82

Анонимен

преди 7 години

Турците не знаят какво значи герджик. Те му казват левент.

81

чист свят Български

преди 7 години

Герджик не е Турска дума. За съжаление някои които са се помъкнали по акъла на комунистите да русифицират красивия български език наричат турска всяка дума която не прилича на възлюбения им руски.

80

Анонимен

преди 7 години

Баце-тиквата срина държавата, загроби я с милиардни дългове, открадна милиарди за себе си, направи българ*аците най-мразеният народ в Европа и пак 50% от ганьовцитеще гласуват за него.И това ако не е МЕГА-МАЗОХИЗЪМ то не знам кое е.

79

Анонимен

преди 7 години

До Дедо Цар..вул 100Военен летец няма как да е ***, селянино!!И ако радев е "***" то какъв е Винету???Прасе.........неее, на прасето зурлата.

78

хаирсъз

преди 7 години

Хубав, гиздав, спретнат! Това, драги ми Смехурко е точният превод на думата герджик! Дори когато реши да обижда и злепоставя, един неграмотен *** не може да го направи като хората!

77

Дедо Цар

преди 7 години

Какъв генерал е този клепар. Командват го 4бр. фусти.По скоро е ***.

76

икономикаИкономична

преди 7 години

*** моля ви се, вън!... то ако здравеопазването не беше тлъст сигурен бизнес, фармацията щеше да раздава лекарствата безплатно и нямаше да събираме по стотици хиляди за лечение да се чудим как да спасяваме децата и младите хора поне няколко десетилетия да поживеят

75

До 96

преди 7 години

Хитър Петър,правиш се на много хитър,ама не ти минава номера.Я да чуем кой несависим,достоен кандидат имаше и ние не гласувахме за него.Аз не си спомням за такъв.

74

Анонимен

преди 7 години

Президента Радев никога няма да се поддаде на натиск.Един генерал,военен пилот-ас,има чест и достойнство,за което много от пишещите тук могат само да мечтаят.Когато отиде в Брюксел изложи смело своите виждания за политиката на България и ЕС,въпреки,че това не се хареса на някои хора.Затова долу ръцете от президента,независимо на кого са те.

73

Анонимен

преди 7 години

То и Борисов е подложен на натиск от Делян Пеевски,ама за това нищо не казвате.

72

Анонимен

преди 7 години

Какво като е подложен на натиск.Това да не ви е Плевнелиев.Това е ген.Румен Радев!Не го забравяйте.

71

до 77

преди 7 години

Разбира се че е независим, от него нищо не зависи. Те просто го използваха като трамплин, за да влязат във властта. Комунистите това го могат- убедили са го със сладки приказки или са му платили. Дори и да не са му платили, той ще осребри това си неразумно начинание. Ще го използват и ще го захвърлят.

70

Анонимен

преди 7 години

Герджик = български мохамеданин

69

Анонимен

преди 7 години

"Нова авария в София: Спряха топлоподаването в "Лозенец"Това са резултатите от Оправлението на Тиквоний-банкянски и селската даскалица Тутуруткова.

68

Анонимен

преди 7 години

Педи 200 години са си направили хората метрата и пречиствателни станции и т.н. Ние сега почнахме ... писна ми от гълчене РЕШЕНИЯ ******************************..

67

Анонимен

преди 7 години

не мога да разбера на весеки БОРИСОВ в главата му. И да е перфектен какъвто хич не е (все пак е ЕДИН) + това пак ще гласувам за него.Не искам да гледам БСП(ДПС) това не е промяната НИНОВА (седесарка ,защо не е ?) Видяхме ги и колкото пъти дойдоха има БЕЛЕНЕ, ТЕЦОВЕ ,КТБ.Няма преход хора на всеки 2 години гледаме бсп и дпс.... Асвалт не се бил ял само че с асвалта идва перспективата за работа,да не говориме за тунелите ;(((...70 години правеха ТРАКИЯ ..... нямахме нито една магистрала ...

66

probi

преди 7 години

Меглена Кунева? Отново вариант за еврокомисар? България трябва а е луда да допусне това същество да заеме тази позиция! Нима потъна в забрава какво направи др.Кунева и как " помогна " на страната ни " с Козлодуй?

65

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега сърпа,*** и наковалнята в една каруца,нова басня.

64

Кюмюрджиев

преди 7 години

Президента е независим, нищо не зависи от него. Другарите го използваха като трамплин към властта. Ако бесепето спечели , генерала ще мълчи като риба, ако спечелят герп пък ще се обажда като черна станция.

63

VARBAN

преди 7 години

Дprezidenta e napalno zavisimо МРАВКА