8

Потърпевш

преди 7 години

Внимание! В района на зала "Арена Армеец" действа престъпна групировка. Ако намерите колата си отключена не си мислете, че сте забравили да заключите, а проверете какво ви липсва.Нашата кола беше отворена два пъти. Краде се всичко - аварийни комплекти, тасове.. дори и фарове!Внимавайте какво оставяте в колата си ако паркирате в района, особено по време на събитие в Арена Армеец.

7

Анонимен

преди 7 години

Бг провинциалистите са най-гнусната *** в Европа а може би и в целият свят.

6

Анонимен

преди 7 години

"Полските медии се изказаха ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОСТРО относно поведението на публиката в Арена Армеец по време на мача м/у....."Чак в Полша разбраха какви *** са бълга*раците.Истински се наслаждавам "как се прочуват" гове*дата български.Нищо чудно това да е последната година на това измислено турнирче в дивашка Бг.Когато провинциалистите полазят София се случва ТОВА!

5

Анонимен

преди 7 години

БГ публиката е безкрайно далеч от световния тенис. Вчера отново станахме за смях пред цивилизовани свят.

4

Анонимен

преди 7 години

Ами защото са се събрали на стадиона чешити от кол и въже и половината възприемат тениса като футбол между двама, но с хилки. А надали някога в живота си са посещавали тенис мач! Нямаме традиции в този спорт освен в далечното минало сестри Малееви, които се опитаха да го популяризират в БГ. Тенисът е аристократичен спорт, има си строги правила и етика. Повечето време е нужна тишина, за да се концентрират играчите. Слушам как вчера на стадиона пускаха някакъв ужасен микс от денс музика в паузите.... нещо което се прави м/у полувремената в хокея за подгряване. Какво е това недоразумение 'Соуф

3

Анонимен

преди 7 години

Национален нихилизъм в действие в коментарии 2 и 3. Публиката, за която не е ясно кой от кой край на България е, е в голяма част същата публика, която ходи и на футболни мачове и се опитва да се държи по същия начин, като на футболен мач. Разбираемо е защо е така - в България публиката няма опит с тениса и си кара както си знае от футбола. Проблемът е, че не става в годината да има 0, 1 или 2 интересни тенис мачове и да искаме да имаме адекватна публика.

2

Анонимен

преди 7 години

Хубав мач, но зрителите не бяха на ниво. Това не ти е футбол. Не можеш да освиркваш противника само защото не е българин. Ама то какво друго да искаш от дръвените шопя?

1

Анонимен

преди 7 години

Това наистина беше добро. Имаше и няколко други отигравания, които също си заслужават.