12

Анонимен

преди 7 години

Някой ще напише ли точно какво пише в постановлението?Пеевски беше много лош, ама си е депутат и на свобода в момента.Що така? Нали протести, ала-бала?

11

Българин в оставка

преди 7 години

Изключително прости българи с изключение на Nr. 3. Разлагайте се понататък! До админа - изтрий го бързо че не пасва!

10

Анонимен

преди 7 години

Проблема вече е очевиден. Има част от нашето общество,което вече 27 год гласува за откровенни некадърници от ляво.Фалирали 3 пъти държавата и унищожили деца, ибразование, производство и тн.Проблема е в нелепието на тея хора да гласуват всеки път за едни и същи червенковци. Бяха млади...вече са стари и охранени, докато вие сте вече стари и гладни.Толкова ли сте промити, не знам...

9

Анонимен

преди 7 години

Въпроса не е кога ще стигнем румънците. Ние вече минахме от там да сваляме червени олигоффрени 1 год. Да не си подаваш оставката при масово недоволство и признак на Диктатура и своеволие.Но като гледам нашите две страни няма да си вземат поука ... пролжаваме да ги бутаме в парламента.!

8

Анонимен

преди 7 години

Все едно чета бащите медии по време на протестите срещу Орешарски. По улиците поне 100 хиляди протест, в медиите - 3 хиляди. И друга аналогия. Протест и контрапротест.Извратена работа.

7

Анонимен

преди 7 години

Смешници

6

Анонимен

преди 7 години

Дедо Жорош спря кинтите.

5

Анонимен

преди 7 години

До ИстинатаНЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ БЕ ...ЗАЩОТО СТЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ И ГЕРБ И ДПС СА ВАШИ ! НО ТРЯБВА ДА СЪМ ГОЛЯМ НАИВНИК АКО СИ ПОМИСЛЯ ЧЕ ДОРИ И ДА СТЕ ИЗВЪН ВЛАСТТА ПРИВИДНО ВИЕ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СИ УПРАВЛЯВАТЕ. ТАКА КАКТО ПРАВЕХТЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 27 Г. ВЕЧЕ 72 ГОДИНИ СМЕ ПОД ВЛАСТТА НА БКП И ПУТИН И НАПРАВЕТЕ СИ САМИ РАВНОСМЕТКАТА :МИЛИОНЕРИ НАЙ-МНОТО В БСП-ПРЕБОЯДИСАНИТЕ КОМУНИСТИ. И КОСТОВ И БОЙКО СА ТЯХНИ МАШИ ,ЗАЩОТО ТЯХНИЯТ ЧИП Е ТАКЪВ:ЛЪЖАТ КРАДАТ ДО ЗАБРАВА !И ЗАТОВА СМЕ

4

Истината

преди 7 години

Хора не им се възхищавайте на тези. Това е МАЙДАН срещу лявото управление в тази държава.Ще има и у нас такива мероприятия, когато БСП спечили изборите през март.

3

Анонимен

преди 7 години

ЕВАЛА РУМЪНИЯ ! МЕЧТАЯ СИ ЗА РУМЪНИЯ ВЕЧЕ ,ЗАЩОТО ТУК МАФИЯТА Е НАВСЯКЪДЕ КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ВЪРХА !

2

факт

преди 7 години

ТУК ОВЦЕТЕ СПЯТ , А КРАДЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИ ДОЯТ !!

1

rosho

преди 7 години

Търпение. Тук гонихме червено-турската мафия.