13

Barekov Times

преди 7 години

Kolko procenta vi pusnah parnoto?! 1 procent, 2..2,29 procenta?! Za kolko sekundi?

12

Хаха

преди 7 години

Не знаете ли че Радев ви спря парното, ама лично. А да и БСП прави саботажи, за да гласувате за тях...Еййй, много е паднало нивото на троловете, вече и логично изречение трудно връзват. Май парите са намалели и само това ниво могат да си позволят герберите. Смях...ама не е смешно, тъжно е!

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Ето я новата опорна точка на г-жа Лъжа . За нейните терористични акции сега Борисов и е виновен . Въпреки всичко Софиянци няма да гласуват за БСП. Капиш червено каскетче .

10

Анонимен

преди 7 години

До месараТерористите от БКП-БСП спретнаха една партизанска акция с парното и тока за да гласуваме за тях . Ами те утре могат и в лагери да ни вкарват заради гласуването . Такава долна и антибългарска партия няма в целия свят .

9

месара

преди 7 години

всички пострадали от тая " авария " са поканени на празненство пред партийните клубове на бсп - лично другарката *** ще обяснява причините за " аварията " - ще се раздават безплатно кюфтета и напитки , ще има танци и закачки ! а да , и подписи в подкрепа за бсп !!!

8

silence

преди 7 години

Ако ще имитирате журналистика,изредете всички пострадали райони и напишете къде НАИСТИНА има вода или парно,или и двете. Защото в момента изобщо не се справяте. Това,че посещаваме сайта,не значи,че не се излагате непрекъснато. Просто сте по-назад в класацията ...

7

Анонимен

преди 7 години

Лъжливата *** да дойде да види как от 3 дена наистина нямаме парно в Гео Милев да не й порасне носа до телевизионната кула.

6

Анонимен

преди 7 години

От 2005-та година, когато Бойко Борисов стана кмет на София, ГЕРБ източва Топлофикация и пари за поддръжка няма, а авариите ще стават все повече. Нищо не е вечно и без поддръжка не може.

5

Аз

преди 7 години

От снощи в Ст. град има топла вода, но не и парно.

4

Един от там

преди 7 години

А има ли как да го спрат за винаги?

3

Анонимен

преди 7 години

То само с гепене и назначаване на герберски калинки не става! Така за 10 години управление на гробарите, те загробиха топлото. И Видимите резултати изскочиха. Хаос, неумение, незнаене, липса на подготовка и специалисти. И лъжи придружени от паника и непознаване на системата. Очакваше се, защото да назначаваш свои хора за тлъсти заплати но без познания е характерно за гробарите. Резултатите определено са видими а и се усещат.

2

смЕх

преди 7 години

Ура ще викаме когато фандъчката и другите крадливи общинари си заминат от тия нищо не става без значение от коя партия са.

1

az

преди 7 години

В някои части на Гео Милев още няма, нищо, че съобщиха, че е пуснато навсякъде...