87

Анонимен

преди 7 години

А да им е честито ,след някоя година шириат за всички поданици на султана на Бритистан

86

а1

преди 7 години

Проблема не е в изявите на подръжниците на Шириата, а в ултра либералното общество и законодателството, на държавите, които предлагат мирно и съвместно съществуване с най-агресивната част от вахабитските ислямски традиции!Тоест, западните либерали предлагат нещо от рода на - мирно съжителство между вълка и овцата!"Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава!"

85

Мунчо

преди 7 години

При Мюсюлманите братя налагащи шериата в Еврабия, се започва постепенно. Първо съвети за развода, после как да се бие жената и да се трови мъжа. Как да заравяме в земята и колко големи камъни да хвърляме и накрая как да си наточим ножа...

84

Halal meat

преди 7 години

Аллах почита жените като им дава наказанието на боя. Пророкът Мохамед казва: Не я бий в лицето, и не я прави да изглежда грозна.. И виждате ли: Тя вече е почетена. Ако съпругът бие жена си, не трябва да я бие в лицето. А докато я бие, не трябва да я псува. Това е невероятно! Той я бие, за да я дисциплинира. Като допълнение, не трябва да има повече от десет боя на ден и той не трябва да й чупи костите, да я наранява тежко, да й избива зъбите и да й бърка в очите....

83

Kalayp

преди 7 години

Prepisvat ot meshereto...

82

РОССИЯ

преди 7 години

мюслюмански закони у тях си в европа си има своите закони никакви фереджета или бурки.как е в бг брака е регистирано от закон разтрогнат брак от закона.тези жени трябва да имат някаква защита от закона.всеки е свободен каква религия иска такава.жената е създадена от бога да помага на мъжа и да пази семейното огнище а мъжа да я обича как себе си да уважава и да бъде глава на семейството и всички грижи да поема мъжа

81

S

преди 7 години

Имат достъп до жилищните ви входове.. Ние откъде да знаем, че вие психиатрите не сте убийци и разследване ли искате?!Или психиатрите остават без достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани и то докрай!!И подменят близките ви с двойници-убийци!! С кого всъщност сте в едно жилище?!Не се отнася само за България!

80

Анонимен

преди 7 години

Шерията е нещо като Ромското-мешере на Цар Киро у нас

79

Некъф луд

преди 7 години

Дават акъл как да биеш жена си и дъщерите си, а също така и кога имаш право да им отнемеш живота. Гляма статия няма що. Още малко и *** ще ни накарате да си сложим под предлог че исляма е мирна религия ама тия ги разправяйте на оная ми работа.

78

Анонимен

преди 7 години

Чудя се как ли би се гледало в СССР, Великобритания и САЩ на медии хвалещи Хитлер през 1942 г.? Защото днес ситуацията е същата. Журналистите са в коалиция с враговете на цивилизацията и помагат на най-ретроградните сили на планетата - на религиозните фанатици.

77

Николчо

преди 7 години

Влезе ли в европейския съюз жена му се прави ,че не го познава.Хване се с бял светлоок,а момченцето остава при мама в повечето случаи.

76

Анонимен

преди 7 години

Абе ей защо ми изтрихте коментара в който пиша че тая статия си е чиста пропаганда в полза на шериатските закони? Кой ви плати за тая лъжлива сратия? Гледах датско предаване как хора със скрита камера влизат в такива ислямски центрове и честно казано това което вие пишете тук е лъжа! Жените не могат да се разведат и след 100 години,трябва да търпят мъже които ги бият и даже да не искат трябва да приемат 2ра,3та жена.Тоя имам лъже,а вие триете неудобни коментари

75

Анонимен

преди 7 години

26 годишен Сириец с 14 годишната си съпруга в Док. филм по немския Шпигел-онлайн с Документ за брак подписан от Шерията но в Германия е невалиден , какви са тези глупости в таа статия тука

74

Анонимен

преди 7 години

ДПА най-отдолу БТА от коя Медия пак копира

73

пълзящ ислям

преди 7 години

Придават легитимност на тия структури!Това евреите са опасна работа!До като не дойде нов Хитлер няма да мирясат!Но тоя път никой няма да ги спасява!

72

Бин Ладен

преди 7 години

Браво много хубави работи се случват в Британския халифат.

71

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Евах едно магаре.

70

Хех

преди 7 години

Аман от пингвини! Ми така е уважаеми британци. Като си нямате "бяла стрела"...

69

Анонимен

преди 7 години

Същите тия имами подкрепят насилието наф жени и даже поучават другите как точно да става това насилие,като заравяне и замеряне с камъни до смърт и удари с камшик.Това което говорят имамите открито е лъжа защото после когато ги дебнат със скрита камера говорят съвсем други неща.Като например дори да живеят в европа муслитата не трябва да се интегрират. Тоя от статията открито лъже,те са антисветски и опасни за европа.

68

Българан

преди 7 години

Българите и румънците им пречим. А един поляк го убиха, че го чули да говори полски, други участници в поклонението след смъртта му бяха пребити. Тепърва има да си патят англичаните.