19

realist

преди 7 години

giayrite ste mnogo aktivni- kogato triabva da plyvate po romi,tyrci, pomaci,makedonci i taka natatak, a zashto ne preznaete 4e ste kradlivi i podazni kompleksari koito osven da lazat i kradat za nishto ne stavat baiganiovcite ; gotoviste i li4na drama da napravite novina i senzacia

18

Анонимен

преди 7 години

римляни

17

22

преди 7 години

през 11 век

16

Анонимен

преди 7 години

Това сигурно са новите Византийски българи , нали Византия ги легализирала презвек

15

русофиль от Германия

преди 7 години

До ДоРусофильОтГерманияАми след като държавата връща детето в ръцете на *** жена ,какво могат да направят близките на жената ?! Едва ли всички те й роднини живеят в една къща с нея за да стават свидетели на побои ! Просто искаш да се направиш на мислещ човек ,но мисленето не ти е от най-добрите качества !

14

ДоРусофильОтГермания

преди 7 години

А бе мислител!Не ти ли идва наум, че- тази жена не е заченала от Светия Дух? Тя е била одобрена за съпруга и от мъжа, и от цялата им общност. Нищо, че има проблем с душевното здраве;- не е живял сама с детето някъде в пустошта. Непрекъснато около нея са били близките й и са ставали свидетели на това как тя малтретира детето си.Но никой не се е погрижил детето да бъде отнето от опасната му майка -- не са алармирали соц.служби;- грижите за детето не са били поети от роднини.Направи изводи

13

русофиль от Германия

преди 7 години

До не съм българинАми 50 % от българите са мошенници с висше образование, крадци , криминално проявени и убийци с по-ниско образование и пр. Другите 50 % са с психично разстройство и виждат само ромската престъпност ,но не искат да видят българската престъпност ! ШМАТКИ...................Ами по този начин като затварят очи пред българската престъпност и виждат само ромската престъпност бай *** си въобразяват ,че са патриоти , родолюбци ! Ташунковци !

12

не съм българин

преди 7 години

До русофиль от ГерманияКомплексираните българи не пропускат възможност да плюят масово по ромите дори да се касае за човек с психично заболяване какъвто е този случай с майката пребила бебето си ! Жалки сте бе бай *** !..................Ами 50 % от българите са мошенници с висше образование, крадци , криминално проявени и убийци с по-ниско образование и пр. Другите 50 % са с психично разстройство и виждат само ромската престъпност ,но не искат да видят българската престъпност ! ШМАТКИ

11

Хех

преди 7 години

Е това не е нито майка, нито пък жена! Няма същество на този свят което да постъпи така. Дори и у животните първична реакция е да си опацят малките. А за тая - Неможе по старите складове да няма останало мъничко ДДТ за нея.

10

Анонимен

преди 7 години

Погледнете снимката, да се виждат хора? Кроманьонци, нищо друго, на които българина плаща тока, водата, лечението, детските и т.н.

9

.

преди 7 години

Женския кроманьонец да се пръсне от бой и пандиз по бързата, такова животно не заслъжава нито свобода, ното да живее, счупване от бой и затвор. Социалните лелички с по 2 пръста червило, които са върнали детето на майката психопат да се подведат под отговорност. А реално: 2-10 години предвуждал закона ...начи 2,3 реално, ако не я изкарат луда, че вчера бешежвменяема , днес вече с псих. отклонения, а социалните лелки, е разбира се, виновни никога няма !

8

Анонимен

преди 7 години

До aiСигурно и това е било предварително преценено, като възможен резултат - социалните да дадат детето на приемно семейство (разбирай - на близки роднини, които живеят в съседство, както обикновено става в тези махали) и после да си делят издръжката, която държавата ще скубе от нашите джобове!

7

Толерастен

преди 7 години

Къде са соросогнидите от бхк да ни обяснят отново за "дискриминираните" шведи!?

6

Ще си иска бебето,я!

преди 7 години

Сега, ако то оцелее, държавата най-вероятно ще се види принудена да дава по 930 лв месечно, за да се грижат за него като за увредено.Майката може да претендира, че посредством побоищата, тя е постигнала тази сигурна издръжка. Но бащата пък може да е решил той да получава паричките и по този начин да стане желан жених - ще си вземе нова булка, 12-годишна. Но за да получава паричките, детето трябва да остане при него!

5

ai

преди 7 години

Добре, майката е избухлива-тази ситуация не се случва за първи път; какво е накарало"социалните" да върнат детето в същата среда?!!! Сега пак ли ще го върнат детето при майка му?! А бащата, който иска затвор за майката, къде е бил и какви грижи е полагал ТОЙ за това дете?! Пореден абсурд...в абсурдистан :(

4

край

преди 7 години

Майката била избухлива - Искам избухлив български премиер, избухлив министър на вътрешните работи и избухлив военен министър.

3

Ddd

преди 7 години

Има ли нужда от коментар? Същите герои, същите простотии. Няма свършване.

2

Анонимен

преди 7 години

Как го учат това дете след 10 години като стане баща и то така ще прави

1

Анонимен

преди 7 години

Единственото за което ми е жал е за детето. Все пак е на 2 години и още не е прихванало от "културата" на племето, нито осъзнава какво точно се случва около него и защо му се случва.