42

Анонимен

преди 7 години

инфантилният президент на кравария пак вмириса ефира. вони.трумп не разбира ли че краварската държава е *** ,а *** обикновенно се унищожават

41

Анонимен

преди 7 години

До kiro Така е за Китай и аз не бих заминал там но аз говоря за нарастващата моя и военна и икономическа на Китай не за стандарта на живот.

40

Анонимен

преди 7 години

До kiro Коментирай могъщ Китай,той е бъдещето а между впрочем и настоящето,коментирай!!!

39

ПЕПО

преди 7 години

Малиии колко глупав народ коментира тук.Незнам защо се радвате,че Иран ще бъде срината, не забравяйте ,че все пак тя е причината петрола да падне толкова ниско.Не че шри нас се усети много де ,но все пак

38

Китай е N1!!!

преди 7 години

До 51 Кажи ми честно как Тръм и Сащ,като цяло,ще унищожат по военен начин държава,като Китай с 1,390 млрд. население икономика +- 13 трлд. до 5 години ще е като на Сащ 18 трлд. армия с военен бюджет 235 млрд. долара официално не официално според американски и руски военни Китай дава по непотвърдена информация над 350 млрд. Как Сащ,ще спре този гигант и ан всичкото отгоре ядрена сила,никой не знае с точност,колко реално ядрени бойни глави има Китай.

37

Анонимен

преди 7 години

До viacomСоросче, повръщаш ли кръв от яд, а? Повръшай, повръшай, Путин ви навря америката на кучето одзаде.

36

Бай Ристо

преди 7 години

Тръмп не може да накриви шапката на тези амуджи, още по-малко пък те да накажат някой.

35

viacom

преди 7 години

До Анонимен 54Ти ***, еврейчетата ги остави намира. Ами кажи фюрера-джудже, вашият идол, как разпалва огъня в районар пък и не само там.

34

Анонимен

преди 7 години

ПУТЛЪР ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ИРАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПУТЛЪР Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОКРОВИТЕЛ НА ИСЛЯМСКИЯ ХАЛИФАТ!!!!!!!11

33

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ще е най-великия президент на САЩ. Ще ликвидира всички врагове на държавата :1. Китай. 2 Иран и по реда на номерата.Добра вест за русофилите. Като прагматичен бизнесмен,лишен от емоции, Тръмп е първият американски президент,който разбра,че Русия е държава- бензиностанция. Ще ги остави да на мира да си търгуват със суровини. Путин не иска друго. Само да не го закачат и да върви алъш-вериша.

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48Само докато са си го помислили и Израел ще ги е изравнил със земята.

31

Берлин

преди 7 години

Така Тръмп няма да уплаши президента на Иран. Трябва да махне това бледорозовото червило и да сложи виненочервено.

30

опетков

преди 7 години

До Анонимен Дори и на анонимните ти глупости трябва някой да ти отговори. Не си запознат с основните идеи на мюсюлманската религия, която е не по-малко човеконенавистна от комунизма. Иран например официално е обявил за своя цел да унищожи евреите и еврейската държава. Е при това положение по-силния САЩ не е ли редно да предупреди и после да напляска бъдещия унищожител и агресор, преди да е станала белята? Добър пример е Садам, който също се мислеше за велик.

29

1453

преди 7 години

А най-големите заплашватели са българите май в класацията:-)

28

.

преди 7 години

Все още Тръмп не е разбрал, че Путин стои зад Рухани, Асад и те затова са "толкова смели"...А Путин "просто осмисля" живота на народа от РФ.Жалко.Готов е на всичко.И за какво?Защита на исляма?Превръщане на Сирия, Иран, в соцдържави? Колкото Афганистан..А имаше УЖ песен.. и филми.."Хотят ли русские войньI", Балада за войника, Песен за човекаЖалко.Милитаризъм и дружба с най-непредвидимата част от света.

27

ИМПЕРАТОР

преди 7 години

Според мен Тръмп ще е човекът който ще наложи християнството в ислямския свят, както испанците го наложиха в цяла Южна Америка!!!

26

Анонимен

преди 7 години

До SИ твойта не е лесна...

25

не я хвалете

преди 7 години

Със сигурност обаче е по -назад от БГ Иран щото си нямат рафинерия.Втората по добив страна на петрол си внася бензина.

24

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани докрай! Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са убийства!!

23

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани докрай! Убийствата им се регистрират като самоубийства, но не е вярно!!