11

Щерев

преди 7 години

Толкова ли са ненормални, че да договорят машини под наем за но 1800 лв ( или евро?)?Защо да не се гласува ръчно? До сега как беше?Каква ли комисионна са си договорили тия престъпници? Не ви ли е срам?

10

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да дуднете...света върви напред не назад. Никой не се интересува от вас. Машините са в живота ни отдавна и така и ще бъде.

9

Анонимен

преди 7 години

"Машините се ползват в цял свят. Другото е старо и ненужно."В кой свят? На запад се отказаха от тях, защото лесно се манипулират.

8

имигрант

преди 7 години

ха ха ха големите държави правят во.ни за да печелят,в българия правят избори за печелба.ми то има ли действителни избиратели??? за това са тези машини,ще кажат 80%от избирателите са гласували,а пред избирателните секции по 50-100 човека.ако се направи справка с регистрираните българи в чужбина и тези в българия съм сигурен ще падне голям смях.

7

matao

преди 7 години

До АнонименНе е вярно, че машнитите се ползват толкова масова - направете си справка. Всъщност малко са държавите, които не ползват хартиени бюлетини.

6

Анонимен

преди 7 години

Машините се ползват в цял свят. Другото е старо и ненужно. Просто да си ги купим и с времето да се ползват, а защо не да се дават и под наем от нас на съседни държави.

5

matao

преди 7 години

Това е безумно скъпо, безсмислено, не по-малко манипулируемо и трудно за употреба от мнозина. Так или иначе ще се получи хибридно гласуване, защото тези машини няма да са достатъчни. Абсолютно неоправдан разход.

4

Анонимен

преди 7 години

Поправете ме ако греша, но докато плащаш наем, играеш по правилата на домакина. Та за какви честни избори си говорим въобще? Контролът върху софтуера и хардуера е изцяло негов! За мен тези машини са пълна глупост, както и решението на съда да задължи държавата да ги допусне до изборите при това масово. Буквално ни задължават да се подложим на експеримент без никакви доказани гаранции.

3

Анонимен

преди 7 години

На гол г*з чифте пищови!

2

Анонимен

преди 7 години

Защо наем..като след година пак ще има избори??? Тея луди ли са бе..съвсем превъртяха играта.

1

Анонимен

преди 7 години

Вече са измислили и софтуер с който да преобръщат гласовете към "правилната" пратия.