 67

преди 7 години

Ама вие троловете верно не спите! Направо ме накара да гласувам за гербаджиите:))))))

37

Реално погледнато

преди 7 години

До 63: Така е, прав си! Но кажи как по друг начин да не правим избори всяка година и да пилеем пари! Виж резултатите от проучванията, България е разделена на две, всеки гласува напук, всеки е изнервен!

36

Анонимен

преди 7 години

До Реално погледнатоГЕРБ+БСП?Ами това е двуликият Янус - едно и също нещо, гастролиращо в две различни форми.Наистина ли е останал някой, който да не разбира това?

35

Реално погледнато

преди 7 години

Герб губи изборите със сигурност, но дори да приемем че имат равен резултат с Бсп ще е почти невъзможно съставянето на Правителство! Ако го подкрепят патриотите ше е с големи уговорки, РБ също ще е резервиран предвид това че вече хората се дръпнаха от Герб! Само Марешки ще подкрепи Борисов безусловно, но няма да имат мнозинство!Въобще положението е натопорчено и изход виждам единствено в коалиция Герб-Бсп с обединение с приоритети!Иначе ще има избори всяка година!

34

Анонимен

преди 7 години

Ама другарката от с. Крушовица много си е повярвала че ще спечели изборите? Другарко много си компрометирана *** другарко. Първото което е не си никаква комунистка. Вторто е че нямаш нищо общо с народ и родина. И трето защо синът ти не учи в българия а е в гнилата капиталистическа държава САЩ? Да казвам ли как си бъркахте по дупките със онзи синявец от Драгалевци или да си трая? Айде ще си трая то достатъчно си компрометирана та и това ще ти дойде в повече. Нито ти нито гробарите ще спечелите!

33

бг

преди 7 години

А стига с това компрометирано БСП,че писнахте вече!-да не се получи обратен ефект